- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.421
Benim gibi misin sen de:))
test yaptım negatiiiif kızlaaarrr ben bu işten hiçbişey anlamadıımm
Benim gibi misin sen de:))
Kendimden ne kadar umutluyum ki 20li gebelik testi aldım canım sıkıldıkça yaparım:)))
erken yumurtlama herahlde kız kac gun gectı ıdı battan
ayy tekrar tebrıke derım
inşallah özoooom inşallaaaahhhhh diyorum bizimde keyif alacağımız dönemler gelir...
bebişlerin varlığı yeter mutlu olmamıza ama bu yorgunluk bu uyku hiç bitmicekmi ?
e hayali çizgiye nolduuuuuii bak ordadr belkiiii
hayırlı olsun canım benimm... gayet iyi muayene oldunmuu
ya çok umutlanmak istemiyorum ama daha önce bole olmamıştım birde adetimden 9 gün geçti hala daha çıkmaz mı:S sizin ne zaman sonra çıkmıştı acaba?
predıctorde öyleydi ilk yaptığımda o erken gösteren testti 2 gündür yaptıklarım tek çizgi çıkıyo bende dedm predıctor bozkmuydu acaba amaaan çok karışık şekerim vallaa allak bullak olduum
hakıkaten ya bole dınc anneler olalım artık
oldum canım gayet iyiymiş çok şükür..
evet yaaa millet pilates bilenem yapıyor biz değil plates çorba bile yapamıyoss
hadi gözün aydın canım kaç haftalık dedi ?? bu arada yarın sıra bende duanı bekliyorum bebişim.. sabah 9.30 da randevum var.. akşam oturup yasin okucam ve hepimize bağışlıcam kızlar haberiniz ola...
Allah senden razı olsun kuzum, dualarımdasın...
hadi gözün aydın canım kaç haftalık dedi ?? bu arada yarın sıra bende duanı bekliyorum bebişim.. sabah 9.30 da randevum var.. akşam oturup yasin okucam ve hepimize bağışlıcam kızlar haberiniz ola...
canım batı bekle bakalım battan önce bende kahverengi leke gelmişti bide göğüslerim çok acıyordu halada öyle ama normal adet acıması gibi değil koltuk altından başlıyor acımaya değişik bişey inşallah sende hamişsindir.
ahh ahhh en cokda eşime üzülüyorum zaten yaaa.ben idrar testi yaparken bile yanımda bulunr hep varsa birlikte öğrenelim die hep heycan yapar gelir gider teste baakar ben baba olmak istiyorum dediği zman içim sızlıyo artık
Kız o pılatesı yapanlar evde yatıp oglen uykusunu alan bacılarım bıze bı cokuyo agırlık gunes tepeye cıkmadan aksamı zor edıyorz ne yemegı ne ısı gucu
böyle değişik bi şişti göğüslerim içine su basılmış gibi oldular dokununca ağrıyo sadece canııımm dünde kahve leke geldi başka bişey yok şimdilikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?