- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.221
evet canım anlıyorum seni benim eşimde en az benm kadar hassas bu konuda dün akşam bile sordu eve girer girmez var mı bişey diye bende yok dedim daha sadece kahverengi leke gelmişti sevindi ama şimdide onun adetimin başlangıcımıydı acaba diye düşünüyorum.. olmazsada hayırlısı gelecek aylarda arayacağız miniğimizi..
aayy patronum gelmeden tercüme yapmam lazım ama ben burayı takip etmekten bi türlü çeviriye odaklanamıyorum bir-iki cümle çevirip bırakıyorum çocuktu testti tahlildi derken işten kovulcam
bence hıc konusunu acma ne yumurtlama gunum gectı de nede yumurtluyorum de
sadece ozel davran esıne yanı ısın ucunda cocuk olmadıgını yazdıklarını tasdıkleyecek sekılde
zaten rabbım gorur bılır ınsallah gonlune gore verır
ayy napim yaa yumurtlama gunleri bitince eger bebek olduysa bişey olur korkusuyla yanaşamıyorum adamcagıza bişey olmaz dimi bebek olsa da ne bilim aslında haklısın hiçbişey demeyeyim ben , evet benimkisi hiçbişey söyleyemez sadece hareketleriyle belli eder arada bana notlar bırakır yazar çzier ama dile kolay kolay dökemez, bu hafta sonu konyayay götürcek beni mevlana-şems tutkunuyum birazcık çok mutlu oldum
ayy hemde nası adet sancısı gibi agrım oldu ilk defa kasık agrısı değildi baya adetliymişim gibi sancım oldu dün gece ,bugunde hala gerginliği sürüyo evet dünü değerlendirdim bugünü boş geçer yarına bişeyler düşünürüm artık kitap okuyorumya grinin elli tonu ayy çok etkilendim derim bişeler yaparım
ayy napim yaa yumurtlama gunleri bitince eger bebek olduysa bişey olur korkusuyla yanaşamıyorum adamcagıza bişey olmaz dimi bebek olsa da ne bilim aslında haklısın hiçbişey demeyeyim ben , evet benimkisi hiçbişey söyleyemez sadece hareketleriyle belli eder arada bana notlar bırakır yazar çzier ama dile kolay kolay dökemez, bu hafta sonu konyayay götürcek beni mevlana-şems tutkunuyum birazcık çok mutlu oldum
ayy hemde nası adet sancısı gibi agrım oldu ilk defa kasık agrısı değildi baya adetliymişim gibi sancım oldu dün gece ,bugunde hala gerginliği sürüyo evet dünü değerlendirdim bugünü boş geçer yarına bişeyler düşünürüm artık kitap okuyorumya grinin elli tonu ayy çok etkilendim derim bişeler yaparım
sorma odadaki diğerleride diyorum acaba ben wc ye falan gidince bu ne yapıyor böyle diye bakıyormudur pc ye.Sabah giyiniyorum evde işe gelmek için aklımdan geçenler tazebahar eşiyle barıstı mı:)ekinci ve heyecanlı test sonucları belli oldu mu:)evde pc var ama ben pek kullanmıyorum.Aman işindende olma :)
sorma odadaki diğerleride diyorum acaba ben wc ye falan gidince bu ne yapıyor böyle diye bakıyormudur pc ye.Sabah giyiniyorum evde işe gelmek için aklımdan geçenler tazebahar eşiyle barıstı mı:)ekinci ve heyecanlı test sonucları belli oldu mu:)evde pc var ama ben pek kullanmıyorum.Aman işindende olma :)
amin canım haklısın evet hiç bidaha asla böyle bi konu açmayayım ben en iyisi geçen gün oyun oynamıştık kazanan karşıdakine süpriz yapacaktı cumaya kadar bende cumaya kadar değilde mart sonuna kadar diye süreyi uzatmıştım belki hamile kalırım da dünyanın en büyük süprizini yaparım diye ama bence ben ona bi süpriz yapayım yarına sevinsin forma isteyip duruyodu forma alayım ve götüreyim en iyisi biraz aşkımıza odaklanayım ben
canım benim yaa iyiki varsınız aynıyım bende sabah olsada kızlara söylesem nler oldugunu diye heycan yaptım gelir gelmez açtım bilgisayarı size yazdım, dahabirbirimizi tanımadan aile gibi olduk maşallah bize allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah
iyiyiz tatlım siz nasılsınız?oglusun ve sennngünaydınnn bebeklerim.. nasılsınız bakim anne fasulyee...
