- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.241
kızlarr simdi arayıp randevu aldım hastaneden cumartesi sabah 10 a bebişi görmemiz lazım demişti dr insallah görürüm test sonucları cıkmıs cok sukur toxoplazma falan neg ama anlamadıgım pozitif olan bişeyler var internetten arastırdım biraz bende pozitif olanlar vucudun o mikrobu tanıdıgına daha önce görmüş olduguna bagısıklıgının o mikroba karsı saglam olduguna işaretmiş insallah gercekten oyledir bakalım dr ne dicek:18:
kızlarr simdi arayıp randevu aldım hastaneden cumartesi sabah 10 a bebişi görmemiz lazım demişti dr insallah görürüm test sonucları cıkmıs cok sukur toxoplazma falan neg ama anlamadıgım pozitif olan bişeyler var internetten arastırdım biraz bende pozitif olanlar vucudun o mikrobu tanıdıgına daha önce görmüş olduguna bagısıklıgının o mikroba karsı saglam olduguna işaretmiş insallah gercekten oyledir bakalım dr ne dicek:18:
hadi bakalım inşallah bu ay nokta atışı yaparsınız:)hayat öyle garipki herşey tam bitti derken yeni umutlar gelir bazı seyler yoluna girmeye başlar.
aaaaaaaa süperrrr kardeşim konyada okudu benim 1-2 kere geldim ancak mevlana ve şemse gidemedim hiç yanıp tutuşuyodum şimdi hızlı tren olunca trenle gelicez, tavsiye ettiğin biyerler varmı canım
konya ya geldiysen meramı duymussundur meram taraflarına gidin canım aydınçavuşa gidin valla açıkçası pekte önerebileceğim bi yer yok malesef konya malesef biraz fazla kısır bu konuda gezilcek bikaç alışveriş merkezi var başka şehirden her gelen illa o alışveriş merkezlerine götürülür sanki başka memleketlerde alışveriş merkezi yok gibi ve kule'nin 42. katına çıkarılır oda götürülmesi şart olan yerlerden biri bide meram okadar başka biyer yok (buarada kule dediğim yerde alışveriş merkezi ve oranın işmerkezinin en üst katındaki restoran ve cafe)
evet canımm kuleyi biliyorum meramıda biliyorum ama biliyosunki ankara alışveriş merkezi cenneti 30 tane alışveriş merkezi var sanırım biz mevlana ve şemsi ziyaret ederiz sonra bi etli ekmek yer yuvamıza geri döneriz ama o kadar heycanlıyımki şems ve mevlana için anlatamam
canım güzel arkadaşım benim aslında hiçbişe yapmadım hatta uyudum bile ben ama sonra uykum açıldı yanıma gelince hiç dokunadım sadece sarıldım sevgiyle şevkatle sonra gerisi kendi kaşındıolmasa da üzülmeyecktim onun beni sevdiğini bilmem bana yetiyo meğerse en güzel sey bana sevkatle sevgiyle bakmasıymış:26:
tabii kuzum ya aynen öyle cok sükür problem kalktı ortadan hep mutlu olun hiç bozulmasın aranız insallahhdoğru valla ne yalan söylim hak evrdim sana , işte insan bazen düşünme yeteneğini kaybedebiliyo muhakeme yeteneğini yitiriyo sanırım çok yorldum işten dolayı akli melekelerim yerinde değilistediğim tek şey kocamla aşkımı tekrar yaşayabilmek birlikte vakit geçirmekten zvk almak başka bişe istemıyorum
canım güzel arkadaşım benim aslında hiçbişe yapmadım hatta uyudum bile ben ama sonra uykum açıldı yanıma gelince hiç dokunadım sadece sarıldım sevgiyle şevkatle sonra gerisi kendi kaşındıolmasa da üzülmeyecktim onun beni sevdiğini bilmem bana yetiyo meğerse en güzel sey bana sevkatle sevgiyle bakmasıymış:26:
Şekerparem hiçbişi merak etme, cmtesi güzel haberlerle gelcen, eminim
Ah be tazebaharım işte bu yaaa... Aşk var sizde hala aaaaaaaaşk
Günaydın fıstıklar..Haftasonuna az kaldı oh yaa
ayy anlıyomusun yoksaaaşekerim pozitif olanlar hangisonuçlar söyleyebilirmisin acabaaaa
insallah canım insallahhhadı hayırlısı canım :) ınsallah guzel haberler alırsın doktorundan
ve bebısını gorursun :)
tesekkür ederim tatlım benim valla içimi rahatlatıyosunuz siz benim yaaa iyki varsınızzcanım hiç içini sıkma herşey o kadar yolunda ve o kadar sağlıklısınızki maşallah şurda kaç ayımız kaldı fasülyemize kavuşmamıza gün sayıyoruz , keyfini çıakr bugunlerin rahat ol bebekimmmm sende fasülyemizde çok sağlıklısınız
aminnnnnnnnn evet aynen öyle umut tükendiği anda allahım bişey gonderiri yeniden umut veirir insanın yüreğine ,herzaman hep hayırlısını diledim hepimiz için önümüzde dah açoook uzun zaman var allahım hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
günaydın canımmmm hee siz haftasonu çalışmıyosunuz heralde ben çalıştıgım için bana bişe farketmiyo cumanın yaklaşması
tabii kuzum ya aynen öyle cok sükür problem kalktı ortadan hep mutlu olun hiç bozulmasın aranız insallahh
iyiyiz tatlım siz nasılsınız?oglusun ve sennn
amin canımmm hepimizin yuvası hep huzurla mutlulukla dolsun
iyiyiz bizde teşekkür ederiz teyzesiii...
yarın ilk bulusmanız var bak gecmiyo gecmiyo diyodun gecti bileiyiyiz bizde teşekkür ederiz teyzesiii...
heyecanlı ve ekinci kan sonuclarını bugün alıcaklar kuzum sorunl hamileeeenee sorunlu hamilemi.. bide heycanlı vardı ses soluk çıkmadı mı taa ondan..
kızlar bende gittigidiyordan dün gece test aldım ne zamana gelir ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?