HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

açıkcası arkadaş sen doktorunu değiştir gayet açıklayıcı ve bütün sorularınıda cvp laması lazım hangi ildesin ?

buarada yarın doktora gidicem kızlar klomen işe yaramışmı yaramamışmı ona bakcaz dua edin inş tiroidlerimdede yumurtacıklarımdada sorun yoktur

tatlım inşallah hayırelı haberlerle dönersin inşallah sendede bendede işe yarar yaa.

açıkcası arkadaş sen doktorunu değiştir gayet açıklayıcı ve bütün sorularınıda cvp laması lazım hangi ildesin ?

ahhh zeynepcim ahhh doktor bulmak okadar kolaymı benimde yaram var bu doktor konusunda nefret ediyorum doktorlardan oraya doktor olmuşsun adam gibi işini yap anlat açıkla ama yook nasıl başımdan savsam diye uğraşıyolar bide azarlayıp tersleyip gönderiyolar lanet olsun deyip küfrederek çıkıyosun başka yok ama biz işyerlerimizde doktorlar gibi herhangi birine muamelede bulunsak valla işten çıkarılma sebebi olur

ben çok şükür memnunum doktorumdan çok açıklayıcı cana yakın espiriler gülüşmeelr havada uçar benim ve birçok hastanın muayenesinde nerde oturuyosun sen ?

antalyadayım canım ya ama merkeze 1 saatlik uzak bi ilçedeyim burdada doktorlar cok ngıcık bu doktor yen gelmiş ama iyi bi doktora benziyo daha önce burdaki doktorlar bu kadar ilgilenmemişti.. bilmiyorum ya bu ay bi kullanayım ilacı bişi çıkmassa diğer ay hayırlısıyla zaten giderim iyice bi bilgi alırım sorarrım çünkü böyle bi ilasç vercegini bilmiyordum yoksa sorardım

günde iki defa tatlım

ben çok şükür memnunum doktorumdan çok açıklayıcı cana yakın espiriler gülüşmeelr havada uçar benim ve birçok hastanın muayenesinde nerde oturuyosun sen ?

konyadayım canım ben üstelikte merkezdeyim bi ton özel hastane var ama hangisine gitsen aynı

Herkese Merhabalar
Aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz En kısa zamanda Göbüşlerimizin dolması dileğiyle .

ben ist.dayım benim ilk doktora gidişimdi klomen verdi 5 gün kullan gel dedi sonrasındada 2 günde bir kontrole çağırarak yumurta takibi yaptı yani gayet ilgili ve açıklayıcıydı senin doktorunda böyle olmalı diye düşünüyorum ama dediğin gibi doktorlar hep aynıysa ve seçenekde çok yoksa yapıcakda çok bişey yok

sana aynen katılıyorum tatlım bizim burda doktorlar çok kötü ama antalya merkezde ok iyi ilgileniyolar ben normalde oraya gittim ilk başlarda ama sürekli gel git çok zor oluyo hani kötü bi durum olmadıgı sürece gitmiyorum antalya merkeze

kuzum bence 9 martta senin pis kırmızı misafirler gelmezse hamilesin yumurtlama tarihine 14 gün ekliceksin bebişkom

tamamdııırr anlaşıldı canikommm umarım dediğin gibidiiiiiirr:)
en son esraya bişey yazmıştm uyumuşum yine hahahha boş bulduğum an uyuyorum hamile değilsem bile kansızlık falan yine oldu bence ondan böyleyim hamileliktendir inşşş :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hele bir beri gelin
Size son 3 aylık olmaz olasıca adı batasıca BAT'larımın günlerini yazıcam bana diyin bakim benim Bu ayın kaçında Batım .

31 ARALIK
23 OCAK
15 ŞUBAT

şİMCİK Bu ay 28 gün ya 2 eksik günü hesaplamaya dahil edecekmiyiz (otomatik hesaplayıcı gibi )
Bir el atıverin benim şu tarihlere kızlar

ole canım doktorlar klomeni yumurtalıklarında sorun olmayanlarada veriyormuş çağırmıyomuş şu gün gel diye bu sitenin başka bi sayfasında okudum ama en azından hangi aralar mik mik yapçağımı yada nezman yumurtlucam tahmini bi bilgi verse olcaktı

23- 22 gün sonrası anam bacım bu ne yumurtlama bolluğuu peryod çok kısaymışşş

Aynıyız yawruu, 10. gün ve çift çizgiyi gördüm, sabahlar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…