HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyiyiz cnm çok şükürr henüz bi haber çıkmadı... işler benm evde de birikti ama cnm hiç istemioo uykulu uykulu dolanıom ewde yemeği bile gizem yapıo bu akşam bana göndercekk

Kis Gizem banada gonder iki kap yemek canim kofte istiyor bgn aslinda ama kiyma bulmakta zor anam hep karisik kiyma satiyorlar.
Bisolukcum valla ev isleri adama bakiyor benim dun bir camasir astim, kocis yemek icin salata yapti salata ekmek gecistirdik zaten canimda istemiyordu, ustune birde mutfagi topladi ohhhh ogreniyor yavas yavas her seferinde daha duzgun yapiyor

kızlar şimdi ben ovulasyon testi siparişi verdim ya kargoya bugun veriyolar inş yarın elime ulaşır anladığım kadarıyla gebelik testi gibi yapılıyor dimi

ayy sizii nazlıı hamişleerrr gelin yiyelim o zamannn

benimde kocam yapıyor 2 gündür yemek hiç halim olmuyor vallahiii 4 tencere var yıkamam gereken ve makinayı boşaltmam lazım kolum kalkmıyor... sen dün yemedinmi çorbanı bakim ?

benimde kocam yapıyor 2 gündür yemek hiç halim olmuyor vallahiii 4 tencere var yıkamam gereken ve makinayı boşaltmam lazım kolum kalkmıyor... sen dün yemedinmi çorbanı bakim ?

canım benım doktorum bulasık makınasını sen bolsaltma dolaplara uzanmak yok dedı
aklında olsun

kızlar şimdi ben ovulasyon testi siparişi verdim ya kargoya bugun veriyolar inş yarın elime ulaşır anladığım kadarıyla gebelik testi gibi yapılıyor dimi

testin içinde yazana göre uygula canım. ben laboquick die bir marka kaullandım. içinde adet dönemin kaç gün sürüyorsa ona göre adetinin kaçıncı günü başlayacağın yazıyor zaten. sabat saat 10 dan önce yapmayın. testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını azaltın. aşkam 8 den sonra da yapmayın yazıyordu. ha bide aynı saatlerde yapın diyodu. sen kendine bi saat belirle. mesela ben saat 1 gibi yapıyodum. sabah saat 10 dan sonra sıvı almıyodum. bu şekil uyguladım. hadi kolay gelsin canım.

Yok kis valla eve gidince canim hic bisi yapmak istemedi zorla banyo yaptim kokcaktim artik 4 gun olmustu Ayyy e tembel oldum sorma..
Bugunde Cekce dersim var isten cikinca derse gidicem Allah izin verirse Hafta sonu yapcam, yapinca yazarim nasil oldugunu :)))

sonucumu aldım kızlar....yine negatifff artık nisana kaldık...

Olsun canim sikma canini bo bol calis Mart'ta Mart kedileri gibi ole gun asiri iliski fln bos hergun hergun hep iceri , adetinin bittikten 1 -2 sonra baslican bir sonraki adet tarihine 1 -2 gun kalana kadar mik mik. Durmak yilmak yok, gelcek ins fasulyelerimiz..

sonucumu aldım kızlar....yine negatifff artık nisana kaldık...

canım hayırlısı olsun nisanda pozitifleri görücez inşallahhhh... dualarım seninle..

canım benım doktorum bulasık makınasını sen bolsaltma dolaplara uzanmak yok dedı
aklında olsun

hehehee aklıma bi hinlik geldiii yarın doktordan çıkışta kocama diyim bulaşık makinası boşaltmak dolaba uzanmak yokmuş bi zahmet eve gidince boşaltıver diyim hahahahaahahahaa

sorma bende dün eve adımımı attım direk duşaa duş yapmaya bile üşeniyorum kim uğraşcak diyorum saçını kurula falan oo hooo ölme eşeğim ölmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…