HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

güldürdün beni,çok yaşa.öküzlük erkeklerin içinde saklı,arada hortluyor işte.yerine oturtmayı bilmek lazım.o da aşkla,şehvetle,tutkuyla olmuyor.GKK ile oluyor : Gönül Kaçanı Kovalarrrrrrr.
Kız flört mu bu kaçan kovalansin? Kaç ozaman sn de.Benim herif hiç kaçmaz sağolsun nasıl hir doping varsa

sımdıkı maasım onun 2 katından fazla sartlarımda ole canım o yuzden su anda bu ıse devam

5bin-6bin arası maaş mı alıyorsunnnnnnnnnnnn?maşallah!biz boşuna okuduk o kadar.valla öğretmenliğe geçip ne yapacaksın canım?bu maaş bırakılır mı hiç?biz senin mesleğe geçelim.

Anaaa kiz ilk defa sordummm. Baska sormussmuydumm hatirlayamadimm.. abooowww diline diSmeyelimmm :)

Son düzenleme:
Kız flört mu bu kaçan kovalansin? Kaç ozaman sn de.Benim herif hiç kaçmaz sağolsun nasıl hir doping varsa

ayıptır sölemesi biz hala sevgili zannediyoruz kendimizi,evlenmeden önce de 1yıl kadar beraber yaşamıştık.ondan olsa gerek pek değişen bir şey yok.

Aaaa
Evet biz istekli oluncaa naza cekildier. onceden isteksizzz sin diye kizan adammm aaaa bu gece de mi doye sasiroyooo

selam gurkim bşey soracağım sana sen beta hcg değerinin 669 olduğunu öğrendiğinde kaç gün geçmişti adet günün..ben tam adet günümde yaptırdım test günüm geçmeden değerim 94 tü şimdi cuma gidicem doktora endişe ediyorum benim sennkine göre çok düşük çünkü???

ayıptır sölemesi biz hala sevgili zannediyoruz kendimizi,evlenmeden önce de 1yıl kadar beraber yaşamıştık.ondan olsa gerek pek değişen bir şey yok.

Biz de düğünden önce nikah yapıp 1 sene kadar beraber kaldık canım ama aştık flört dönemlerimizi

Neyse seninkinin mizacı öyleymiş dilinden anlıyorsan dilinden konuşş madem

Eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyo sabahları

8 aylık evliyim vee bebek sahıbı olmak ıstıyoruz artık. subat ayında calısmalara basladık tüm ovulasyon gunlerınde durmak yok çalıştık bol bol :) suanda bel agrısı ve kasık agrısı cok fazla aynı sekılde göğüs agrısı da adetıme 5 gun varr . Adet belırtısı degıldır dıye dua edıyorummmmmmmmm..

İsmin gibi sabırsızsın anlaşılan dur bakalım 5 gün geçsin hele haftaya belli olur ak koyun kara koyun
Eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyo sabahları

Benimki direkt kaynatıp içiyor. 10 gün oldu usandı artık devam etmeli mi acaba yeter mi 10 gün :44:

Bizde 4 sene ciktikkkk

kiz ozser sen ne is yapiyorsun cicimmm
canım özser finanasal muhasebeciyim gibi bişey yazmıştı.matematikten hiç anlamam,ondan tam aklımda kalmadı.kabaca muhasebe.ne güzel kazanıyorlarmış ya!bizim maaşın 2 katından fazlaymış.çok kıskandımmmm.

Valla hatirlamadimm... eeee canikooo sen napiyosunn koca izin veriyomuuu....bende dun yakalandimm ovl testii fotosunu cekince anladii hasladiiii
ne izni ,ne izni...canıma okuyacak yakalasa.kaçak göçek giriyorum.tuvalete gitse de yazsam diye bol bol su,meyve suyu,çay içiriyorum..heheheheeee.bu sefer de onun çişini bekliyorumm.ömrüm çiş beklemekle geçti.bebek de gelse tam tam olsa...

hacı napak bea onlara ihtiyacımız var hoş benimkine dokunsam yetiyo üstüme atlamaya bakıyo aslan parçası bende yavru ceylan

caniiim telden girdigim icin guzel haberlerinin oldugu mesaji bulmak zor oldu bende buna ek yaziyim dedin,senin adina cok sevindim,insallah15inde bende guzel haberler alirim

Ekinci :118: :) benim bugün öğlen yaptığım testi elime aldım az önce t deki çizgi silik olarak belirdgin gördüm kocişe gösterdim oda gördü ben hayal görmedim yani :) çok mutluyum bi heyecan var içimde ama yinede coşmadan önce kendimi frenleyesim var :) ya olmazsa diye

aaaa çok sevindimmm.hadi hayırlısıyla bebiş haberini alalım.silik çkıtıysa vardır.test olmayan bişeyi gösteremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…