HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gizemmmmmm bekle şu batı yaaaa Allahım ne sabırsızsın sennn

hayatta ' kesin' diye bir şey var mı ki canım?

bende alttan muayene olcam diye korkuyorumm yumurta takibi yaptıramıyorum... doğum yaptım onca dr muayenesi oldum hamileyken daha alttan hiç kontrol olmadım:18::18::18::18::18::18:

yok canım ya ben alıştım artık il çocuk düşündüğüm zamanlar normal kontroller için araştırma hastahanesine gittim adı üstünde arştırma olunca gelen geçen parmakladı oymadıkları ellemedikleri şey kalmadı alıştım artık ben ya ama altan muayne olunca pek korkulcak bişi yok bence ya

geçen salı: mik mik

perşembe cuma çift çizgi

cumartesi pazar : mik mikkk

nası olur mıı

olmaz ama allahtanda ümit kesilmez :18:

cuma cuma çift çizgi varsa 24 saat sonra yımırtladın.yani c.tesi.sen de çalışmışsın c.tesi işte.pazarda çalışaydın iyiydi.yımırta 24 saat canlı kalıyor ya...

kızz seni görünce bi seviniyorum haaaa

eeee sesnin işin yokmuydu kısssss.. yürüüüüüü hadiiiii adam evde miiiiiiii

duygular karşılıklı datlummmm.daha yeni yemek yedik.sabırsızlanma.biraz soluklansın adam.onunki de can.az sonra canına can katıcam ben onun :))

Son düzenleme:
hadi kızlar bende kacar kocişim gelmek üzeredir soframıda hazırlayımda hemen yemeğimizi yiyip işimize bakalım herkese güzel bol bebişli mikmikler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…