- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.581
Yafff benim soruya cevap ver öyle gitkızlar bi sigaraaa molasııııııııııııbiraz da dinlenimm birazdan gelirimmmmmmmmmmmm :82: :13:
Gizemmmmmm bekle şu batı yaaaa Allahım ne sabırsızsın sennnayy hadi inşş essroşşş ya çok değişik tuvalette bile uyuyabilirim okula gitmiyorum evi toplamıyorum yemek yapmıyorum çünkü yapasım yerimden kalkasım yokböyle bi güçsüzüm halsiziimm anaaamm çok değişik valla
Allah bilir amaolma ihtimalin yüksek bu tempoyla
Yafff benim soruya cevap ver öyle git
canım sadece adetin 3. günü için bi ilaç yzcam dedi başkada bişi demedi şu gün gel şu gün ilişki diye. ilaçta 50 mg 10 tablet. artık ilaç bittikten sonra başlıcaz çalışmalarapeki tatlım bu ilaç tam olarak ne işe yarıyo gebe kalmada kesin sonuç veriyomu bi sorun olmadıgı sürece
hayatta ' kesin' diye bir şey var mı ki canım?
bende alttan muayene olcam diye korkuyorumm yumurta takibi yaptıramıyorum... doğum yaptım onca dr muayenesi oldum hamileyken daha alttan hiç kontrol olmadım:18::18::18::18::18::18:
geçen salı: mik mik
perşembe cuma çift çizgi
cumartesi pazar : mik mikkk
nası olur mıı
olmaz ama allahtanda ümit kesilmez :18:
Yok hayır tatlımmm ilk hamileliğinde bata 1 hafta kala hep uyudum dedin ya uyku bastı falan bende diorumki batın geçmesinimi bekledin test yapmak için ?batını soruyosannnn
9 mart bilemedin 10 mart ...
adet olmassan 11 marta kadar o gün test yap canişkom
kızz seni görünce bi seviniyorum haaaa
eeee sesnin işin yokmuydu kısssss.. yürüüüüüü hadiiiii adam evde miiiiiiii
Gizemmmmmm bekle şu batı yaaaa Allahım ne sabırsızsın sennn
kızlar bi sigaraaa molasııııııııııııbiraz da dinlenimm birazdan gelirimmmmmmmmmmmm :82: :13:
hayatta ' kesin' diye bir şey var mı ki canım?
ben suan içiyorum canım gel ısmarlıyim sana
Sormaaaa yaaa kartlaştım ki ne kartlaşmaaaaasu şişesi senin tabi bebeğin olmazz baksana 26 yıllık evliymişsin
kartlamışınn
anam bende ikinciyi yapana kadar altta çağan tuna 25 yerars old yazacak anasını satiiim
duygular karşılıklı datlummmm.daha yeni yemek yedik.sabırsızlanma.biraz soluklansın adam.onunki de can.az sonra canına can katıcam ben onun :))
anammmm yaptımmm.tenk yuuu kız gizoş...hesap ayarları seçenekleri düzenle mesaj editörünü gelişmiş düzen yapıyosun canikommm öyle bişeler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?