HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ahh ahhh en cokda eşime üzülüyorum zaten yaaa.ben idrar testi yaparken bile yanımda bulunr hep varsa birlikte öğrenelim die hep heycan yapar gelir gider teste baakar ben baba olmak istiyorum dediği zman içim sızlıyo artık

aayy patronum gelmeden tercüme yapmam lazım ama ben burayı takip etmekten bi türlü çeviriye odaklanamıyorum bir-iki cümle çevirip bırakıyorum çocuktu testti tahlildi derken işten kovulcam

sorma odadaki diğerleride diyorum acaba ben wc ye falan gidince bu ne yapıyor böyle diye bakıyormudur pc ye.Sabah giyiniyorum evde işe gelmek için aklımdan geçenler tazebahar eşiyle barıstı mı:)ekinci ve heyecanlı test sonucları belli oldu mu:)evde pc var ama ben pek kullanmıyorum.Aman işindende olma :)

amin canım haklısın evet hiç bidaha asla böyle bi konu açmayayım ben en iyisi geçen gün oyun oynamıştık kazanan karşıdakine süpriz yapacaktı cumaya kadar bende cumaya kadar değilde mart sonuna kadar diye süreyi uzatmıştım belki hamile kalırım da dünyanın en büyük süprizini yaparım diye ama bence ben ona bi süpriz yapayım yarına sevinsin forma isteyip duruyodu forma alayım ve götüreyim en iyisi biraz aşkımıza odaklanayım ben

bence çok güzel gelişmeler seni gezmeye götürcek demekki bu arada bişey sölimmi sana ben konyalıyım ve konya'da yaşıyorum:)))

bizim için de dua at olur mu konya da.bak bir değişiklik olacak senin için ne güzel.Evet o ağrılar biraz farklı olur bıcak gibi saplanır tek bir noktaya yumurtlama sancısı.Sen günlerini değerlendir ama bu günler geçincede adama sırtını dönme,ayaklarını sıcak tut,dikkatli olmakta fayda var tabi ama dozunda olan birliktelik bebeğe bir zarar vermez sanırım.hakkında hayırlısı inşallah ama olmazsada üzülmek yok çalışmaya devam.

aynen evdeki pc'yi bende kullanamıyorum eve git yemekti işti derken vakit geçiyo zaten e bşde eşim varken mümkün değil buraya yazabilmem:))

canım benim yaa iyiki varsınız aynıyım bende sabah olsada kızlara söylesem nler oldugunu diye heycan yaptım gelir gelmez açtım bilgisayarı size yazdım, dahabirbirimizi tanımadan aile gibi olduk maşallah bizeallah hepimizin gönlüne göre verir inşallah

bak ne güzelde biliyosun işini :)) tamam işte yarını nasıl değerlendirceğinide buldun formayı alırsın iki öpüp koklarsın sonra hoooppp gelsiin bebiş:))) ama sakın yumurtlamndan sonra ihmal etme adamcağızı

amin amin inşallah bundan 1 yıl sonrada görüşürüzde herkesin durumları ne bilgimiz olur.

bencede bebek ona suprız degıl ıkınıze suprız ıkınıze mucıze hep baba yapıcam falan gıbı dusunme oda bu ıste en az senın kadar sorumlu oda senı anne yapacak
oda sana bu hedıyeyı verebılır hep ısteyen sen gozukme eger ole olursa zaten ben yanlıs bır sey yapıyorum erken ıste hazır degılız cart curta donuyor durum
ılıskıyı sorguluyor karım benı sevmıor cocuk ıcın goruyor ask bıttı bu evlılık ne olur nereye gıder fılan belkıde

en guzel ask cocugu yapmak
bırakın askınız cossun hem ıstedıgın ve ozledıgın sey bu degılmıydı

aynen evdeki pc'yi bende kullanamıyorum eve git yemekti işti derken vakit geçiyo zaten e bşde eşim varken mümkün değil buraya yazabilmem:))

evet evde yemek hazırla sofra kur,kaldır ,mutfağı topla,sonra bizimki ya çay ister yada meyve falan.hal mi kalıyor pc başına geçmeye.kaldıki zaten eşimde oluyor.artık yatacağız pc yi kapatacak ya bana diyorki al bir şeye bakacak mısın?komik adam işte uyuyacağım şimdi nesine bakayım saatlerdir sende zaten:)

ayy canım benim cok sevindim harika bi haber sabah sabah cok iyi oldu aklım sende kaldı vallla aksam düsündüm ne yaptı acaba diyee:18:

bence çok güzel gelişmeler seni gezmeye götürcek demekki bu arada bişey sölimmi sana ben konyalıyım ve konya'da yaşıyorum:)))

aaaaaaaa süperrrr kardeşim konyada okudu benim 1-2 kere geldim ancak mevlana ve şemse gidemedim hiç yanıp tutuşuyodum şimdi hızlı tren olunca trenle gelicez, tavsiye ettiğin biyerler varmı canım

etmez olurmuyum siz benim herzaman dualarımdasınız aslına bakarsan öyle kendimi yiyip bitirmiyorum olmayınca önemli olan cidden kocamla aramızdaki bağ aslında bu benim için güzel bişey beni ben oldugum için seviyor çocugumuz olmasada olur senin varlığın bana yeter diyo aslında ne kadar sevildiğimi anlmama için belkide bu günleri yaşamam gerekiyodu bakalım neler olacak geçen ay 2 günde bir ilişki oldu hiçbişeycik olmadı bu ay belki bakarsın tek uruşta turnayı gözünden vururuzkısmet tabiki

kızlarr simdi arayıp randevu aldım hastaneden cumartesi sabah 10 a bebişi görmemiz lazım demişti dr insallah görürüm test sonucları cıkmıs cok sukur toxoplazma falan neg ama anlamadıgım pozitif olan bişeyler var internetten arastırdım biraz bende pozitif olanlar vucudun o mikrobu tanıdıgına daha önce görmüş olduguna bagısıklıgının o mikroba karsı saglam olduguna işaretmiş insallah gercekten oyledir bakalım dr ne dicek:18:

hadi bakalım inşallah bu ay nokta atışı yaparsınız:)hayat öyle garipki herşey tam bitti derken yeni umutlar gelir bazı seyler yoluna girmeye başlar.

doğru valla ne yalan söylim hak evrdim sana , işte insan bazen düşünme yeteneğini kaybedebiliyo muhakeme yeteneğini yitiriyo sanırım çok yorldum işten dolayı akli melekelerim yerinde değil istediğim tek şey kocamla aşkımı tekrar yaşayabilmek birlikte vakit geçirmekten zvk almak başka bişe istemıyorum

ayy canım benim cok sevindim harika bi haber sabah sabah cok iyi oldu aklım sende kaldı vallla aksam düsündüm ne yaptı acaba diyee:18:

canım güzel arkadaşım benim aslında hiçbişe yapmadım hatta uyudum bile ben ama sonra uykum açıldı yanıma gelince hiç dokunadım sadece sarıldım sevgiyle şevkatle sonra gerisi kendi kaşındı olmasa da üzülmeyecktim onun beni sevdiğini bilmem bana yetiyo meğerse en güzel sey bana sevkatle sevgiyle bakmasıymış:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…