HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadı hayırlısı canım :) ınsallah guzel haberler alırsın doktorundan
ve bebısını gorursun :)

şekerim pozitif olanlar hangisonuçlar söyleyebilirmisin acabaaaa

canım hiç içini sıkma herşey o kadar yolunda ve o kadar sağlıklısınızki maşallah şurda kaç ayımız kaldı fasülyemize kavuşmamıza gün sayıyoruz , keyfini çıakr bugunlerin rahat ol bebekimmmm sende fasülyemizde çok sağlıklısınız

hadi bakalım inşallah bu ay nokta atışı yaparsınız:)hayat öyle garipki herşey tam bitti derken yeni umutlar gelir bazı seyler yoluna girmeye başlar.

aminnnnnnnnn evet aynen öyle umut tükendiği anda allahım bişey gonderiri yeniden umut veirir insanın yüreğine ,herzaman hep hayırlısını diledim hepimiz için önümüzde dah açoook uzun zaman var allahım hayırlı ömürler nasip etsin inşallah

Şekerparem hiçbişi merak etme, cmtesi güzel haberlerle gelcen, eminim

Ah be tazebaharım işte bu yaaa... Aşk var sizde hala aaaaaaaaşk

tabii kuzum ya aynen öyle cok sükür problem kalktı ortadan hep mutlu olun hiç bozulmasın aranız insallahh

Şekerparem hiçbişi merak etme, cmtesi güzel haberlerle gelcen, eminim

Ah be tazebaharım işte bu yaaa... Aşk var sizde hala aaaaaaaaşk

ayyy evet canım ben bir sevgi pötürcüğüyüm sevgiyle besleniyorum illa beni sevceksin onu hissettirceksin yani eşim öyle yapmalı o beni sevdikçe ben onu milyon kat daha da seviyorum
Günaydın fıstıklar.. Haftasonuna az kaldı oh yaa

günaydın canımmmm hee siz haftasonu çalışmıyosunuz heralde ben çalıştıgım için bana bişe farketmiyo cumanın yaklaşması

tesekkür ederim tatlım benim valla içimi rahatlatıyosunuz siz benim yaaa iyki varsınızz

günaydın kızlar nasılsınız...kız tazebahar dün camış öküz odun olan kocan bakıyorum dün geceden sonra kocişim olmuş :)) şaka bir yana arayı düzeltmenize çok sevindim..
sorunl canım hamilelik haberine çooook sevindim gözün aydın..Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah tabi diğer hemile arkadaşlarımın da..darısı da bu güzel haberi bekleyen diğer arkadaşlarıma..

amin canımmm hepimizin yuvası hep huzurla mutlulukla dolsun

mrb tazebahar cnımm dün okumuştum yazını çok üzülmüştüm yoğnluktan yazamadım.ama bugunkü yazını okuyunca daha çokkkk sewndim tatlım olsun hayatta herşey çocuk demek değil tbikide çokkkkk istiyoruz rabbimin bize werdiği en özel şey dir bebek ama herşeyi yerli yernce düşünmemiz lazım eşin bnce seni çok sewiyo yani düşün bebiş olmasada sen bnm herşeymsin dio bazı adamlar war böle sounlarda arkasını dönem ama senin eşin hep arkanda bnce.bak ne güzel dedin onun bana şevkatle bkması yetr die oda yavaş yvaş bebek işine ısıncak tbi senin sayende tatlım

enee sorunlu hamilemi.. bide heycanlı vardı ses soluk çıkmadı mı taa ondan..
kızlar bende gittigidiyordan dün gece test aldım ne zamana gelir ki acep

enee sorunlu hamilemi.. bide heycanlı vardı ses soluk çıkmadı mı taa ondan..
kızlar bende gittigidiyordan dün gece test aldım ne zamana gelir ki acep
heyecanlı ve ekinci kan sonuclarını bugün alıcaklar kuzum sorunl hamileeesenin testler gelir bugün hemen geliyo en gec yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…