HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ama negatif yazmış yani negatif çıkmış rubellanın pozitif çıkması daha önce kızamıkçık geçirdiğini gösterir negatif çıkması değil...

Yok tatlim iggler pozitif yani gecirmisim igmler neg suan gecirmiyorum demekmis oyle okudum internettede problem yok iyi bisey yaziyo :))

Sogan kuru falan yaptii nmiii.. benim bat hesaplayicida 20 mart amasanirim sogan kuru. apiyom erken regl olacam

YOK CANIM yapmadım bal çörek otu tarçın yaptım ama düzenli değil çok çok 3-4 gun sabah akşam içmişimdir valla adet olsam ancak bu kadar ağrım olurdu benimde sanırım bende 24 mart sanırım ya da 23 bilemiyorumki inşallah olmaz hiç gelmez kırmızlar
yani işte başkaında görp istiyolar yapalım diince korkuyolar ahhhh bu adamlarr ahhhhinşş cnım toprlarsınız herşey yerine otrur

inşallah canım allah hepimizie huzur versin evimizde yuvamızda, ağız tadımız bozulmasın

Yok tatlim iggler pozitif yani gecirmisim igmler neg suan gecirmiyorum demekmis oyle okudum internettede problem yok iyi bisey yaziyo :))

bebekim kendini rahatlat ben dememişmiydim çok sağlıklısınız hiçbişeycikelr çıkmicak

Rahatladim kuzucum cok sukur cok iyiymisiz:))bide fasulyemi goriyim cmtesi gunu benden mutlusu olmuycak:))

napiyim canımmm iyice miskin oldum kayınvalideme geldim kahvaltı hazırlıyolar şimdi yicem kendime hazırlamaya resmen üşendim evde buraya geçtim hemen

Ohh cok iyi yapmissin afiyet olsun fistigim:))belki de bebisin var o aliyo senin enerjini dinlen bol bol:))

Rahatladim kuzucum cok sukur cok iyiymisiz:))bide fasulyemi goriyim cmtesi gunu benden mutlusu olmuycak:))

senin o fasülyeni yerler ay sanki kız olcakmış gibi geldi nedense sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah canım benim iyi haberlerinizi aldıkça bizde mutlu oluyoruz

gizemcim tünaydın hoşgeldinnn

evet yaaaa yazık bizeeeeee:18: sabah 11 akşam 5 mesaili bi iş olsa hayatın tadına varabilsek yaaa

sabah 11 akşam 5 istediğin zaman işe gitmeyip evde takip edebileceksin ve işe gittiğinde gelemdin die kimse surat yapmıcak ve bide fazla değil haftada 3gün tatil bide dolgun ücret olursa oda kabul edilebilir:)) söyleyinsenize çokmu fazla şey istiyorum ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…