- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.361
ben hergün buralardayım ve kendi ismimide bu topikte görmek isityorum
nesrincim aynen bende ismimi görmek ve inş hamiş olunca ismimin üst sıralara çıktığını gülen gözlerle izlemek her gördüğümde mutlu olmak istiyorum
Selam kizlar, Nasilsiniz?
Varmi bugun guzel haberlerimiz, ben bugun daha iyiyim cok sukur ama isler bir dunya..((
Herkes ama herkes kiz olucak diyo kuzum biliyomusun 1 kisi bile erkek demedi:))hadi bakalim hayirlisi:))
iyiyiz cnm çok şükürr henüz bi haber çıkmadı... işler benm evde de birikti ama cnm hiç istemioo uykulu uykulu dolanıom ewdeyemeği bile gizem yapıo bu akşam bana göndercekk
Kis Gizem banada gonder iki kap yemek canim kofte istiyor bgn aslinda ama kiyma bulmakta zor anam hep karisik kiyma satiyorlar.
Bisolukcum valla ev isleri adama bakiyor benim dun bir camasir astim, kocis yemek icin salata yapti salata ekmek gecistirdik zaten canimda istemiyordu, ustune birde mutfagi topladi ohhhh ogreniyor yavas yavas her seferinde daha duzgun yapiyor
Kis Gizem banada gonder iki kap yemek canim kofte istiyor bgn aslinda ama kiyma bulmakta zor anam hep karisik kiyma satiyorlar.
Bisolukcum valla ev isleri adama bakiyor benim dun bir camasir astim, kocis yemek icin salata yapti salata ekmek gecistirdik zaten canimda istemiyordu, ustune birde mutfagi topladi ohhhh ogreniyor yavas yavas her seferinde daha duzgun yapiyor
nesrincim aynen bende ismimi görmek ve inş hamiş olunca ismimin üst sıralara çıktığını gülen gözlerle izlemek her gördüğümde mutlu olmak istiyorum
veeeeeee burda halay istiyoruz değilmi arkadaşım :)
benimde kocam yapıyor 2 gündür yemek hiç halim olmuyor vallahiii 4 tencere var yıkamam gereken ve makinayı boşaltmam lazım kolum kalkmıyor...sen dün yemedinmi çorbanı bakim ?
sonucumu aldım kızlar....yine negatifff artık nisana kaldık...
kızlar şimdi ben ovulasyon testi siparişi verdim ya kargoya bugun veriyolar inş yarın elime ulaşır anladığım kadarıyla gebelik testi gibi yapılıyor dimi
benimde kocam yapıyor 2 gündür yemek hiç halim olmuyor vallahiii 4 tencere var yıkamam gereken ve makinayı boşaltmam lazım kolum kalkmıyor...sen dün yemedinmi çorbanı bakim ?
Yok tatlim iggler pozitif yani gecirmisim igmler neg suan gecirmiyorum demekmis oyle okudum internettede problem yok iyi bisey yaziyo :))
canım benım doktorum bulasık makınasını sen bolsaltma dolaplara uzanmak yok dedı
aklında olsun
canım benım doktorum bulasık makınasını sen bolsaltma dolaplara uzanmak yok dedı
aklında olsun
Yok kis valla eve gidince canim hic bisi yapmak istemedi zorla banyo yaptim kokcaktim artik 4 gun olmustuAyyy e tembel oldum sorma..
Bugunde Cekce dersim var isten cikinca derse gidicem Allah izin verirse Hafta sonu yapcam, yapinca yazarim nasil oldugunu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?