HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayyyy çok sevindim çok sevindim çok sevindim hayırlı olsun kuzum gözün aydın:)))))

kız köpeği dana gibi etmişin hahaha

bizimdeee sibiryamız varrrr bi görsen nasıl tatlııııı itttt miskin kız işine gelmesse kuyruğunu kımıldatmıyor.. amaa et kurabşiye falan varsaa bildiğin yalaka oluyorrr kaynanamın köpüşüüüü ismi ARVEN diyor arven çabuk odana terlik geliyorr arkasına bakmadan kaçıyor manyak... kurban bayramında kaynanam eti haşlamış suyuna ekmek atmış falan bayada çokmuştu koymuş önünee bu malda hepsini yemişşşş sonra karnı davul gibi olmuşşş ağlıyormuş remen çok ymeketen geliyormuş önelerine yatıyormuş karnını gösteriyormuş ovalatıyormuş falan ayh nasıl güldüm kızzz

o zaman senin kociş iyice naza çekti kendini sen ona bir boykot uygulada düz duvara tırmansında görsün:)şaka tabikide sakin ol tamam mı öfkelenmek.naz sırası sende olsun bakalım şimdide:)hoşgeldin de sofranı kur yine ama mesafeli ol bakalım yanaşacak mı beyzade.

canım benim göğüslerim çok acıyoo kayınvalidemle laflıyoruz takip edemiyorum kadına ayıp olmasın die beta hcg değerimi bilmiyorum doktor söylemedi ameliyata gidecekti hemen apar topar çıktı

ağrılar dünyasına hoşgeldin bacım ...

tekrardan hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah..

aslında su anda bır elma cekırdeıg kadar bıle yok
ama fasulye de sen fasulye

Kis doktora gittigimde doktor dediydi simdi princ tanesi kadar 2 - 3 haftaya bezelye olur diye olmustur herhalde Anlamadim burda niye bezelye diyolarsa ben fasulse dicem fasulye gibi guclu olsun..
Is yerindeki arkadas hamile olan Fillandiyali oda balik diyor, onlarda balik derlermis.. Her memleket farkli iste

onlarda bir alem kızzz balık kocaman bişii nokta kadar balıkmı varr töbe yaaa gene en iyisi biziz anacım

ayyy kıyamam ben onaaa saskolozzhayvanları cok seviyorum ama köpeklere ölürüm yaa cok cok seviyorum bizim fasülyeler de hayvan sevgisiyle büyüsün hiç korkmasınlar insallahh

Kız aslında bebek dıyoruz her dılde ama sevme seklımız farklı

yerız bız o balıkları fasulyelerı pırınclerı bezelyelerı

valla bilmiyorum ya gönlümü almak için süpriz hazırlıyo ya da 10 yıllık sevgilimin oduna dönüşmesini hayretle izlicem bu akşam hoşgeldin deme şansım yok iş çıkışı beni alıyo beraber dönüyoruz eve sofra kurma şansım da yok yemeklerim dün bitti valla ekmek arası bişeler yeriz ben hürremi seyrederim o telefonla oynar bizim bu akşamki geleceğimizde bu görünüyo ben sana söylim nedense şuanda içimde ne üzüntü var ne başka bi his allahım ölüyomuyum nedir alıp başımı taaaaaaaaaa uzaklara gitmek istiyorum memlekete gitmek istiyorum şöle annemin evinde keyif sürmek istiyorum

ayyy kıyamam ben onaaa saskolozzhayvanları cok seviyorum ama köpeklere ölürüm yaa cok cok seviyorum bizim fasülyeler de hayvan sevgisiyle büyüsün hiç korkmasınlar insallahh

bende köpekleri çok severim kuş ve kediyi hiç sevmem... aslında jaguar ve puma yı çok seviyomda işte pek insancıl dğeiller kocama diyom bana puma yavrusu al ben beslicem diyee besle sonrada o senle kendini beslesin dioo... bizim hanımefendi kıskanırrr bebişi görümcemde diyoki bana abla boklu bezini koklatırız bidaha yanaşamaz ozaman dio hahaha

Amin canim, ins. benimde evde kedim var Rus mavi bahcede kopegim Bavarian Hunter. Allah ilk bebislerimizide bize bagislasin fasulyelerimizin ilk oyun arkadasi olsunlar ins..

Vallahi canım inş seninkiler gelmez kırmızılar ben onca iğneye ,aşılamaya rağmen dün gördüm malesef.ama dün akşam çok ağladım bugün geçti daha iyiyim ne yapayım:)

Sonbaharım dün seni soruodum ne oldu acaba diye! Üzülme bundan sonraki ay olacak inşallah yılmak yok yola devamm

kuzuuuuummmm ne biçim laflar onlar allah korusun deme sakın öyleedur bakalım bi belkide hiç beklemedigin bişeyle karsılasıcaksın belki maille cevap vermek istemedi yüzyüze haklısın ben sana haksızlık yaptım senin beni ne kadar sevdigni göremedim dicek adamcagız hemen infaz etme bakalım aksam olsun bi olmazsa o zaman ona göre bişeyler düsünürsün ama insallah yarın buraya kızlar ben kocişe cok haksızlık yapmısım cok mutluyuz diye gelirsin

Sikma guzelim canini buda gecer Allah'in izniyle herkesin zor zamanlari vardir, kimi insan bilemez nasil ozur dileyecegini icine atar.. Uzmeyin siz birbirinizi hemen gonulsuz gozukup askla biten bir mik mikle tatliya baglayin.. Bebisiniz gelsin tez vakitte de ins..

kızlar ben cıkıyorum sorunl tekrar tebrik ederim canım rabbim inş sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmasını nasip eder sende inş sağlıkla alırsın kucağına bebişini

sorunl. Çok sevindim Allah kucağına Almaya'da nasip etsin inşallahhh ayyy ne güzel mutluluktur kimbilir yaa maşallah

tazebahar sende kendi kendine üşünüp doldurma kendini zaten akşama ne kaldı inş hayırlısıyla tatlıya bağlarsınız akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…