HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sogan kuru falan yaptii nmiii.. benim bat hesaplayicida 20 mart amasanirim sogan kuru. apiyom erken regl olacam

yani işte başkaında görp istiyolar yapalım diince korkuyolar ahhhh bu adamlarr ahhhhinşş cnım toprlarsınız herşey yerine otrur

hiç belli olmuo cnm o işler sen çalışmalarını yapp geç döllenme ile hamiş olan okadar çok kii üzülmee kııızzzz adetine 5 gün kalana kadar çalışş cnmmm

ben ne zaman adet olacağımı bilmiyorumki en çok üzüldüğüm konu o zaten

Hamişler dişlerinizi güzelce fırcalamayı sakın atlamayın bebek calsıyumu dıslerden calıyor hemen dıs etı rahatsızlıgı dıs curuklerı baslıyor
hamıle kalmaya calısan guzel anne adaylarımda sızde mumkunse hamıle kalmadan gıdın dıscıye

ben sımdı gıdıyorum hamılelıkte kat kat ılerler dedı kı hakıkatende oyle

Sen surekli calis .cift cizgiden 24 daat sonra yum. oluyorrr

dün sabah yaptığım test daha koyuydu bu sabah yaptığım hafif silikleşmeye başladı. tamamen silinince yapmayı bırakacağım. bu sabah ayaklarımı diktim yatağın başına bide mum duruşu yaptım kendi kendimi silkeledim. ya tutarsa

benim sağ altta 20lik dişin olduğu yer şişmiş acıyor ağzımı tam kapatamıyorum bile zaten diş yapım hassa nolcak bilmiyorum baktığım halde böyle bakmasam nolcak...

bnmde gtmem lasım hemeennn 2 dişim var dolgulukkk

Cimcime, sabah yapma ovu. testini. Doğru sonuç alamazsın.

tatlım ya sen çok stress yaptın ya ondan gelmio adetnde sanırm nese takma kafana cnm yaa akışına bırak rabbim en kısa zamanda göndersin güzel haberiniiii

ayynen canm tutar hayrlısyla inşallah

stresten değil 30-40 günü buluyomuş kürtaj sonrası adet olmak. ben 19 şubatta kürtaj oldum 29 mart gibi adet olurum diye tahmin ediyorum ama bakalım

ama negatif yazmış yani negatif çıkmış rubellanın pozitif çıkması daha önce kızamıkçık geçirdiğini gösterir negatif çıkması değil...

pardon ben poozitif anladım eğer negatifse dikkat ediceksin canım ama kızamıkçıklı biriyle karşılaşman cok zor bi ihtimal zaten...

benim sağ altta 20lik dişin olduğu yer şişmiş acıyor ağzımı tam kapatamıyorum bile zaten diş yapım hassa nolcak bilmiyorum baktığım halde böyle bakmasam nolcak...

aman aman dıkkat et canım dıs cok onemlı hamılelıkte benım dıs etlerı doldu ıltıhapla
bakalım salı gunu temızlıcekleyebıleceklermı ıltıhabı

bnmde gtmem lasım hemeennn 2 dişim var dolgulukkk

ben gıttım gecen hafta ıste dedım hamıleyım cok agrı acılı bı doneme gıremem agrı kesıcı dahı almıcam cunku dedım
dokunmazsak benı ne kdar ıdare eder dedım hıc ıdare etmez hamılelıkte hızla ılerlıcek mahvolursun dıs sallanması dıs kaybı olur dedıkı hakıkaten dıs sallanması basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…