- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.761
nesnesss bizde seni seviyoruz canımcım ama bugun herkesin canını öyle bi sıktımki görmemişlerdir yazdıklarını belki hayatım
ŞEKERİM BENDE SENİN GİBİ BEBEK COK İSTİYORDUMM EŞİM HİÇ UMURSAMIYORDU MEĞER ADAM KENDİNİ HAZIR HİSSETMİYORMUŞ.AMA ŞİMDİ GÖRSEN ARTIK O BANA KIZIYO YOK AYAKLARINI DİK YOK SÖLE YAP SEN HİÇ DİKKAT ETMİYORSUN YERİNDEN KALKMA ŞİMDİDE O BANA BASKI YAPIYOR.BEKLE CANIM BİRAZ SABRET ERKEKLERİN BU KONUDA DUYGULARI GERİDEN GELYOR
canım yıllarca bebek istemeyen bendim bebek fikrini bana aşılayan oydu benden çok isteyen oydu ben o istiyo diye ikna oldum ama iş ciddiye binince bi garip şeyler oldu
ay canımmm sende iyiki varsın. hadi topla kendini güzelce yaz mailini. acele etme. iyice içine sinsin. böyle derinden vur adamı he. hadi bakem hadi görem seni.
ayy neler neler yazıyorum birsürü şey yazmışım birazdan yollarım bakalım nolcak bu arada çaktırmadan söylim ben asıl 18.günümde yumurtluyorum onumde 5 gun daha varbakarsın bu donem içinde bi kere beraber oluruz onda da tutar vazgectim diyene bakın yaa hey allahım sen aklıma mukayyet ol
off off aynen vallaainsallah bizde fırt diye bi solukta dogururuz
az kaldı az sadece yarın var hemen gecicek keseyi görüp geliceksin insallahh mutlu mutlu
oh ohhh bitiyo cok sükür bak 3 ay nasıl cok geliyodu ama yarısı bitti bile cok sükürrrbu kutudan hariç bir kutu ilacım kaldı canım inşallahh allahım herkeze nasip eder o duyguyu yaşatır az kaldı bende deliyomm çalışmalara mikmiklre silkelenmeye
dua etmez olurmuyum hiçç hep dualarımdasınız vallaaaamin amin inşl. bir avazda doğururuzzz
aaaaaaaammmmmmminnnnnnnnnnn bitanem aminnn dua et olurmu teyzesiiii
Bisolukkkk kız yasakmı nar niçin yasak ben geçen yediydimmm
Bisolukkkk kız yasakmı nar niçin yasak ben geçen yediydimmm
ne güzel yazmışın canımya hakkım varsa bira olsun helal olsun benden yananeeeessssrrriiinnn nnnnnnnnneeeeeeeeessssrrriiiiiiinnnnn canımmmm eğer sen bu topiği açmasaydın ben bebek isteğimi bu kadr farketmicektim listeye grmeseydm parmaklarımla hesap yapıp hergün yumurtlama hesaplamıcaktımm kocişe kendimi silkeletmicektim bileee çörekotu kürünü hiç bilmicektm beklideee kocişe burnunu tutturarak keçi boynuzuda içirmicektm veeeeee buradan öğrendğim dualarıda okumıcaktım belkiii ve hergün buradaki arkadaşların duasını alamıcaktımmmmm bunlardan hangisi sebebimdi bilmiorumm ama rabbimm ol dediii..... dualar tek tek hergün birinnki kabul olduu ve olmaya listemiz dolmaya devam ediooo bu mutluluk bu gurur ve bu şereff sizee aiiittt nessssriiinncccciimmmmmmmmmben kendi adıma sana ve bütün arkadaşlaraa ççoookkk çok çok çok teşekkür ederiimmm burda bizbirimize vakit ayırıoruzzz hakkımızz geçioo burdaaan ayrılırkendee helalllik alıp öle ayrılalım bnceee
hiç bırakıp gidermiyiz sizi bu dostlugu valla dün kimse yoktu burda azıcık dolanıyım dedim ayberk-eceye rastladım ekim anneleri topiginde orda yazıyo halbuki biz ne kadar sevindik o hamile kalınca halaylar cektik hamileyim dedi ve gitti görünce içim burkuldu acıkcası ama kendi tercihi tabiki herkesin benim baska hiçbiyere yazasım gelmiyo valla sizden baska kimseyi istemiyorummhem burdaki herkes hamile olucakkiii hemde en gec haziran bitmeden cok az kaldı yanii senin ilaclarda bitiyo ohhhhh
dua etmez olurmuyum hiçç hep dualarımdasınız vallaaa
cnmm bnde bilmiorumm ama düşüğe sebep oluomuşş sanırımm ablamın doktoru değil 3 ay 9 ay yasaklamıştı narııkorkma cnm hemen allaha emanet hepsii bişi olmass inşallahh ama sen bidaa yeme yinede yada cuma günü 2mizde dr.larımıza soralım yazarız yne burdann:) bnde narı çok severmdeeee
ne güzel yazmışın canımya hakkım varsa bira olsun helal olsun benden yana
canım benimmm teşekkür ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin...
