- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.541
Kız flört mu bu kaçan kovalansin? Kaç ozaman sn de.Benim herif hiç kaçmaz sağolsun nasıl hir doping varsagüldürdün beni,çok yaşa.öküzlük erkeklerin içinde saklı,arada hortluyor işte.yerine oturtmayı bilmek lazım.o da aşkla,şehvetle,tutkuyla olmuyor.GKK ile oluyor : Gönül Kaçanı Kovalarrrrrrr.
sımdıkı maasım onun 2 katından fazla sartlarımda ole canım o yuzden su anda bu ıse devam
Kız flört mu bu kaçan kovalansin? Kaç ozaman sn de.Benim herif hiç kaçmaz sağolsun nasıl hir doping varsa
Anaaa kiz ilk defa sordummm. Baska sormussmuydumm hatirlayamadimm.. abooowww diline diSmeyelimmm :)
Valla hatirlamadimm... eeee canikooo sen napiyosunn koca izin veriyomuuu....bende dun yakalandimm ovl testii fotosunu cekince anladii hasladiiiihe hee ilk defa sordun.sayfaları aratma bana şimdi.resimdeki demek ki o değil ki ısrarla soruna cevap vermiyor.anla yaw.
OLEEEEEEEY, işte budur olay yaaa. hoşgeldin maratona tekrar :)
Aaaaay evet ya aynen şiştim yani o kadar. adetliyken daha bitmedi mi ne zaman bitecek ne uzun sürüyo felan diyodu. şimdide karşısında istekli biri var. yok anacım yok bunlar iflah olmaz.şu günler bitsin bakalım hayalini kurar anca. o kadar sinirliyim yani. gece yarılarına kadar uyumayan adam cumarteside 10da uyumasınmı. ya kalk diyom yok uykusu varmış. yarın yaparmışız. felan falan. ii bakalım ddim bende çok sinirlendim ama ne yapim üstüne. atlıycak halim yokya kendi bilir anacım.
yahu gurkim gitsene o zaman bi doktora.millet herşeyi söyler şimdi bizde ne söylesek boş. nerden öğrendin değerinin 5661 olduğunu.. yani ikiz filn mı ki diye düşünüyorum ama bilmiyorum ikizlerin değerleri böle mi.. sen en iyisi yarın doktora görün. bu kadra değere kese bile görünür. hiç ihmal etme kuzum.. daha fazla bekleme inşallah hayırlı habeerlerle dönersinn
ayıptır sölemesi biz hala sevgili zannediyoruz kendimizi,evlenmeden önce de 1yıl kadar beraber yaşamıştık.ondan olsa gerek pek değişen bir şey yok.
valla bu ay olmazsa daha da olmaz herhalde. Eşime de keci boynuzu iciriyorum üstüne:)))))))
Bunca şey beni ya hamile bırakır ya da birsürü kistim oluşur gibime geliyor. Düzenli adet görürüm herşeyim normal eşimin süpermenlerde olabilir 200milyon falan değildi hareketsizlik vardı biraz da. Inşallah mart yaramistir onlara da:))))
İsmin gibi sabırsızsın anlaşılan dur bakalım 5 gün geçsin hele haftaya belli olur ak koyun kara koyun8 aylık evliyim vee bebek sahıbı olmak ıstıyoruz artık. subat ayında calısmalara basladık tüm ovulasyon gunlerınde durmak yok çalıştık bol bol :) suanda bel agrısı ve kasık agrısı cok fazla aynı sekılde göğüs agrısı da adetıme 5 gun varr . Adet belırtısı degıldır dıye dua edıyorummmmmmmmm..
Eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyo sabahları
canım özser finanasal muhasebeciyim gibi bişey yazmıştı.matematikten hiç anlamam,ondan tam aklımda kalmadı.kabaca muhasebe.ne güzel kazanıyorlarmış ya!bizim maaşın 2 katından fazlaymış.çok kıskandımmmm.Bizde 4 sene ciktikkkk
kiz ozser sen ne is yapiyorsun cicimmm
ne izni ,ne izni...canıma okuyacak yakalasa.kaçak göçek giriyorum.tuvalete gitse de yazsam diye bol bol su,meyve suyu,çay içiriyorum..heheheheeee.bu sefer de onun çişini bekliyorumm.ömrüm çiş beklemekle geçti.bebek de gelse tam tam olsa...Valla hatirlamadimm... eeee canikooo sen napiyosunn koca izin veriyomuuu....bende dun yakalandimm ovl testii fotosunu cekince anladii hasladiiii
hacı napak bea onlara ihtiyacımız varhoş benimkine dokunsam yetiyo üstüme atlamaya bakıyo aslan parçası bende yavru ceylan
Ekinci:118: :) benim bugün öğlen yaptığım testi elime aldım az önce t deki çizgi silik olarak belirdgin gördüm kocişe gösterdim oda gördü ben hayal görmedim yani :) çok mutluyum bi heyecan var içimde ama yinede coşmadan önce kendimi frenleyesim var :) ya olmazsa diye
aaaa çok sevindimmm.hadi hayırlısıyla bebiş haberini alalım.silik çkıtıysa vardır.test olmayan bişeyi gösteremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?