- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.401
test yaptım negatiiiif kızlaaarrr ben bu işten hiçbişey anlamadıımm
sen bu testı nıye ılk ıdrarla yapmıorsun canım yaa :S
olsun canim sikma canini bo bol calis mart'ta mart kedileri gibi ole gun asiri iliski fln bos hergun hergun hep iceri , adetinin bittikten 1 -2 sonra baslican bir sonraki adet tarihine 1 -2 gun kalana kadar mik mik. Durmak yilmak yok, gelcek ins fasulyelerimiz..
aynen cnm bana da herkesss kızzz diooo bu ay kızların ayıdır belkiiimmm
arkadaşlar merhaba,
birşey danışmak istiyorum geçen batım 27 şubattı hala hasta olmadım.cuma yani ayın 2 sinde adetimin üzerinden 3 gün geçmişti ilişki oldu bu sürede bir bebek olamaz dimi çünkü sancılarım arttı hani olurda geç yumurtlamışımdıır falan?
Size böyle birşey mümkün mü? çünkü bundan öncede düzensizliklerim oldu geç yumurtlamış olabilirim ama bu sefer sanki adet olucam gibi lavaboya gidiyorum bir bakıyorum yok. ara ara batmalar oluyor.birde hafif akıntım var lütfen yardım edin.3-4 gün önce idrar testi yaptım ama negatif :S
hihihihiihihisabah uyandığımda çok gelmiş oluyo çiçim unutuyorum
hmm aman iyi cnm bende rubella negatif zannettim..maşallah diyelim o zaman :)
Nasıl çıkacak kız daha 4gun varsa:)))
Idrar testi al hemen yap varsa çıkar:))
ayy sorma yaa gıdelım evımıze uyuyalım demı
gececek demı bu donemler bızde keyıf almaya baslıcaz dmeı
Süper yaa hayırlı olsun sorunl:))
canlarım ben geldim biraz önce kan sonucumu aldım beta hcg 2287.96 normalmi kızlar sizin kaçtı.
Nasıl çıkacak kız daha 4gun varsa:)))
o zaman su anda cıkmaması cok normal cnku ılk ıdrarla bıle gn gecmeden cıkması zor oluyor sen sonrakı ıdrarla onu anlayamazsın bence yarın sbaha kaldı ısın yavrum
Süper yaa hayırlı olsun sorunl:))
O değer gayet yüksek bildiğim kadarıyla. Iki gün arayla yine yaparlar artması beklenir.
canlarım ben geldim biraz önce kan sonucumu aldım beta hcg 2287.96 normalmi kızlar sizin kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?