amin canım haklısın evet hiç bidaha asla böyle bi konu açmayayım ben en iyisi geçen gün oyun oynamıştık kazanan karşıdakine süpriz yapacaktı cumaya kadar bende cumaya kadar değilde mart sonuna kadar diye süreyi uzatmıştım belki hamile kalırım da dünyanın en büyük süprizini yaparım diye ama bence ben ona bi süpriz yapayım yarına sevinsin forma isteyip duruyodu forma alayım ve götüreyim en iyisi biraz aşkımıza odaklanayım ben
aynen evdeki pc'yi bende kullanamıyorum eve git yemekti işti derken vakit geçiyo zaten e bşde eşim varken mümkün değil buraya yazabilmem:))
ayy canım benim cok sevindim harika bi haber sabah sabah cok iyi oldu aklım sende kaldı vallla aksam düsündüm ne yaptı acaba diyee:18:canımmmm hoşbulduk hayatım galiba herşey yolunda kocişkom bi şevkat doluydu bi sevgi doluydu anlatamam ama hiç konuşmadık konu hakkında, sanırım bunaldı artık o konuyu konuşmaktan ama beklenen buluşma gerçekleşti:26::26::26: sanırım yolunda galiba heralde
bence çok güzel gelişmeler seni gezmeye götürcek demekki bu arada bişey sölimmi sana ben konyalıyım ve konya'da yaşıyorum:)))
bizim için de dua at olur mu konya da.bak bir değişiklik olacak senin için ne güzel.Evet o ağrılar biraz farklı olur bıcak gibi saplanır tek bir noktaya yumurtlama sancısı.Sen günlerini değerlendir ama bu günler geçincede adama sırtını dönme,ayaklarını sıcak tut,dikkatli olmakta fayda var tabi ama dozunda olan birliktelik bebeğe bir zarar vermez sanırım.hakkında hayırlısı inşallah ama olmazsada üzülmek yok çalışmaya devam.
günaydın canımmGünaydın ey güzel insanlarrr....
aaaaaaaa süperrrr kardeşim konyada okudu benim 1-2 kere geldim ancak mevlana ve şemse gidemedim hiç yanıp tutuşuyodum şimdi hızlı tren olunca trenle gelicez, tavsiye ettiğin biyerler varmı canım
etmez olurmuyum siz benim herzaman dualarımdasınız aslına bakarsan öyle kendimi yiyip bitirmiyorum olmayınca önemli olan cidden kocamla aramızdaki bağ aslında bu benim için güzel bişey beni ben oldugum için seviyor çocugumuz olmasada olur senin varlığın bana yeter diyo aslında ne kadar sevildiğimi anlmama için belkide bu günleri yaşamam gerekiyodubakalım neler olacak geçen ay 2 günde bir ilişki oldu hiçbişeycik olmadı bu ay belki bakarsın tek uruşta turnayı gözünden vururuz kısmet tabiki
aaaaaaaa süperrrr kardeşim konyada okudu benim 1-2 kere geldim ancak mevlana ve şemse gidemedim hiç yanıp tutuşuyodum şimdi hızlı tren olunca trenle gelicez, tavsiye ettiğin biyerler varmı canım
konya ya geldiysen meramı duymussundur meram taraflarına gidin canım aydınçavuşa gidin valla açıkçası pekte önerebileceğim bi yer yok malesef konya malesef biraz fazla kısır bu konuda gezilcek bikaç alışveriş merkezi var başka şehirden her gelen illa o alışveriş merkezlerine götürülür sanki başka memleketlerde alışveriş merkezi yok gibi ve kule'nin 42. katına çıkarılır oda götürülmesi şart olan yerlerden biri bide meram okadar başka biyer yok (buarada kule dediğim yerde alışveriş merkezi ve oranın işmerkezinin en üst katındaki restoran ve cafe)
bencede bebek ona suprız degıl ıkınıze suprız ıkınıze mucıze hep baba yapıcam falan gıbı dusunme oda bu ıste en az senın kadar sorumlu oda senı anne yapacak
oda sana bu hedıyeyı verebılır hep ısteyen sen gozukme eger ole olursa zaten ben yanlıs bır sey yapıyorum erken ıste hazır degılız cart curta donuyor durum
ılıskıyı sorguluyor karım benı sevmıor cocuk ıcın goruyor ask bıttı bu evlılık ne olur nereye gıder fılan belkıde
en guzel ask cocugu yapmak
bırakın askınız cossun hem ıstedıgın ve ozledıgın sey bu degılmıydı
ayy canım benim cok sevindim harika bi haber sabah sabah cok iyi oldu aklım sende kaldı vallla aksam düsündüm ne yaptı acaba diyee:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?