HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bugün yokmu güzel haberler kıslar....valla ben hızınıza yetişemiyorum. uykum da var zaten. eve gitmek istiyorum. yatıp uyuyasım var. kafam kalkmıyor..

benm kocişte bana çok yardmcı olur sağolsunn bde hizmetçi lasım bu ewe hamilelik şımarıklık yapıomuş hakkatteeennn

olsun öyle dersem söyletmes hiç böyle 3 - 4 kere diyom ondan sonra yapıyooo pazar günü iyi bi temizlik yaptırdıydım zaten...

kızlar hadi uyuyalımmmm uykucu smile yok mu kızzz??

arkadaşlar merhaba,

birşey danışmak istiyorum geçen batım 27 şubattı hala hasta olmadım.cuma yani ayın 2 sinde adetimin üzerinden 3 gün geçmişti ilişki oldu bu sürede bir bebek olamaz dimi çünkü sancılarım arttı hani olurda geç yumurtlamışımdıır falan?
Size böyle birşey mümkün mü? çünkü bundan öncede düzensizliklerim oldu geç yumurtlamış olabilirim ama bu sefer sanki adet olucam gibi lavaboya gidiyorum bir bakıyorum yok. ara ara batmalar oluyor.birde hafif akıntım var lütfen yardım edin.3-4 gün önce idrar testi yaptım ama negatif :S

olsun öyle dersem söyletmes hiç böyle 3 - 4 kere diyom ondan sonra yapıyooo pazar günü iyi bi temizlik yaptırdıydım zaten...

kızlar hadi uyuyalımmmm uykucu smile yok mu kızzz??

ayy sorma yaa gıdelım evımıze uyuyalım demı
gececek demı bu donemler bızde keyıf almaya baslıcaz dmeı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…