HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

erken yumurtlama herahlde kız kac gun gectı ıdı battan
ayy tekrar tebrıke derım

sağol kuzum benim bat 2 sindeydi biraz geldi ama sonraki günler gelmedi,adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyordu tuvalete gidiyordum bakıyorum tekrar gelmemiş şüphelendim bende test yaptım 5 inde pozitif çıktı tamda ümidimi kesmişken öyle güzel süpriz olduki bana....bugün bol bol dua ettim bebek isteyen herkesin bebişleri olsun die eminim herkesin olacak hissediyorum çünkü

predıctorde öyleydi ilk yaptığımda o erken gösteren testti 2 gündür yaptıklarım tek çizgi çıkıyo bende dedm predıctor bozkmuydu acaba amaaan çok karışık şekerim vallaa allak bullak olduum

canım batı bekle bakalım battan önce bende kahverengi leke gelmişti bide göğüslerim çok acıyordu halada öyle ama normal adet acıması gibi değil koltuk altından başlıyor acımaya değişik bişey inşallah sende hamişsindir.

hakıkaten ya bole dınc anneler olalım artık

evet yaaa millet pilates bilenem yapıyor biz değil plates çorba bile yapamıyoss

oldum canım gayet iyiymiş çok şükür..

hadi gözün aydın canım kaç haftalık dedi ?? bu arada yarın sıra bende duanı bekliyorum bebişim.. sabah 9.30 da randevum var.. akşam oturup yasin okucam ve hepimize bağışlıcam kızlar haberiniz ola...

Allah senden razı olsun kuzum, dualarımdasın...

ssağol canım 3 buçuk haftalıkmış kuzum dualarım seninle Allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsiinn

Kız o pılatesı yapanlar evde yatıp oglen uykusunu alan bacılarım bıze bı cokuyo agırlık gunes tepeye cıkmadan aksamı zor edıyorz ne yemegı ne ısı gucu

böyle değişik bi şişti göğüslerim içine su basılmış gibi oldular dokununca ağrıyo sadece canııımm dünde kahve leke geldi başka bişey yok şimdilikk

CANIM BİLİYORMUSUN BENM EŞİMDE Allah razı olsun ondan hep öyledir ve iş yerinde filan baba oldu filan anne oldu bizimde olsun hayırlısıyla der hep:) inşallah bizimde olacak ikimizde ve tüm isteyenlerde göbek atacağız beraber çünküüüüüüü burada da kader aynı ilerledi ve bende HASTALANDIM tatlım testide aldım sonuç negatiffff koca bir negatif kısmet böyle imiş önümüzdeki aylar full tıme çalışıyoruz inşallah :)

böyle değişik bi şişti göğüslerim içine su basılmış gibi oldular dokununca ağrıyo sadece canııımm dünde kahve leke geldi başka bişey yok şimdilikk

bu belirtilerin hepsi bendede oldu hayatım hevesini kırmak asla istemem seninki doğru çıkar inşallah dün leke geldi ve bugün kırmızıı kapıyı çaldı içeri girdi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…