- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.281
yok bebem bekleme sen git keseyi gör kalp atısı 7-8.haftada sanırım ben simdi cmtesi gidicem 6+2 bebegi görelim dedi dr 7+2de falan giderim yine o zamanda kalp atısı büyük ihtimal bakalım ne dicek drum mesela özsere direk 2 hafta sonra gel kalp atısını da duyalım demiş aynı seye geliyo bizimki aslında ama benim dr arada yine cagardı mesela druna göre degişir.sen keseyi görde bi hele sonra ne zaman cagarırsa o zaman gidersin korkma sakın hiç problem cıkmıcak mutlu mutlu geliceksinaynen cnmm benm randevum da sabah saat 10 da ya bişi sorcam beebeekcim ben az daha beklesemde keseyide görüp kalp atışınıda duysam diorm kaçıncı haftada kalp atoşı oluo cnmm???:18::18:
saoll canımm,yanıma meyve aldım bende onları yerim işe gelmek zorunda kalmasam ohh mis gibi evde uyumak vardıı
canım benim detseğin için çok teşekkür ederim, evet hep benim arkamda herzaman benim varlığım ona herzaman yetmiştir sanırım bunu özümsemek bunu hissetmek herşeye bedel canım kocam benimbebek fikrine beni ısındıran zaten oydu canım asıl o istiyodu bebeği ben değil ama cinsel yonden kendini kullanılmış gibi hissetmeye başlayınca işin seyri değişti bakalım herşey olacagına varır inşallah bundan sonra daha özenli davranıcam bende..
yarın gelir canım 2 gun sonra gelmişti bana da
canım geçmiş olsun bebek in de deidği gibi limon portakal falan karıştır sık iççç şuanda hepimizin yapabileceği bu bende sabah limon yedim oturdum hapşuruk var pasooo :2:
canım geçmiş olsun bebek in de deidği gibi limon portakal falan karıştır sık iççç şuanda hepimizin yapabileceği bu bende sabah limon yedim oturdum hapşuruk var pasooo :2:
günaydınn kızlarr nasılsını ? ben hasta oldumm,ilaçta kullanamıyorum,inşallah hemen geçer :2::2:
aynen cnmm benm randevum da sabah saat 10 da ya bişi sorcam beebeekcim ben az daha beklesemde keseyide görüp kalp atışınıda duysam diorm kaçıncı haftada kalp atoşı oluo cnmm???:18::18:
canım sen de bendensin işe gelmek heleki o yataktan kalkmak nasıl zor geliyor vallahi.. çalışınca daha fena dinlenmeye vaktin olmuor...doktora gidip istirahat alabilecek durumdaysan git dinlen yat derim
yok yok gecmez kuzum gelir hemencik
eneee bende bi pazar günüm var ama o kadar yorgun oluyorumki zaten pazarlarıda yemek yapıyorum o yzuden cazip gelmiyo bana
yarın gelir canım 2 gun sonra gelmişti bana da
günaydınn kızlarr nasılsını ? ben hasta oldumm,ilaçta kullanamıyorum,inşallah hemen geçer :2::2:
ayy anlıyomusun yoksaaarubella ıgg ve cmv ıgg kuzucum ıgmleri var bide bunların onlar negatiff
öle bi seceneğim yok şuan canım bulundugum bölümde yanlızımm,dayanamazsam giderim artık napimm :2:
Bi uygulama vardı orada okumustum
butun vucudunuz su anda kurulu bır fabrıka gıbı bebegınız ıcın enerjı harcıyor ve sız kendınızı o kadar yorgun o kadar halsız hıssedeceksınız kı
dıkkatlı olun sakın hasta olmayın dıordu
hakıkaten oyle su an da belım - sırtım agrıyor basımı zor ayakta tutuyorum mıde asıtı ve gaz mıdem bulanmıs gıbı bır hıs yasatıyor kolum kalkmayacka sekılde ve bogazımdakı tattan dolayı da kotu hıssedıyorum bende kendımı :S
sımdı kafamı koayayım ve orada kalayım ıstıyorum
ıgg pozitif olması cok güzel bişey.sen kızamıkçık mikrobuna karşı bağışıksın demektirki gebelikde böyle bi mikropla karşılaşsan sana bulaşmz demektir..
senden ve fasulyenden önemli değil sonuçta... katlanılmayacak gibi olursa elinden gelen bişiy yok mecburen... sen dikkat et kendine iş için yorma kendini
gerçekten öyle heleki öğleden sonra hiç kımıldayamıyorsun bile yaaa...
günaydın kızlaaaaarrrr
dün nette problem oldu giremedim bi türlü yaa kocamın ahı tuttu heralde
varmı gelişmeler hamişler
benim bugün ikinci çizgi silikleşmeye başladıbu ayı fos geçirdik sanırım çok üzülüyorum yaaaa
saol canımm,bilmiyorumki boğaz ağrısı burun akıntısı ve halsizlik var :2:
yok bebem bekleme sen git keseyi gör kalp atısı 7-8.haftada sanırım ben simdi cmtesi gidicem 6+2 bebegi görelim dedi dr 7+2de falan giderim yine o zamanda kalp atısı büyük ihtimal bakalım ne dicek drum mesela özsere direk 2 hafta sonra gel kalp atısını da duyalım demiş aynı seye geliyo bizimki aslında ama benim dr arada yine cagardı mesela druna göre degişir.sen keseyi görde bi hele sonra ne zaman cagarırsa o zaman gidersin korkma sakın hiç problem cıkmıcak mutlu mutlu geliceksin
sende benim gibi meraklısın kız bende öyle diyordumdaaa en iyisi gidip görmek içinin rahat etmesi yarın keseyi görelim sonrada gidip kalp atışını duyarız.. bende 7. haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum kalp atışı beklices artık...dua et bol bol bebeğimm...
DİMİİİİİİİ yetmesi bile ne kadar güzelll walla aşimin bni sewmsi çok hoşuma gdiyooooo bazn bebk gibi sewmsi fln herşeye grcekten bedeelll onların sewgisi snin dedğin gibi sana yetmesii çokk gğzelll rabbim hrzamn bu sewgi dailm etinş inşşş cnımmm benmm onlarda herşeye beden...bnce hem biraz kullnılmış gibi birazda korktuğu için cnım böle yptıı.bnm eşmde ilk ewlndiğimzde istemyrdu 1sene dolsun fln araba kredmiz wardı o btsin fln die br gün bnm adetm gçtii dedim gliba hamileyim glibaaa oda direk hassiktrr:):)dedi ay bn okadar kötü oldmki tamam ilk zmnlar bnde istemyrdum ama genede kötü olmuştum.snra yawaşş yawaşş bktım bizim 1 2 sene snra yaprz derken çocuğu kndiliğinden istemeye bşladı.snra arada o daderdi sen sırf bebek için bnle brlikte oluyon dimii fln derdi ben hep güzell dille onu oyalar yola gtrirdimmm sewerek cilve yaparak :):):yni kısacası eşinde yawaş yawaş yoluna girektir
kızlar dayanamadım gitti gidiyordan ovulosyon testi sipariş ettim sizlerle yazışmaya başladım başlayalı daha da heveslendim valla inş o testleri kullanmaya ble gerek kalmadan bebişim gelir
Tum kadinligini kullan anacimmm.... yumurtlama gunu bitttiii.dee.... hemen yapis adamaaa.
. suyuna git hen sinirlenmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?