- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.201
Hadi bakalım ogleden sonra iyi haberlerle insallahh
heyecanlı sen idrar testini adettin geçincemi ne zaman yapmıştın benimde içim içime sığmıyor yarın yapsammı acaba yarın adet günüm benim
Hadi bakalım ogleden sonra iyi haberlerle insallahh
inş. dediğin gibidir canım ama sanmıyorum yaa dünde karnımda ağğrı vardı zaten sabahta görünce hüsrana uğradım ben çok üzülüncece eşimde cok üzüldü yazık en azından bu ay adetin düzenli geldi olsun dedi yazık işe gittitii
Günaydın kızlar,dert ortaklarım.sırdaşlarım
İyi bir gün olsun hepimiz için inşallah.Ekinci ve heyecanlı için özellikle.
kızlar acaba ben yumurtluyo olabilirmiyim ki bat 22 şubattı klomeni içmeye 6.gün başladım ben bugün adetimin 13.günü karnımda garip bi ağrı acı var tam neresi olduğunuda kestiremiyorum ama böyle göbeğimin altı yan tarafları sizce ne olabilir acaba üşüttümde ondanmı diyorum ama üşütme ağrısıda değil bana yorum yapabilecek olan varmı
Kiz tazebaharrr ayni kisiyle miii evliyiz benim kocayi anlatmissin..
tazebahar naptın akşam noldu kız çık merak ettim
günaydın şekerim.benimde umutsuz oldu canım dün akşam karnım ağrıdı sabah kahve akınt gelmeye başladı..sanırım adetim başladı inş.heyecanlı için güzel bi gün olur bizde önümüzdeki çalışmalara bakarız artık D::D D:d.
tazebaharcım hoşgeldin günaydın inşallah her şey yolundadır.
canımmmm hoşbulduk hayatım galiba herşey yolunda kocişkom bi şevkat doluydu bi sevgi doluydu anlatamam ama hiç konuşmadık konu hakkında, sanırım bunaldı artık o konuyu konuşmaktan ama beklenen buluşma gerçekleşti:26::26::26: sanırım yolunda galiba heralde
hayırlısı hepimiz için canım ben bugün dra gideceğim bakalım neler diyecek.içimizde küçücükte bir umut olmasa nasıl yaşarız ki değilmi her ay yeni bir umut:)
süper maşallah diyelim çok mutlu oldum bak şimdi:)
günaydın şekerim.benimde umutsuz oldu canım dün akşam karnım ağrıdı sabah kahve akınt gelmeye başladı..sanırım adetim başladı inş.heyecanlı için güzel bi gün olur bizde önümüzdeki çalışmalara bakarız artık D::D D:d.
canım adet günlerimiz aynı klomen kullanmamızda aynı amaben 3. günü başladım klomene, bende de adet sancısı gibi sancı varr çok ağrıyo şişilik var sanki amaan offf kendimi dinlemekten bıktım yaaa akıntımda çok kesin yumurtladım test yaptım ama kıpkırmızı değildi çift çizgiydi ama rengi açıktı
esra yoksa sen benmisin aslındademekki erkek milleti hep böle yaaa
canımmm akşam valla hiçbişey yokmuş gibi yemek yedik ama bana bi şevkat dolu bakıyodu anlatamam bende surat asmadım ama herzamanki gibi hürrem başlayınca uyumuşum sonra diğer kanepeye gittim 1 saat sonra baktım yanıma geldi uzandı göğsümde uyudu birazcık sarıldı ondan sonraaaaaaaa beklenen buluşma gerçekleşti:26::26: sanırım çözdük olayı bundan sonraki günlerde yumurtlama gunlerim bitti rahat ol diyerek kendisini kandırmayı planlıyorum
canım benim allah razı olsun sayenizde bu zor günü de atlattım ama hala yardımınıza ihtiyacım var ben akıntılarımdan anladıgım kadarıyla guzelce yumurtluyorum testte yaptım çift çizgi ama ilki kadar koyu değil ama karnımda felaket agrı var kasıklarımda bugun 14. günüm sadece dün bi çalışma oldu geçtiğimiz aylarda 18.gün yumurtluyordum, şimdi benim önümde 4 günüm dah avar değerlendirmem için nasıl bi taktik uygulamalıyım kocişimi ürkütmedenyumurtlama gunum bitti deyip kandırayımmı kendsini böylece bebek için yaklaşmadıgımı düşünür arayı dah ada düzeltirim ne dersin?
evet canım anlıyorum seni benim eşimde en az benm kadar hassas bu konuda dün akşam bile sordu eve girer girmez var mı bişey diye bende yok dedim daha sadece kahverengi leke gelmişti sevindi ama şimdide onun adetimin başlangıcımıydı acaba diye düşünüyorum.. olmazsada hayırlısı gelecek aylarda arayacağımiz
Canim peki test sonucunu ne zaman alcan, hic degilse durum netlesir.
canım benim allah razı olsun sayenizde bu zor günü de atlattım ama hala yardımınıza ihtiyacım var ben akıntılarımdan anladıgım kadarıyla guzelce yumurtluyorum testte yaptım çift çizgi ama ilki kadar koyu değil ama karnımda felaket agrı var kasıklarımda bugun 14. günüm sadece dün bi çalışma oldu geçtiğimiz aylarda 18.gün yumurtluyordum, şimdi benim önümde 4 günüm dah avar değerlendirmem için nasıl bi taktik uygulamalıyım kocişimi ürkütmedenyumurtlama gunum bitti deyip kandırayımmı kendsini böylece bebek için yaklaşmadıgımı düşünür arayı dah ada düzeltirim ne dersin?
çok sevindim canım bak düşünmüş kendi kendine hatasının farkına varmış ve senin ona değer verdiğini göremekte hoşuna gitmiş demekki senin kocanda klasik erkekler gibi duygularını konuşmayıp içinde biriktiriyo gözün aydın canım ama bence sen daha yumurtlama günü geldiydi geçtiydi o konuda hiç bişey deme boşver nasılsa düzelmişiniz sen sadece yumurtlama günlerin olmadığında da kocana yanaşmaya dikkat et yumurtlama günlerine dikkat ettiğini sezdirme derim ben
canım test için bir şey diyemem çünkü ben hiç kullanmadım yumurta takibimi hep dr um yaptı ama şunu biliyorum ki dr bana sorardı ağrın oldumu diye bende derdim şu gün şu gün oldu değerlendirdinmi derdi bana.evet bu 4 günü değerlendirmen gerek gerçektende.bu gece oldu dedin zaten en azından yarın akşam mutlaka olmalı.bu akşamda aranız iyi olsun zaten yarında cilveni yaparsın.ne bileyim yanaklarını sık canım kocacığım de benim için tek önemli olan sensin de öpücük kondur zaten taş değildir karşılık verir yani hemen o işe girişmek istediğini çaktırma anladınmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?