hım bende severim narııı kızzz kocişim ayıklar kaseye koyar kaşıkla yerim ben...cuam günü bi sorayım bakalım ayhh kız bi gelmediya cuma bugun çarşambaaa
burada herkes herkesin ovülasyonundan kan testine kadar yannda olup heycanını paylaşıo ama söz konusu sen olunca burası nasıl olcak acaba çokkk meerak ediorum cnmm :)) halayın bizmezzz yani bitirmeyizzz senn halayıııı
aynen cnmm yaaa bu hafta banada geçmediii rabbim hayrlı mutlu sonlarala karşılaştrsında beklerzz bizzzzz napalımmm minnaklarr çok tatlışş olurlarr yaaa baksana benmkinin başı kuyruğu belli olmuş buğün öle yezıoosennki benmkinn ablası yada abisi sayılırr :)))
evet kızz çok yakınızz hadi bakalım bekliyoruz büyük bir mutluluk büyük bir heyecanla... rabbim bugnülerimizi tebessümle hatırlatsın inşallah hepimize...
ayy gözlerim doldu valla nasıl güzel yazmıssın bu kadar anlatılabilirdi duygu ve düsünceler ben yazmısım gibi sankineeeessssrrriiinnn nnnnnnnnneeeeeeeeessssrrriiiiiiinnnnn canımmmm eğer sen bu topiği açmasaydın ben bebek isteğimi bu kadr farketmicektim listeye grmeseydm parmaklarımla hesap yapıp hergün yumurtlama hesaplamıcaktımm kocişe kendimi silkeletmicektim bileee çörekotu kürünü hiç bilmicektm beklideee kocişe burnunu tutturarak keçi boynuzuda içirmicektm veeeeee buradan öğrendğim dualarıda okumıcaktım belkiii ve hergün buradaki arkadaşların duasını alamıcaktımmmmm bunlardan hangisi sebebimdi bilmiorumm ama rabbimm ol dediii..... dualar tek tek hergün birinnki kabul olduu ve olmaya listemiz dolmaya devam ediooo bu mutluluk bu gurur ve bu şereff sizee aiiittt nessssriiinncccciimmmmmmmmmben kendi adıma sana ve bütün arkadaşlaraa ççoookkk çok çok çok teşekkür ederiimmm burda bizbirimize vakit ayırıoruzzz hakkımızz geçioo burdaaan ayrılırkendee helalllik alıp öle ayrılalım bnceee
canım yıllarca bebek istemeyen bendim bebek fikrini bana aşılayan oydu benden çok isteyen oydu ben o istiyo diye ikna oldum ama iş ciddiye binince bi garip şeyler oldu
ayy neler neler yazıyorum birsürü şey yazmışım birazdan yollarım bakalım nolcak bu arada çaktırmadan söylim ben asıl 18.günümde yumurtluyorum onumde 5 gun daha varbakarsın bu donem içinde bi kere beraber oluruz onda da tutar vazgectim diyene bakın yaa hey allahım sen aklıma mukayyet ol
heheee kadının fendi erkeği yenid boşuna dememişer. hadi bakalım. 5 gün epey uzun bi zam iki kere bile sığar yani. aşkla tutkuyla şehvetle hadi bakem öpüşün barışın artıkın
canım benimmm teşekkür ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin...
hım bende severim narııı kızzz kocişim ayıklar kaseye koyar kaşıkla yerim ben...cuam günü bi sorayım bakalım ayhh kız bi gelmediya cuma bugun çarşambaaa
günaydın kızlaaaaaarrrrr ulen yine sayfaları ağlatmışsınız beeee okuyamadım çoğunu
kızlar az önce ovu. testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net değil ama silikde değil.
eeee nolcek şimdi
akşam benim öküzü yataktan atasım geldi eşşek herif
adama doktor hemen hamile kalabilirsin hatta kalırsan bi sakıncası yok ileride kalırsan rahim filmi çektirmek zorunda kalırsın dedi dedim. eee rahim filmi ne kadarmışki dedi hayvan pislik eşşek öküzkaç haftadır üstüme atlamak için uygun bi anı kollayan dana dün akşam sızdı kaldı
yok ona çocuk falan ben kaç gündür bu haberi bekliyodum benim adamın camışlığı tuttu yine
günaydın kızlaaaaaarrrrr ulen yine sayfaları ağlatmışsınız beeee okuyamadım çoğunu
kızlar az önce ovu. testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net değil ama silikde değil.
eeee nolcek şimdi
akşam benim öküzü yataktan atasım geldi eşşek herif
adama doktor hemen hamile kalabilirsin hatta kalırsan bi sakıncası yok ileride kalırsan rahim filmi çektirmek zorunda kalırsın dedi dedim. eee rahim filmi ne kadarmışki dedi hayvan pislik eşşek öküzkaç haftadır üstüme atlamak için uygun bi anı kollayan dana dün akşam sızdı kaldı
yok ona çocuk falan ben kaç gündür bu haberi bekliyodum benim adamın camışlığı tuttu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?