- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.581
arkadaşlar sonbaharımdı galiba arkadaşın adı ! Akşam19.30 da kan testi sonucunu alacaktı haberi olan var mııı ?
DDDD Allah aşkına nasıl silkeliceksin kendini bağrda dee bende silkeleniyim güldürdün beni Allah iyiliğini versin emi yaa DD bian gözümün önüne geldi ayaklar havada amuda kalkmış halde salla salla boynun yandan bükülmüş DD hay allahım yaa
inşallah cnm dualarımdasınız inşallah benimkide doğrudur hepberaber seviniriz :)
tatlım maşallah yaaa hamilesin tabi buda soru mu net kanıtı allah tamamına erdirsin canım
tatlım silik çizgiyi gördüm bugün tahlil yapana kadar heveslenmek istemiyorum :)
canim benim insallah tahlillede netlesir,bekliyoruz guzel haberleriniii
5bin-6bin arası maaş mı alıyorsunnnnnnnnnnnn?maşallah!biz boşuna okuduk o kadar.valla öğretmenliğe geçip ne yapacaksın canım?bu maaş bırakılır mı hiç?biz senin mesleğe geçelim.
Bizde 4 sene ciktikkkk
kiz ozser sen ne is yapiyorsun cicimmm
Arkadaşlar sonbaharımdı galiba arkadaşın adı ! Akşam19.30 da kan testi sonucunu alacaktı haberi olan var mııı ?
canım heralde kociş,o vaziyette beni sallarken oluşan görüntüde çok romantik olmayacaktır.hiç olmazsa boynumun yandan bükülmüş halini bi ben görürüm.nasıl yapıcam dersen,amuda kalkamasam da kaldırırım bacakları havaya,ellerle belden destek,hani bisiklet çevirir gibi.sonra da sola sağa salla öne arkaya sallan işte.kendim hallderim ben.kocaya hacet yok bu durumda.
Finans ve raporlama uzmanıyım canım
tatlım silik çizgiyi gördüm bugün tahlil yapana kadar heveslenmek istemiyorum :)
Allah razı olsun canım çok heyecanlıyım sabahı nasıl edicem bilmiyorum şu kan sonucunu da alsaydım içim rahatlıcaktı
kizlar ben de anne olmayi cok istiorum ama....esimle sorunlarimiz var.yapmamak en iyisi galiba die die geldim 34 ume.((
Anaaam kiz gordun mu ciftini.. auyyy cok sevindim fotosu varmi
yok cnm çekmedim foto ama tahlilimin sonucunu söylerim inşallah yanılmam :) kocişte baktı var ama çizgi eminiz:)
Ayyy süper ya hadi gözünüz Aydın cnm çok sewındım
meleklerimmmmmmmm süpsüper haberlerim vaaaaarrr havalara uçuyorum sevinçten amuda kalkıp el çırpasım vaaarrrr
kızlar doktor çok güzel şeyler söyledi gebeliğe dair hiçbir iz kalmamış toparlanmış vücudum artık yeni hamileliğe hazırsın dedi. sol taraftaki kist tamamen kaybolmuş kanamanın durması çok güzel bir gelişme bu kadar çabuk toparlanman çok iyi dedi.
akıntım devam ediyor diye vajinal krem verdi bu krem rahatlatır dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum:26:
soooonracıııımaaaa ben kendim sordum peki ben ne zaman hamile kalabilirim ben hemen istiyorum dedim sana korunma süresi vermiyorum vücudun müsait hemen kalabilirsin ve hatta hamile kalman daha iyi olur dış gebeliğin tekrarlama riski yüksektir ileride gebe kalırsan rahim filmi çekmemiz gerekir ama şuan rahmin çok temiz herhangi bir sakıncası yok istediğin zaman kal dediiiiii
folik asit kullan gebelik süresince dedi bende ben zaten folacin kullanıyorum dedim tamam o sana günde 1 tane yeter ona devam et dedi. çok kilo verdiğimi söyledim yaşadıkların kolay değildi hırpalandın ve stres yaşadın onun etkisiyle kilo vermen normal ama merak etme sen bu azimle kilo da alırsın normal gebelikte yaşarsın dedi
heeee bu arada sol taraftaki ağrımın sebebini öğrendik....
meğersem ben soldan yumurtluyormuşum ve sol taraftaki yumurtam büyümeye başlamış sağdakinden daha büyük şuan bu ağrılarının nedenide bu dediiiiii
pazar gününden beri ağrım olduğunu söyledim yumurtlama dönemin normaldir dedi
kııııızzzzlaaaaaarrrr çığlık çığlığa sevinesim var ulen
canım yaaa sağol ama yinede tahlil olmadan sevinemiyorum yoksa içim kuduruyo o ayrıdasilik varsa doğruluğu ne kadardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?