- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.381
sonucumu aldım kızlar....yine negatifff artık nisana kaldık...
Ayy babamin memleketi
zeynepm hst bat larınızı yazın
canım hayırlısı olsun nisanda pozitifleri görücez inşallahhhh...dualarım seninle..
hehehee aklıma bi hinlik geldiii yarın doktordan çıkışta kocama diyim bulaşık makinası boşaltmak dolaba uzanmak yokmuş bi zahmet eve gidince boşaltıver diyim hahahahaahahahaa
kız hınlıge gerek mı var adam zatı yemek falan yapıyormus on dk makınamı bosaltamıcak bence sen sole yapar
ben temız yıkadım bulasıkları bı kere sonra kotu haber aldık hastaneden 1 hafta hastanelerde kaldık makınada temız bulasık kuf atmıstı hop bıdaha
senınkılerde zayı olmaz hee
hiç geldn mi sen cnm??
Kis Gizem banada gonder iki kap yemek canim kofte istiyor bgn aslinda ama kiyma bulmakta zor anam hep karisik kiyma satiyorlar.
Bisolukcum valla ev isleri adama bakiyor benim dun bir camasir astim, kocis yemek icin salata yapti salata ekmek gecistirdik zaten canimda istemiyordu, ustune birde mutfagi topladi ohhhh ogreniyor yavas yavas her seferinde daha duzgun yapiyor
Canim gelmez olurmuyum her TR gelisimde gitmeye calisirim Babaannemin dedemin mezarlari koyde hep ..
kız hınlıge gerek mı var adam zatı yemek falan yapıyormus on dk makınamı bosaltamıcak bence sen sole yapar
ben temız yıkadım bulasıkları bı kere sonra kotu haber aldık hastaneden 1 hafta hastanelerde kaldık makınada temız bulasık kuf atmıstı hop bıdaha
senınkılerde zayı olmaz hee
köyün adı ne cnm merkez köylernden mi?
Senin işten sonra pozitif mi çıkmıştı testin canım? Hayırlısı biz de sonraki ayda görürüz pozitivi inşallah:)
yakınn 1.5 saat atla gel ye balık dönn
Bat geçti mi kız senin
zeynepm hst bat larınızı yazın
tamam cnm senn kaynana şok geçirmesin snraaaakim bunlar dieee
olsun öyle dersem söyletmes hiç böyle 3 - 4 kere diyom ondan sonra yapıyooo pazar günü iyi bi temizlik yaptırdıydım zaten...
kızlar hadi uyuyalımmmm uykucu smile yok mu kızzz??
Daha öncesinde ilişki olmadi mi ki? Belli olmaz bekle bakalım ne sabırsız insanlarız biz yaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?