- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.321
aaaaaaa
e ne zaman yapmak lazım sabah 10:30 da akşam da 6:30 da yapıyorum yanlışmı:26:
ama negatif yazmış yani negatif çıkmış rubellanın pozitif çıkması daha önce kızamıkçık geçirdiğini gösterir negatif çıkması değil...
Sogan kuru falan yaptii nmiii.. benim bat hesaplayicida 20 mart amasanirim sogan kuru. apiyom erken regl olacam
yani işte başkaında görp istiyolar yapalım diince korkuyolar ahhhh bu adamlarr ahhhhinşş cnım toprlarsınız herşey yerine otrur
Yok tatlim iggler pozitif yani gecirmisim igmler neg suan gecirmiyorum demekmis oyle okudum internettede problem yok iyi bisey yaziyo :))
YOK CANIM yapmadım bal çörek otu tarçın yaptım ama düzenli değil çok çok 3-4 gun sabah akşam içmişimdir valla adet olsam ancak bu kadar ağrım olurdu benimde sanırım bende 24 mart sanırım ya da 23 bilemiyorumki inşallah olmaz hiç gelmez kırmızlar
inşallah canım allah hepimizie huzur versin evimizde yuvamızda, ağız tadımız bozulmasın
bebekim kendini rahatlat ben dememişmiydim çok sağlıklısınız hiçbişeycikelr çıkmicak
günaaaaydııınnnn herkeseee napıyosunuuuuzzzz tatlişkomlaaarr :)
günaaaaydııınnnn herkeseee napıyosunuuuuzzzz tatlişkomlaaarr :)
Gunaydin uykusu sirinn:))iyiyiz sen napiyosun??
Uykucu güsel tünaydın...
öğlen olmuuuşş eveet hhihiii :)
napiyim canımmm iyice miskin oldum kayınvalideme geldim kahvaltı hazırlıyolar şimdi yicem kendime hazırlamaya resmen üşendim evde buraya geçtim hemen
öğlen olmuuuşş eveet hhihiii :)
sabah yıne test yaptınmı sekerım
tunaydınnn
bende sımdı oglen yemegımı yıyecegım
Rahatladim kuzucum cok sukur cok iyiymisiz:))bide fasulyemi goriyim cmtesi gunu benden mutlusu olmuycak:))
ohhh sen yat öğleye kadar biz garibanlarda sabah kör şafakta iş başı
ohhh sen yat öğleye kadar biz garibanlarda sabah kör şafakta iş başı
Ohh cok iyi yapmissin afiyet olsun fistigim:))belki de bebisin var o aliyo senin enerjini dinlen bol bol:))
evet yaaaa yazık bizeeeeee:18: sabah 11 akşam 5 mesaili bi iş olsa hayatın tadına varabilsek yaaa
kıyamaammm sizee ben sizin yerinizede uyuruumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?