- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.261
yarın ilk bulusmanız var bak gecmiyo gecmiyo diyodun gecti bilekacta gidiceksiniz?
ayy valla yerim ben o susamı yaaa üstüne de bi bardak su ohhh missçok şükür kızzzz vallahi geçmnedi bu hafta... yarın sabah 9.30 da randevumuz bebeğim...bugun susam tanesi kadar olmuş bebeğim bak takvimde öyle yazıyorr
heyecanlı ve ekinci kan sonuclarını bugün alıcaklar kuzum sorunl hamileeesenin testler gelir bugün hemen geliyo en gec yarın
ayy valla yerim ben o susamı yaaa üstüne de bi bardak su ohhh missayy annecigiyle ilk bulusması için heyecanlıdır simdi ooo erken olması iyi oluyo sabah zaman gecmiyo yoksa bende hep sabahın körüne alıyorum cok güzel haberlerle gelin insallah bisolukda yarın gidicekti ikinizde musmutlu gelin güzel haberler verin bize
yok yok gecmez kuzum gelir hemencikayy yumurtlama günümü geçmese bari gelse hemencik
çok sevindim SORUNLL Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
tesekkür ederim tatlım benim valla içimi rahatlatıyosunuz siz benim yaaa iyki varsınızz
yok çalışıyorum bende ctesi günü ama olsun genede pazarın geliyor olması beni mutlu ediyorrr
günaydın kızlar nasılsınız...kız tazebahar dün camış öküz odun olan kocan bakıyorum dün geceden sonra kocişim olmuş :)) şaka bir yana arayı düzeltmenize çok sevindim..
sorunl canım hamilelik haberine çooook sevindim gözün aydın..Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah tabi diğer hemile arkadaşlarımın da..darısı da bu güzel haberi bekleyen diğer arkadaşlarıma..
mrb tazebahar cnımm dün okumuştum yazını çok üzülmüştüm yoğnluktan yazamadım.ama bugunkü yazını okuyunca daha çokkkk sewndim tatlım olsun hayatta herşey çocuk demek değil tbikide çokkkkk istiyoruz rabbimin bize werdiği en özel şey dir bebek ama herşeyi yerli yernce düşünmemiz lazım eşin bnce seni çok sewiyo yani düşün bebiş olmasada sen bnm herşeymsin dio bazı adamlar war böle sounlarda arkasını dönem ama senin eşin hep arkanda bnce.bak ne güzel dedin onun bana şevkatle bkması yetr die oda yavaş yvaş bebek işine ısıncak tbi senin sayende tatlım
enee sorunlu hamilemi.. bide heycanlı vardı ses soluk çıkmadı mı taa ondan..
kızlar bende gittigidiyordan dün gece test aldım ne zamana gelir ki acep
sen ve küçük fasülyemiz de iyiki varsınız canım
eneee bende bi pazar günüm var ama o kadar yorgun oluyorumki zaten pazarlarıda yemek yapıyorum o yzuden cazip gelmiyo bana
canımcım aşkolsun camış diyen ben değildim öküz diyende ben değildim ben sadece acaba 10 yıllık sevgilimin oduna dönüşmesinimi izlicem dedimcanım benim çok saol sayenizde atlattık işte zor bi günüde inşallah bundan sonra bu gibi şeyelre değil hamilelik haberlerine seviniriz
nereye gidiyosun canımmmgörüşmek üzere kızlar artık yarın inş.dr için yollara düşeyim.
nereye gidiyosun canımmm
ayy valla yerim ben o susamı yaaa üstüne de bi bardak su ohhh missayy annecigiyle ilk bulusması için heyecanlıdır simdi ooo erken olması iyi oluyo sabah zaman gecmiyo yoksa bende hep sabahın körüne alıyorum cok güzel haberlerle gelin insallah bisolukda yarın gidicekti ikinizde musmutlu gelin güzel haberler verin bize
günaydınn kızlarr nasılsını ? ben hasta oldumm,ilaçta kullanamıyorum,inşallah hemen geçer :2::2:
doktora canım bugün 3.günüm bakalım ne diyecek.
günaydın tatlımm gecmiş olsungünaydınn kızlarr nasılsını ? ben hasta oldumm,ilaçta kullanamıyorum,inşallah hemen geçer :2::2:
günaydınn kızlarr nasılsını ? ben hasta oldumm,ilaçta kullanamıyorum,inşallah hemen geçer :2::2:
günaydın tatlımm gecmiş olsunbol bol taze meyve suyu iş kuzum bende hasta gibiyim dün daha kötüydüm ama kendime 3 elma 1 portakal 1 limon 2 havuc 2kivi sıktım toparlandım hemen sende ne bulursan sık iç biran önce iyilesirsin insallah
geçmişş olsunn cnmm yaaa nolduu kii grip fln mı yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?