- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.561
Bugün bat zaten canım öyle çıktıysa vardır dimi birşeyler yarın tahlil yaptırırım büyük ihtimal
inşallah canım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah rabbim hayırlısını versin düşmesin bizimle kalsın bebiş eğer varsa :) bi kere kürtaj olunca insan öyle düşünmeden edemiyor ama iyi deüşüneceğiz iyi olacakevet canım silikse vardır bebişin.tutunması için dua et.
inşallah canım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah rabbim hayırlısını versin düşmesin bizimle kalsın bebiş eğer varsa :) bi kere kürtaj olunca insan öyle düşünmeden edemiyor ama iyi deüşüneceğiz iyi olacak
inşallah canım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah rabbim hayırlısını versin düşmesin bizimle kalsın bebiş eğer varsa :) bi kere kürtaj olunca insan öyle düşünmeden edemiyor ama iyi deüşüneceğiz iyi olacak
Eki Görüntüle 648966 Eki Görüntüle 648966
kızlaar işte testim hamilemiyim yarın kan tahlili vermeye gidicem işte silkeletmenin sonuu :d
Hayırlı olsun arkadaşım, umarım eşim razı olur silkeleme işine...
kızlaar işte testim hamilemiyim yarın kan tahlili vermeye gidicem işte silkeletmenin sonuu :d
kız bunun neresi silik.apaçık orda bebiş.görünüyoo yawww.tebriklerrrr.haydin halayaaaa
sağol canım darısı sana inşallah,eşini razı etmeye çalış ben bu ay denedim ve olduu
silkeleten silkeleteneee.hay maşallahhh.yok anam benimki yapmıyooo.zaten ben kendimi o durumda öyle düşünemiyorum.kociş duşa gidince ben kendim sallanırım.
heyecanli canim sonucunu göremiyorum, cift cizgiyi gordun mu insallah
canimm gozun aydin rabbim,kucagina almyida nasibetsin,halay baslasinnnnnnnnnEki Görüntüle 648966 Eki Görüntüle 648966
inşallah cnm dualarımdasınız inşallah benimkide doğrudur hepberaber seviniriz :)iyi düşün iyi olsun tatlım.şimdi orda biyerlerde.ne güzell yaa.sağlıkla kucağına alman dileğiyle.nolur bana da dua et,içinden geçir.marta ben de bebiş haberiyle geleyimmm.
canimm gozun aydin rabbim,kucagina almyida nasibetsin,halay baslasinnnnnnnnn
aman şu bebekleri göbeğimize koyduktan sonra nerelere kaçarlarsa kaçsınlar şuan dayımız onlar bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?