HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aynen cnmm benm randevum da sabah saat 10 da ya bişi sorcam beebeekcim ben az daha beklesemde keseyide görüp kalp atışınıda duysam diorm kaçıncı haftada kalp atoşı oluo cnmm???:18::18:
yok bebem bekleme sen git keseyi gör kalp atısı 7-8.haftada sanırım ben simdi cmtesi gidicem 6+2 bebegi görelim dedi dr 7+2de falan giderim yine o zamanda kalp atısı büyük ihtimal bakalım ne dicek drum mesela özsere direk 2 hafta sonra gel kalp atısını da duyalım demiş aynı seye geliyo bizimki aslında ama benim dr arada yine cagardı mesela druna göre degişir.sen keseyi görde bi hele sonra ne zaman cagarırsa o zaman gidersin korkma sakın hiç problem cıkmıcak mutlu mutlu geliceksin

saoll canımm,yanıma meyve aldım bende onları yerim işe gelmek zorunda kalmasam ohh mis gibi evde uyumak vardıı

canım sen de bendensin işe gelmek heleki o yataktan kalkmak nasıl zor geliyor vallahi.. çalışınca daha fena dinlenmeye vaktin olmuor... doktora gidip istirahat alabilecek durumdaysan git dinlen yat derim

DİMİİİİİİİ yetmesi bile ne kadar güzelll walla aşimin bni sewmsi çok hoşuma gdiyooooo bazn bebk gibi sewmsi fln herşeye grcekten bedeelll onların sewgisi snin dedğin gibi sana yetmesii çokk gğzelll rabbim hrzamn bu sewgi dailm etinş inşşş cnımmm benmm onlarda herşeye beden...bnce hem biraz kullnılmış gibi birazda korktuğu için cnım böle yptıı.bnm eşmde ilk ewlndiğimzde istemyrdu 1sene dolsun fln araba kredmiz wardı o btsin fln die br gün bnm adetm gçtii dedim gliba hamileyim glibaaa oda direk hassiktrr:):)dedi ay bn okadar kötü oldmki tamam ilk zmnlar bnde istemyrdum ama genede kötü olmuştum.snra yawaşş yawaşş bktım bizim 1 2 sene snra yaprz derken çocuğu kndiliğinden istemeye bşladı.snra arada o daderdi sen sırf bebek için bnle brlikte oluyon dimii fln derdi ben hep güzell dille onu oyalar yola gtrirdimmm sewerek cilve yaparak :):):yni kısacası eşinde yawaş yawaş yoluna girektir

canım geçmiş olsun bebek in de deidği gibi limon portakal falan karıştır sık iççç şuanda hepimizin yapabileceği bu bende sabah limon yedim oturdum hapşuruk var pasooo :2:

annaammmm herkess dökülüoo salgınmı var dicem amaa hepimiz başka şehirlerdeizz demekki bu topikten bulaşıooo şaka bi yana hepinizee çok geçmişş olsunn kızlaarrr dikkat edinn iyi bakın kendinizee ve minnaklarınızaaaaa allah acil şifalar vereee

aynen cnmm benm randevum da sabah saat 10 da ya bişi sorcam beebeekcim ben az daha beklesemde keseyide görüp kalp atışınıda duysam diorm kaçıncı haftada kalp atoşı oluo cnmm???:18::18:

sende benim gibi meraklısın kız bende öyle diyordumdaaa en iyisi gidip görmek içinin rahat etmesi yarın keseyi görelim sonrada gidip kalp atışını duyarız.. bende 7. haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum kalp atışı beklices artık... dua et bol bol bebeğimm...

canım sen de bendensin işe gelmek heleki o yataktan kalkmak nasıl zor geliyor vallahi.. çalışınca daha fena dinlenmeye vaktin olmuor... doktora gidip istirahat alabilecek durumdaysan git dinlen yat derim

öle bi seceneğim yok şuan canım bulundugum bölümde yanlızımm,dayanamazsam giderim artık napimm :2:

yok yok gecmez kuzum gelir hemencik

inşallahh gelsin de yapiim sanki dün yumurtlamaya başladım gibi hissettim.. :26:

eneee bende bi pazar günüm var ama o kadar yorgun oluyorumki zaten pazarlarıda yemek yapıyorum o yzuden cazip gelmiyo bana

pazar günü işte yapsam evde olduğumu biliyom ya iyi oluyorum valla.. Ahh bide havalar ısınaydı tam olacakk

yarın gelir canım 2 gun sonra gelmişti bana da

gelir inşallah yaa az önce baktım siteden kargoya bile verilmemiş henüz.. :26: beklemedeyim
günaydınn kızlarr nasılsını ? ben hasta oldumm,ilaçta kullanamıyorum,inşallah hemen geçer :2::2:

Günaydın kuzum.. geçmiş olsun çok dikket et kendine Rabbbim tez zamanda şifa versin.. Sıcak şeyler iç gerçi yatıp dinlensen çabuk geçer ama çalışanlar için zor tabii.. İnşallah hemencik geçerr

ayy anlıyomusun yoksaaarubella ıgg ve cmv ıgg kuzucum ıgmleri var bide bunların onlar negatiff

ıgg pozitif olması cok güzel bişey.sen kızamıkçık mikrobuna karşı bağışıksın demektirki gebelikde böyle bi mikropla karşılaşsan sana bulaşmz demektir..

