HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

çok şükür kızzzz vallahi geçmnedi bu hafta... yarın sabah 9.30 da randevumuz bebeğim... bugun susam tanesi kadar olmuş bebeğim bak takvimde öyle yazıyorr
ayy valla yerim ben o susamı yaaa üstüne de bi bardak su ohhh missayy annecigiyle ilk bulusması için heyecanlıdır simdi ooo erken olması iyi oluyo sabah zaman gecmiyo yoksa bende hep sabahın körüne alıyorum cok güzel haberlerle gelin insallah bisolukda yarın gidicekti ikinizde musmutlu gelin güzel haberler verin bize

heyecanlı ve ekinci kan sonuclarını bugün alıcaklar kuzum sorunl hamileeesenin testler gelir bugün hemen geliyo en gec yarın

ayy yumurtlama günümü geçmese bari gelse hemencik
çok sevindim SORUNLL Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh..

evetttt meleğimi göreceğim ilk kezz yarın allahım kısmet ederse... evet bende onun için sabaha aldım vakit geçmez diye biliyom huyumu kendimi yerim öğleye kadar..

amin canım inşallah ikimizdee çooook çook güzel haberlerle geliriz...

tesekkür ederim tatlım benim valla içimi rahatlatıyosunuz siz benim yaaa iyki varsınızz

sen ve küçük fasülyemiz de iyiki varsınız canım

yok çalışıyorum bende ctesi günü ama olsun genede pazarın geliyor olması beni mutlu ediyorrr

eneee bende bi pazar günüm var ama o kadar yorgun oluyorumki zaten pazarlarıda yemek yapıyorum o yzuden cazip gelmiyo bana

canımcım aşkolsun camış diyen ben değildim öküz diyende ben değildim ben sadece acaba 10 yıllık sevgilimin oduna dönüşmesinimi izlicem dedim canım benim çok saol sayenizde atlattık işte zor bi günüde inşallah bundan sonra bu gibi şeyelre değil hamilelik haberlerine seviniriz

canım benim detseğin için çok teşekkür ederim, evet hep benim arkamda herzaman benim varlığım ona herzaman yetmiştir sanırım bunu özümsemek bunu hissetmek herşeye bedel canım kocam benim bebek fikrine beni ısındıran zaten oydu canım asıl o istiyodu bebeği ben değil ama cinsel yonden kendini kullanılmış gibi hissetmeye başlayınca işin seyri değişti bakalım herşey olacagına varır inşallah bundan sonra daha özenli davranıcam bende..

enee sorunlu hamilemi.. bide heycanlı vardı ses soluk çıkmadı mı taa ondan..
kızlar bende gittigidiyordan dün gece test aldım ne zamana gelir ki acep

yarın gelir canım 2 gun sonra gelmişti bana da

ayyy pardon cnm ya doğru diyosun onları diyen cimcimesultandı sanırım özür :))) herşeyin yolunda olmasına sevindim..bebişin de gelir inşallah en kısa zamanda..mucks..

günaydınn kızlarr nasılsını ? ben hasta oldumm,ilaçta kullanamıyorum,inşallah hemen geçer :2::2:

aynen cnmm benm randevum da sabah saat 10 da ya bişi sorcam beebeekcim ben az daha beklesemde keseyide görüp kalp atışınıda duysam diorm kaçıncı haftada kalp atoşı oluo cnmm???:18::18:

günaydınn kızlarr nasılsını ? ben hasta oldumm,ilaçta kullanamıyorum,inşallah hemen geçer :2::2:
günaydın tatlımm gecmiş olsunbol bol taze meyve suyu iş kuzum bende hasta gibiyim dün daha kötüydüm ama kendime 3 elma 1 portakal 1 limon 2 havuc 2kivi sıktım toparlandım hemensende ne bulursan sık iç biran önce iyilesirsin insallah

canım geçmiş olsun bebek in de deidği gibi limon portakal falan karıştır sık iççç şuanda hepimizin yapabileceği bu bende sabah limon yedim oturdum hapşuruk var pasooo :2:

saoll canımm,yanıma meyve aldım bende onları yerim işe gelmek zorunda kalmasam ohh mis gibi evde uyumak vardıı

günaydın kızlaaaaarrrr

dün nette problem oldu giremedim bi türlü yaa kocamın ahı tuttu heralde

varmı gelişmeler hamişler

benim bugün ikinci çizgi silikleşmeye başladı bu ayı fos geçirdik sanırım çok üzülüyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…