HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Arkadaşlar sonbaharımdı galiba arkadaşın adı ! Akşam19.30 da kan testi sonucunu alacaktı haberi olan var mııı ?

canım heralde kociş,o vaziyette beni sallarken oluşan görüntüde çok romantik olmayacaktır.hiç olmazsa boynumun yandan bükülmüş halini bi ben görürüm.nasıl yapıcam dersen,amuda kalkamasam da kaldırırım bacakları havaya,ellerle belden destek,hani bisiklet çevirir gibi.sonra da sola sağa salla öne arkaya sallan işte.kendim hallderim ben.kocaya hacet yok bu durumda.

5bin-6bin arası maaş mı alıyorsunnnnnnnnnnnn?maşallah!biz boşuna okuduk o kadar.valla öğretmenliğe geçip ne yapacaksın canım?bu maaş bırakılır mı hiç?biz senin mesleğe geçelim.

Yok canım tabi ki okadar kaznmıyorum ama sözleşmeli lise öğretmeni o kadar kazanmıyor 1000 eline anca geciyor ayrıca kız deme öyle ben de 2 univ bitirdim 7 senelik deneyim var yani

Süpersin süpperr sen beni güldürdün allahımda seni güldürsün karnını kucağını bebişlerinle doldursun inşallahh , aminnn

Aman allahimmmm cok secindim.... iki saattir gecmisse bakoyorum sirffff doktor donusuuu haberin iciiinn... anca buldum ayollll. Ben bu.mesaji.uazarken sen is ustunde olabilirsinnn

Heycanliiii cok heycanliiiii..... cok.sevinsimmm ne kadardir istiyodun bebiss..

ozseer duaan. icin tesekkurr edeeim hayatimmm sen ne alemdesinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…