HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet canım silikse vardır bebişin.tutunması için dua et.
inşallah canım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah rabbim hayırlısını versin düşmesin bizimle kalsın bebiş eğer varsa :) bi kere kürtaj olunca insan öyle düşünmeden edemiyor ama iyi deüşüneceğiz iyi olacak

iyi düşün iyi olsun tatlım.şimdi orda biyerlerde.ne güzell yaa.sağlıkla kucağına alman dileğiyle.nolur bana da dua et,içinden geçir.marta ben de bebiş haberiyle geleyimmm.

Dün gece uykum geldi bekleyemedim sonucunu arkadaşım. Ama bugün duydum ya pozitif sonucunu, dedim dünkü halay bu geceye sarktı... Tebrikler şekeeeer...

sağol canım darısı sana inşallah,eşini razı etmeye çalış ben bu ay denedim ve olduu

silkeleten silkeleteneee.hay maşallahhh.yok anam benimki yapmıyooo.zaten ben kendimi o durumda öyle düşünemiyorum.kociş duşa gidince ben kendim sallanırım.

silkeleten silkeleteneee.hay maşallahhh.yok anam benimki yapmıyooo.zaten ben kendimi o durumda öyle düşünemiyorum.kociş duşa gidince ben kendim sallanırım.

DDDD Allah aşkına nasıl silkeliceksin kendini bağrda dee bende silkeleniyim güldürdün beni Allah iyiliğini versin emi yaa DD bian gözümün önüne geldi ayaklar havada amuda kalkmış halde salla salla boynun yandan bükülmüş DD hay allahım yaa

iyi düşün iyi olsun tatlım.şimdi orda biyerlerde.ne güzell yaa.sağlıkla kucağına alman dileğiyle.nolur bana da dua et,içinden geçir.marta ben de bebiş haberiyle geleyimmm.
inşallah cnm dualarımdasınız inşallah benimkide doğrudur hepberaber seviniriz :)

Eki Görüntüle 648966 Eki Görüntüle 648966

kızlaar işte testim hamilemiyim yarın kan tahlili vermeye gidicem işte silkeletmenin sonuu :d

tatlım maşallah yaaa hamilesin tabi buda soru mu net kanıtı allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…