- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.041
senin köpüşün bebecik daha dimi kuzucummm??iyileşti insallah iyice?insallah sevgi dolu cocuklar olsunlar hayvanları insanları dogayı herseyi cok sevsinler aminnnAmin canim, ins. benimde evde kedim var Rus mavi bahcede kopegim Bavarian Hunter. Allah ilk bebislerimizide bize bagislasin fasulyelerimizin ilk oyun arkadasi olsunlar ins..
kuzuuuuummmm ne biçim laflar onlar allah korusun deme sakın öyleedur bakalım bi belkide hiç beklemedigin bişeyle karsılasıcaksın belki maille cevap vermek istemedi yüzyüze haklısın ben sana haksızlık yaptım senin beni ne kadar sevdigni göremedim dicek adamcagız hemen infaz etme bakalım aksam olsun bi olmazsa o zaman ona göre bişeyler düsünürsün ama insallah yarın buraya kızlar ben kocişe cok haksızlık yapmısım cok mutluyuz diye gelirsin
Sikma guzelim canini buda gecer Allah'in izniyle herkesin zor zamanlari vardir, kimi insan bilemez nasil ozur dileyecegini icine atar.. Uzmeyin siz birbirinizi hemen gonulsuz gozukup askla biten bir mik mikle tatliya baglayin.. Bebisiniz gelsin tez vakitte de ins..
tazebahar sende kendi kendine üşünüp doldurma kendini zaten akşama ne kaldı inş hayırlısıyla tatlıya bağlarsınız akşam
senin köpüşün bebecik daha dimi kuzucummm??iyileşti insallah iyice?insallah sevgi dolu cocuklar olsunlar hayvanları insanları dogayı herseyi cok sevsinler aminnn
tac_yaprak eşin yabancıydı değil mi
ben cıkıyorum kızlarr kociş gelir simdi hastayım yaa azıcık naz yapıyım simdi pc basında görürse hani hastaydın dicek etkili olmucakcok öpüyorum siziiiii
Seni uyanik seni basladim diyorsun hemenValla bende kocise yaptirdi, herbi isi hafta sonu sabah kahvalti hazirladi sonra evleri supurdu paspasladi... Ohhhh napalim yapsinlar azcik sonra bir daha zor goruruz zaten ikinci cocukta erkekler pek boyle olmuyolarmis :))))
benım kocaya yaptıramam oyle yedıgımız masayı kaldırsa 5 kere soyler
bıde acıktım su getırırmısın
hadı dıyelım bısıyın ucundan tutcak demı onun arkasındanda yıne sne yaparsın kırar doker saccar dagıtır
Bizim herifler gibi mi o da çok merak ediyorum hep diyorlar ya yabancı kızlar Türk kızlarından daha iyi kaprisli değiller falan diye.Evet canim yabanci, Cek
bence bizi meraktan catlatmaya çalışıyolar ayy işten cıkmadan bi gelselerdi artık
Bizim herifler gibi mi o da çok merak ediyorum hep diyorlar ya yabancı kızlar Türk kızlarından daha iyi kaprisli değiller falan diye.
Senin eşin de rahat mı yoksa bizimkiler gibi tripçi kaprisli mi
tatlımlar benim sonuç yarın çıkacakmış yaa sizide beklettim valla ama yarın öğreneceğiz canm bugün kahverengi leke geldi sadece :)
Yok canım tabi ki okadar kaznmıyorum ama sözleşmeli lise öğretmeni o kadar kazanmıyor 1000 eline anca geciyor ayrıca kız deme öyle ben de 2 univ bitirdim 7 senelik deneyim var yani
canlarım ben geldiiimm kan testi sonucunu aldıımm veeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm 3 haftalıkmış bebişim yaaa çok güzel bir duyguymuş tam umudum kesilmişken süpriz yaptı bebişimm pazartesi tekrar gidicem doktor bir kaç tahlil yapacakmış bunlar normalli kıslar,sizde yaptırdınızmı
Hicte bile niye kapris yapiyoruz cunku sadakatimiz var.. Halt yemisler diyenler, surtuk kis hepsi burdakilerin.. Hatta ben ilk buraya geldigimde kaynimin kiz arkadasi vardi calisiyordu ben daha is mis bulamamistim, Kaynanam ay ne kadar guzel calisiyorsun fln diyordu meslek danci, meslege saygim var ama bu bildigin strip barda dansci o sadece isini yapiyormus dans ediyormus masalara oturmuyormus ki.. Birde birde isi var calisiyor fln deyince sinirim bozuluyordu dedim valal esime cok sukur istesem bende alasi var istesem iki gobek atarim butun barlarda sohret olurum hemde ekzotigim dedim boyle ismi olurmus bunu yapinca iyi olucaklarsa aman benle iyi olmasinlar dedim . Guldu sen bosver onlari benim ne dusundugum onemli dedi, ben zaten istemem oyle isler yapmani oyle olsaydi burda onlardan surusuyle var alir birini yasardim evlemezdim bile dedi. Ondan sonra hic takmadim boyle seyleri milleti. Ama Allah var hic kiskanmaz ne guzel karim var anca bakarlar kiskanirlar beni der, Arkadaslar disari cagrincada yok nere gitcen napcan fln sormaz , hemen ara ben seni almaya gelirim gecte olsa der, gelirde.. Kac kere sabahin korunde topladi beni barlardan zamaninda ama iste o gidemez benim bilmem lazim kimle ne zaman nereye gittigini..
Sorunl tebbriikkleeerrrrçok sevindim darısı bizim başımıza ekinci de bildirmemiş sonucu daha çok merak ediyorum ben yarın yazacağım bakalım kızlar inşallah :) öpüyorum hepinizi
Ooohh maşallahhh yaaa Türk koca bulamazsın öyle seni sabah barlardan toplayacakkk
Çok garibime gidiyor yaa yurtdışındasın bir yabancıyla evlisin garip hissetmiyor musun kendini mesela nece konuşuyorsunuz çekçe mi
Öğren öğren hatta öğrendiğini çaktırma kaynanana falan yanında konuştuklarını anlarsınnAma Allaha' sukur hakkini yemiyim adamin evine gelir isine gider, yazin arkadaslariyla arada bisiklet turuna cikarlar nehir kenarinda 10 km gitseler 10 bira icerler ama her zaman eve zamaninda ,ertesin gun olmadan en gec gelir, 8 senedir beraberiz daha icip sarhos olup bana hic sarmadi, ikizde alkolluyken kavga etmisligimiz oldu ama lafla sadece..
Ben 5 sene olucak burda yasiyorum cekcem pek iyi degil iste bebis planlamaya baslayinca derslere basladim haftada bir gun 2 saat derse gidiyorum hicte gonlum yok aslinda ama bebisle mecburen ogrenicez artik yoksa arkamdan ne isler cevirir valla
Ingilizce konusuyoruz ven ingilterede ogrenciyken tanismistik zaten hele onun turkcesi benim cekceden bin beter, arada kullandigi ozel sozlerle olayi bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?