- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.301
oyy oyy bize daha varmış yaavvsss:18: nese napalım sağlıklı olsunlarda sayılı gün bu geçer elbettt.. ediom yaa etmesmiyimm hiççç hepimize ediommm
öyle yapıyorum esarcımmm, valla acayip akıntım var geçen aylarda hiç böle olmamıştı taaaaaaaa 18. günüm yumurtlamaya başlamışım bugün 14. günüm bu ay bal çörek otu yaptım ondanda olabilir bilmiyorum ama fena agrılarım var adet olmuşumda sancısını çekiyomuşum gibi o yüzden önümüzdeki 4 günü iyi değerlendirmem lazımişte o yüzden akıllı olmam lazım cilveli işveli sevgi dolu olmam lazım
canım biz nerdeyse 4 senelik evliyiz hiç düşünmüyoduk bizde ama arkadaşlarının hepsi çocuk sahibi oldu birde ablasının ikizleri olunca bana dediki artık bende kendi bebeğimizi sevmek istiyorum dedi, kendisi istedi bebeği bende o istiyo diye biraz istemeyerekte olsa d.kontrol hapını bıraktım, o istedi diye işte sonradan bende bu fikre alıştım özellikle ikizler doğduktan sonra çok fazla istek olmaya başladı benim isteğim onu geçti vallao aslında benden çok sever bebekleri ama onun korktugu şu ki ben onu hep hayatımın merkezi yaptıgım için bebek olursa merkez değişecek daha bebek fikrini bile herşeyden çok onemsedigine göre beni önemsemeyecekmisin acaba diye tereddüte düştü ama toparlarız inşallah
hiç belli olmuo cnm o işler sen çalışmalarını yapp geç döllenme ile hamiş olan okadar çok kii üzülmee kııızzzzadetine 5 gün kalana kadar çalışş cnmmm
Sen surekli calis .cift cizgiden 24 daat sonra yum. oluyorrr
ben ne zaman adet olacağımı bilmiyorumki en çok üzüldüğüm konu o zaten
dün sabah yaptığım test daha koyuydu bu sabah yaptığım hafif silikleşmeye başladı. tamamen silinince yapmayı bırakacağım. bu sabah ayaklarımı diktim yatağın başına bide mum duruşu yaptım kendi kendimi silkeledim. ya tutarsa
Hamişler dişlerinizi güzelce fırcalamayı sakın atlamayın bebek calsıyumu dıslerden calıyor hemen dıs etı rahatsızlıgı dıs curuklerı baslıyor
hamıle kalmaya calısan guzel anne adaylarımda sızde mumkunse hamıle kalmadan gıdın dıscıye
ben sımdı gıdıyorum hamılelıkte kat kat ılerler dedı kı hakıkatende oyle
Hamişler dişlerinizi güzelce fırcalamayı sakın atlamayın bebek calsıyumu dıslerden calıyor hemen dıs etı rahatsızlıgı dıs curuklerı baslıyor
hamıle kalmaya calısan guzel anne adaylarımda sızde mumkunse hamıle kalmadan gıdın dıscıye
ben sımdı gıdıyorum hamılelıkte kat kat ılerler dedı kı hakıkatende oyle
dün sabah yaptığım test daha koyuydu bu sabah yaptığım hafif silikleşmeye başladı. tamamen silinince yapmayı bırakacağım. bu sabah ayaklarımı diktim yatağın başına bide mum duruşu yaptım kendi kendimi silkeledim. ya tutarsa
tatlım ya sen çok stress yaptın ya ondan gelmio adetnde sanırm nese takma kafana cnm yaa akışına bırak rabbim en kısa zamanda göndersin güzel haberiniiii
ayynen canm tutar hayrlısyla inşallah
ama negatif yazmış yani negatif çıkmış rubellanın pozitif çıkması daha önce kızamıkçık geçirdiğini gösterir negatif çıkması değil...
Cimcime, sabah yapma ovu. testini. Doğru sonuç alamazsın.
Cok tesekkur ederim tatlim icim rahatladi cok saol:)ıgg pozitif olması cok güzel bişey.sen kızamıkçık mikrobuna karşı bağışıksın demektirki gebelikde böyle bi mikropla karşılaşsan sana bulaşmz demektir..
benim sağ altta 20lik dişin olduğu yer şişmiş acıyor ağzımı tam kapatamıyorum bile zaten diş yapım hassa nolcak bilmiyorum baktığım halde böyle bakmasam nolcak...
stresten değil 30-40 günü buluyomuş kürtaj sonrası adet olmak. ben 19 şubatta kürtaj oldum 29 mart gibi adet olurum diye tahmin ediyorum ama bakalım
bnmde gtmem lasım hemeennn2 dişim var dolgulukkk
aaaaaaa
e ne zaman yapmak lazım sabah 10:30 da akşam da 6:30 da yapıyorum yanlışmı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?