Bi uygulama vardı orada okumustum
butun vucudunuz su anda kurulu bır fabrıka gıbı bebegınız ıcın enerjı harcıyor ve sız kendınızı o kadar yorgun o kadar halsız hıssedeceksınız kı
dıkkatlı olun sakın hasta olmayın dıordu

hakıkaten oyle su an da belım - sırtım agrıyor basımı zor ayakta tutuyorum mıde asıtı ve gaz mıdem bulanmıs gıbı bır hıs yasatıyor kolum kalkmayacka sekılde ve bogazımdakı tattan dolayı da kotu hıssedıyorum bende kendımı :S
sımdı kafamı koayayım ve orada kalayım ıstıyorum

kızlar dayanamadım gitti gidiyordan ovulosyon testi sipariş ettim sizlerle yazışmaya başladım başlayalı daha da heveslendim valla inş o testleri kullanmaya ble gerek kalmadan bebişim gelir

öle bi seceneğim yok şuan canım bulundugum bölümde yanlızımm,dayanamazsam giderim artık napimm :2:

senden ve fasulyenden önemli değil sonuçta... katlanılmayacak gibi olursa elinden gelen bişiy yok mecburen... sen dikkat et kendine iş için yorma kendini

gerçekten öyle heleki öğleden sonra hiç kımıldayamıyorsun bile yaaa...

ıgg pozitif olması cok güzel bişey.sen kızamıkçık mikrobuna karşı bağışıksın demektirki gebelikde böyle bi mikropla karşılaşsan sana bulaşmz demektir..

ama negatif yazmış yani negatif çıkmış rubellanın pozitif çıkması daha önce kızamıkçık geçirdiğini gösterir negatif çıkması değil...

Son düzenleme:

evet gecmıyor 2 den sonra saat bı turlu

hiç belli olmuo cnm o işler sen çalışmalarını yapp geç döllenme ile hamiş olan okadar çok kii üzülmee kııızzzz adetine 5 gün kalana kadar çalışş cnmmm

saol canımm,bilmiyorumki boğaz ağrısı burun akıntısı ve halsizlik var :2:

bebişler annelerndeki demir kalsiyum vitamin ve mineralleri sünger gbi çekerlermiişş yani onların sağlıkları maaşallahh hep yerndee bizden besleniolarr yani onlar için değilde kendimiz için yicez sağlıklı beslenicez hayatmm:)) şimdi senn ki gelişme döneminde bide çok sebze çok meyve ye ttatlımm bide dinlen bol bol.. boğazın için tuzlu ılıksu gargarası anında mikropları kırıo tatlım tavsiye ederimm. çokk geçmiş olsun cnm tekrardannnnn

inşallahh cnmm yaaa mutlu mutlu dönelm allahın izniylee:18: heycan yaptım işte bian nese daha varmışş ben gdeymde tanışalım benm minnaklaa sennde az kalmış cnmm çok heycanlıı inşallah zamannda duyarsın bebişinn kalp atışlarınııı

oyy oyy bize daha varmış yaavvsss:18: nese napalım sağlıklı olsunlarda sayılı gün bu geçer elbettt.. ediom yaa etmesmiyimm hiççç hepimize ediommm

canım biz nerdeyse 4 senelik evliyiz hiç düşünmüyoduk bizde ama arkadaşlarının hepsi çocuk sahibi oldu birde ablasının ikizleri olunca bana dediki artık bende kendi bebeğimizi sevmek istiyorum dedi, kendisi istedi bebeği bende o istiyo diye biraz istemeyerekte olsa d.kontrol hapını bıraktım, o istedi diye işte sonradan bende bu fikre alıştım özellikle ikizler doğduktan sonra çok fazla istek olmaya başladı benim isteğim onu geçti valla o aslında benden çok sever bebekleri ama onun korktugu şu ki ben onu hep hayatımın merkezi yaptıgım için bebek olursa merkez değişecek daha bebek fikrini bile herşeyden çok onemsedigine göre beni önemsemeyecekmisin acaba diye tereddüte düştüama toparlarız inşallah

Tum kadinligini kullan anacimmm.... yumurtlama gunu bitttiii.dee.... hemen yapis adamaaa.
. suyuna git hen sinirlenmeeee

kızlar dayanamadım gitti gidiyordan ovulosyon testi sipariş ettim sizlerle yazışmaya başladım başlayalı daha da heveslendim valla inş o testleri kullanmaya ble gerek kalmadan bebişim gelir

inşallah canım benim bizim senle aynıydı satlarımız ama yumurtlama gunelrimiz farklılık gösteriyor olabilir valla ben 11.günden bu yana yapıyorum hep iki çizgi ama ikisi aynı koyulukta değil ama acayip agrım ve akıntım var, bu testler bitince eger bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay kullanmicam test falan şartlanmaktan başka stres yapmaktan başka bi işe yaramıyo bende akışına bıraktımya hani:)))

Tum kadinligini kullan anacimmm.... yumurtlama gunu bitttiii.dee.... hemen yapis adamaaa.
. suyuna git hen sinirlenmeeee

öyle yapıyorum esarcımmm, valla acayip akıntım var geçen aylarda hiç böle olmamıştı taaaaaaaa 18. günüm yumurtlamaya başlamışım bugün 14. günüm bu ay bal çörek otu yaptım ondanda olabilir bilmiyorum ama fena agrılarım var adet olmuşumda sancısını çekiyomuşum gibi o yüzden önümüzdeki 4 günü iyi değerlendirmem lazım işte o yüzden akıllı olmam lazım cilveli işveli sevgi dolu olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…