HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

off off aynen vallaainsallah bizde fırt diye bi solukta dogururuz

amin amin inşl. bir avazda doğururuzzz

az kaldı az sadece yarın var hemen gecicek keseyi görüp geliceksin insallahh mutlu mutlu

aaaaaaaammmmmmminnnnnnnnnnn bitanem aminnn dua et olurmu teyzesiiii

Bisolukkkk kız yasakmı nar niçin yasak ben geçen yediydimmm

bu kutudan hariç bir kutu ilacım kaldı canım inşallahh allahım herkeze nasip eder o duyguyu yaşatır az kaldı bende deliyomm çalışmalara mikmiklre silkelenmeye
oh ohhh bitiyo cok sükür bak 3 ay nasıl cok geliyodu ama yarısı bitti bile cok sükürrrilaç bitsin zaten o ay kızlaarrr testte cifti cizgi gördüm diye geliceksin buraya yazıyorum işte demedi deme

neeeessssrrriiinnn nnnnnnnnneeeeeeeeessssrrriiiiiiinnnnn canımmmm eğer sen bu topiği açmasaydın ben bebek isteğimi bu kadr farketmicektim listeye grmeseydm parmaklarımla hesap yapıp hergün yumurtlama hesaplamıcaktımm kocişe kendimi silkeletmicektim bileee çörekotu kürünü hiç bilmicektm beklideee kocişe burnunu tutturarak keçi boynuzuda içirmicektm veeeeee buradan öğrendğim dualarıda okumıcaktım belkiii ve hergün buradaki arkadaşların duasını alamıcaktımmmmm bunlardan hangisi sebebimdi bilmiorumm ama rabbimm ol dediii..... dualar tek tek hergün birinnki kabul olduu ve olmaya listemiz dolmaya devam ediooo bu mutluluk bu gurur ve bu şereff sizee aiiittt nessssriiinncccciimmmmmmmmm ben kendi adıma sana ve bütün arkadaşlaraa ççoookkk çok çok çok teşekkür ederiimmm burda bizbirimize vakit ayırıoruzzz hakkımızz geçioo burdaaan ayrılırkendee helalllik alıp öle ayrılalım bnceee

Bisolukkkk kız yasakmı nar niçin yasak ben geçen yediydimmm

cnmm bnde bilmiorumm ama düşüğe sebep oluomuşş sanırımm ablamın doktoru değil 3 ay 9 ay yasaklamıştı narıı korkma cnm hemen allaha emanet hepsii bişi olmass inşallahh ama sen bidaa yeme yinede yada cuma günü 2mizde dr.larımıza soralım yazarız yne burdann:) bnde narı çok severmdeeee

ne güzel yazmışın canımya hakkım varsa bira olsun helal olsun benden yana

inşallah canım hepimiz en kısa zamanda o testlerdeki pozitif sonucunu görüp mutluluktan yere göğe konamaz hale geliriz sevinçle saçma saçma konuşup herşeye salakça güleriz inş:))

dua etmez olurmuyum hiçç hep dualarımdasınız vallaaa

canım benimmm teşekkür ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin...

hım bende severim narııı kızzz kocişim ayıklar kaseye koyar kaşıkla yerim ben... cuam günü bi sorayım bakalım ayhh kız bi gelmediya cuma bugun çarşambaaa

aynen cnmm yaaa bu hafta banada geçmediii rabbim hayrlı mutlu sonlarala karşılaştrsında beklerzz bizzzzz napalımmm minnaklarr çok tatlışş olurlarr yaaa baksana benmkinin başı kuyruğu belli olmuş buğün öle yezıoo sennki benmkinn ablası yada abisi sayılırr :)))

evet kızz çok yakınızz hadi bakalım bekliyoruz büyük bir mutluluk büyük bir heyecanla... rabbim bugnülerimizi tebessümle hatırlatsın inşallah hepimize...

günaydın kızlaaaaaarrrrr ulen yine sayfaları ağlatmışsınız beeee okuyamadım çoğunu

kızlar az önce ovu. testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net değil ama silikde değil.

eeee nolcek şimdi

akşam benim öküzü yataktan atasım geldi eşşek herif

adama doktor hemen hamile kalabilirsin hatta kalırsan bi sakıncası yok ileride kalırsan rahim filmi çektirmek zorunda kalırsın dedi dedim. eee rahim filmi ne kadarmışki dedi hayvan pislik eşşek öküz kaç haftadır üstüme atlamak için uygun bi anı kollayan dana dün akşam sızdı kaldı
yok ona çocuk falan ben kaç gündür bu haberi bekliyodum benim adamın camışlığı tuttu yine

evet kızz çok yakınızz hadi bakalım bekliyoruz büyük bir mutluluk büyük bir heyecanla... rabbim bugnülerimizi tebessümle hatırlatsın inşallah hepimize...

ammiiinnn cnmmm bebişlerin ulturason fotolarınıda paylaşırz snraa şöle bi 5 6 aylık olsunlar daaa.... listedeki herkess 5 yada 6. ayında paylaşssa ne hoş olur dimii:)))

ayy gözlerim doldu valla nasıl güzel yazmıssın bu kadar anlatılabilirdi duygu ve düsünceler ben yazmısım gibi sanki

aynen ya cuma bi gelmedi bende yumurta durumum ne diye gitcem doktora cuma günü. bende narı çok severim ayy şimdi hamile kalırsam narlar olunca dalından nar yiyemem demek oluyor bu ama olsun ben bidaha hiç nar yiyememeyede razıyım yeterki gelsin içime bebişim:)

kız korkmustur belkı tedırgın olmustur ya belkıde ondandur
yada yorgun falanda olabılır

sen yap bakalımt estı bugunde ne cıkacak

seninkide bi ayrı manyak kızzzzzzzzzzz bacımmmm

demek fiyatını soruyor hemen haaa göüz kör olmayasıcaa yorulmuşmu niye atlamadı o üstüneeee benimki olsa sırnaşır hemennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…