HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kis caktirirmiyim analiyorum butun kousulanlari aslinda da anlamiyormus gibi yapiyorum, esime soruyorum konu ne diye bakiyim bana nasil aktaricak diye
Anacim cok sukur hersey yoluna giriyor yavas yavas, Esimin babsi kaynima demis sizin iliskiniz daha cok yeni 3 ay oldu bak kardesin aile bekliyor, hepinizi dusunmem lazim kredi icin imza veremem demis. Once bir ispatlayiz sizde birlikteliginizi birbirinizi daha iyi taniyin o zaman dusunuruz demis. Bu hafta sonuda kocis grafik fln cizdi babasi baslicak banyo tadilatina Allah'in izniyle maasi bekliyoz..

sende dur anacım bismillah daha doğurmadan evlendirdin aa

canıııımmmm tebriklerrr Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsinn inşş :)

Sevindim canım yaa gurbet ellerde üzmesinler kızımızı
Bebek kısmetiyle gelir derlermiş ya inşallahh herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başlamış baksana
Eltin de maşallahhh yanii 2 ayda hamile kalmış ya nasıl bir doğurganlıksa

Valla hayatim ben kocise dedim yine Allah bilirde , bence bu hamile kaldi bizim salada kandirdi bebek yapalim diye yok yasi geciyormus. Kisim aklin nerdeydi bu saate kadar hic olmazsa bir iliskini yurutseydin ole damdan duser gibi kaynim kucuk birde kizdan.. Neyse ben karismiyorum Allah'im herkese hayirlisini versin.. Ben ciktim kizlar iyi aksamlar, Opuldunuz hepiniz..

taçııımm yaprağıımmm nasılsıınnn kuzucumm konuşamıyoruz bayadıır görünmüyosuun naber iyimisiinn :)

Sagol canim benim iyim cok sukur idare ediyoz uyku halsizlik tavan, eve gitme vakti geldi bugunde cok sukur.. Sen nasilsin iyice oldun ins, bebiste uzulmus annecigine hasta hasta annem beni dusunuyor deyip gelmistir ins..

Sagol canim benim iyim cok sukur idare ediyoz uyku halsizlik tavan, eve gitme vakti geldi bugunde cok sukur.. Sen nasilsin iyice oldun ins, bebiste uzulmus annecigine hasta hasta annem beni dusunuyor deyip gelmistir ins..

yok canikom bu ayda fos çıktı git dinlen iyicee iyi akşamlaar size canım beniim

tatlımlar benim sonuç yarın çıkacakmış yaa sizide beklettim valla ama yarın öğreneceğiz canm bugün kahverengi leke geldi sadece :)

sizede bişey söylenmiyo yaaaa sormuyorum hiçbişeyy uyurum kendi kendime ben
ayrıca test yaptım tek çizgi olsam olsam tembel uyuşuk olurum ben

amanda amannn amanda amaann kıyamammm

hele du bakalım daha senin yeni yumr. vaktin değilmiydiii bat ne zaandıı

Her ay heyecanlanıp kesin bu ay geldi yavrum deyip hüsrana uğramak ne acı, ama teselliside güzel Allahımın bildiği vardır diye!

Umutsuzluğa kapılıyorum yine adet belirtilerimiz başladı ama bu ay yok canım onlar tutunma sancısı diye kandırmacam kendimi!!!

Üzülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…