- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.021
canlarım ben geldiiimm kan testi sonucunu aldıımm veeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm 3 haftalıkmış bebişim yaaa çok güzel bir duyguymuş tam umudum kesilmişken süpriz yaptı bebişimm pazartesi tekrar gidicem doktor bir kaç tahlil yapacakmış bunlar normalli kıslar,sizde yaptırdınızmı
ayy teyzesi onu yesin yaa ısıra ısıra yesin hadi bakalım o zaman allah anneciginin gönlüne göre versin saglıklı hayırlı bi evlat olsun insallahhh hepsiköpüşüm golden ama nasıl tatlı nasıl uslu ölürüm ben ona sanki kendim dogurmusum gibi seviyorum bebecikti geldiginde nasıl zayıftı annesi bakmamıs zafiyet geciricekti baktım büyüttüm simdi de topac 4 kilo geldi 30 kilo oldu simdi de diyet mama yiyoo
evet canım okumuştur maili attıktan sonra aradım mail attım şu adresine diye aradım bilgisi var,okumama ihtimali yok, valla saldım çayıra mevlam kayıratüm sinirlerimi bozdu ayy kayıra deyince ben oğlum olursa adını kayra koymak istiyorum nerden de geldiyse aklıma iyiki vazgeçmiştim bebek fikrinden sözde
canım benim göğüslerim çok acıyoo kayınvalidemle laflıyoruz takip edemiyorum kadına ayıp olmasın die beta hcg değerimi bilmiyorum doktor söylemedi ameliyata gidecekti hemen apar topar çıktı
aslında su anda bır elma cekırdeıg kadar bıle yok
ama fasulye de sen fasulye
Kis doktora gittigimde doktor dediydi simdi princ tanesi kadar 2 - 3 haftaya bezelye olur diye olmustur herhaldeAnlamadim burda niye bezelye diyolarsa ben fasulse dicem fasulye gibi guclu olsun..
Is yerindeki arkadas hamile olan Fillandiyali oda balik diyor, onlarda balik derlermis.. Her memleket farkli iste
ayyy kıyamam ben onaaa saskolozzkız köpeği dana gibi etmişin hahaha
bizimdeee sibiryamız varrrr bi görsen nasıl tatlııııı itttt miskin kız işine gelmesse kuyruğunu kımıldatmıyor.. amaa et kurabşiye falan varsaa bildiğin yalaka oluyorrr kaynanamın köpüşüüüü ismi ARVEN diyor arven çabuk odana terlik geliyorr arkasına bakmadan kaçıyor manyak... kurban bayramında kaynanam eti haşlamış suyuna ekmek atmış falan bayada çokmuştu koymuş önünee bu malda hepsini yemişşşş sonra karnı davul gibi olmuşşş ağlıyormuş remen çok ymeketengeliyormuş önelerine yatıyormuş karnını gösteriyormuş ovalatıyormuş falan ayh nasıl güldüm kızzz
Kis doktora gittigimde doktor dediydi simdi princ tanesi kadar 2 - 3 haftaya bezelye olur diye olmustur herhaldeAnlamadim burda niye bezelye diyolarsa ben fasulse dicem fasulye gibi guclu olsun..
Is yerindeki arkadas hamile olan Fillandiyali oda balik diyor, onlarda balik derlermis.. Her memleket farkli iste
o zaman senin kociş iyice naza çekti kendini sen ona bir boykot uygulada düz duvara tırmansında görsün:)şaka tabikide sakin ol tamam mı öfkelenmek.naz sırası sende olsun bakalım şimdide:)hoşgeldin de sofranı kur yine ama mesafeli ol bakalım yanaşacak mı beyzade.
ayyy kıyamam ben onaaa saskolozzhayvanları cok seviyorum ama köpeklere ölürüm yaa cok cok seviyorum bizim fasülyeler de hayvan sevgisiyle büyüsün hiç korkmasınlar insallahh
onlarda bir alem kızzz balık kocaman bişii nokta kadar balıkmı varr töbe yaaa gene en iyisi biziz anacım
ayyy kıyamam ben onaaa saskolozzhayvanları cok seviyorum ama köpeklere ölürüm yaa cok cok seviyorum bizim fasülyeler de hayvan sevgisiyle büyüsün hiç korkmasınlar insallahh
Hani karalik derin okyanuslarda yuzuyor oyle buyuyor yaa o acidanmis
Ama ben fasulyemi baliklara yedirmem..
Vallahi canım inş seninkiler gelmez kırmızılar ben onca iğneye ,aşılamaya rağmen dün gördüm malesef.ama dün akşam çok ağladım bugün geçti daha iyiyim ne yapayım:)
kuzuuuuummmm ne biçim laflar onlar allah korusun deme sakın öyleevalla bilmiyorum ya gönlümü almak için süpriz hazırlıyo ya da 10 yıllık sevgilimin oduna dönüşmesini hayretle izlicem bu akşamhoşgeldin deme şansım yok iş çıkışı beni alıyo beraber dönüyoruz eve sofra kurma şansım da yok yemeklerim dün bitti valla ekmek arası bişeler yeriz ben hürremi seyrederim o telefonla oynar bizim bu akşamki geleceğimizde bu görünüyo ben sana söylim nedense şuanda içimde ne üzüntü var ne başka bi his allahım ölüyomuyum nedir alıp başımı taaaaaaaaaa uzaklara gitmek istiyorum memlekete gitmek istiyorum şöle annemin evinde keyif sürmek istiyorum
valla bilmiyorum ya gönlümü almak için süpriz hazırlıyo ya da 10 yıllık sevgilimin oduna dönüşmesini hayretle izlicem bu akşamhoşgeldin deme şansım yok iş çıkışı beni alıyo beraber dönüyoruz eve sofra kurma şansım da yok yemeklerim dün bitti valla ekmek arası bişeler yeriz ben hürremi seyrederim o telefonla oynar bizim bu akşamki geleceğimizde bu görünüyo ben sana söylim nedense şuanda içimde ne üzüntü var ne başka bi his allahım ölüyomuyum nedir alıp başımı taaaaaaaaaa uzaklara gitmek istiyorum memlekete gitmek istiyorum şöle annemin evinde keyif sürmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?