- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.541
canım sadece adetin 3. günü için bi ilaç yzcam dedi başkada bişi demedi şu gün gel şu gün ilişki diye. ilaçta 50 mg 10 tablet. artık ilaç bittikten sonra başlıcaz çalışmalarapeki tatlım bu ilaç tam olarak ne işe yarıyo gebe kalmada kesin sonuç veriyomu bi sorun olmadıgı sürece
buarada yarın doktora gidicem kızlar klomen işe yaramışmı yaramamışmı ona bakcaz dua edin inş tiroidlerimdede yumurtacıklarımdada sorun yoktur
açıkcası arkadaş sen doktorunu değiştir gayet açıklayıcı ve bütün sorularınıda cvp laması lazım hangi ildesin ?
tatlım inşallah hayırelı haberlerle dönersin inşallah sendede bendede işe yarar yaa.
ahhh zeynepcim ahhh doktor bulmak okadar kolaymı benimde yaram var bu doktor konusunda nefret ediyorum doktorlardan oraya doktor olmuşsun adam gibi işini yap anlat açıkla ama yook nasıl başımdan savsam diye uğraşıyolar bide azarlayıp tersleyip gönderiyolar lanet olsun deyip küfrederek çıkıyosun başka yok ama biz işyerlerimizde doktorlar gibi herhangi birine muamelede bulunsak valla işten çıkarılma sebebi olur
açıkcası arkadaş sen doktorunu değiştir gayet açıklayıcı ve bütün sorularınıda cvp laması lazım hangi ildesin ?
peki sana günde kaç gün kullancaksın dedi genelde ilaç kullanırkende ilişki yasaklanmıyo diye biliyorum bu ilaç yumurtalarının olgunlaşmasını sağlıyo canım ve gebe kalmada etkili bi ilaç ama tabiki kesin hamile kalmamızı sağlıcak die bi kaide yok herşey Allah'tan
ben çok şükür memnunum doktorumdan çok açıklayıcı cana yakın espiriler gülüşmeelr havada uçar benim ve birçok hastanın muayenesinde nerde oturuyosun sen ?
antalyadayım canım ya ama merkeze 1 saatlik uzak bi ilçedeyim burdada doktorlar cok ngıcık bu doktor yen gelmiş ama iyi bi doktora benziyo daha önce burdaki doktorlar bu kadar ilgilenmemişti.. bilmiyorum ya bu ay bi kullanayım ilacı bişi çıkmassa diğer ay hayırlısıyla zaten giderim iyice bi bilgi alırım sorarrım çünkü böyle bi ilasç vercegini bilmiyordum yoksa sorardım
bak şimdi fark ettim.niye adet oluyormuşum gzmCnbz hanımefendi?olmıycammmmmmmmmmmmmmmmm işteeee.hıh!gelecek bebişim,tıpkı seninki gibi.
ahhh zeynepcim ahhh doktor bulmak okadar kolaymı benimde yaram var bu doktor konusunda nefret ediyorum doktorlardan oraya doktor olmuşsun adam gibi işini yap anlat açıkla ama yook nasıl başımdan savsam diye uğraşıyolar bide azarlayıp tersleyip gönderiyolar lanet olsun deyip küfrederek çıkıyosun başka yok ama biz işyerlerimizde doktorlar gibi herhangi birine muamelede bulunsak valla işten çıkarılma sebebi olur
konyadayım canım ben üstelikte merkezdeyim bi ton özel hastane var ama hangisine gitsen aynı
kuzum bence 9 martta senin pis kırmızı misafirler gelmezse hamilesin yumurtlama tarihine 14 gün ekliceksin bebişkom
herkese iyi akşamlar nasılsınız?????yarın ilk kez doktora gideceğim dua edin benim için inş.bir sorun yoktur.hamileliğim normaldir...çevremdekiler çok korkuttu dış gebelik olabilir diye...
Herkese Merhabalar
Aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz En kısa zamanda Göbüşlerimizin dolması dileğiyle .
ben ist.dayım benim ilk doktora gidişimdi klomen verdi 5 gün kullan gel dedi sonrasındada 2 günde bir kontrole çağırarak yumurta takibi yaptı yani gayet ilgili ve açıklayıcıydı senin doktorunda böyle olmalı diye düşünüyorum ama dediğin gibi doktorlar hep aynıysa ve seçenekde çok yoksa yapıcakda çok bişey yok
Hele bir beri gelin
Size son 3 aylık olmaz olasıca adı batasıca BAT'larımın günlerini yazıcam bana diyin bakim benim Bu ayın kaçında Batım .
31 ARALIK
23 OCAK
15 ŞUBAT
şİMCİK Bu ay 28 gün ya 2 eksik günü hesaplamaya dahil edecekmiyiz (otomatik hesaplayıcı gibi )
Bir el atıverin benim şu tarihlere kızlar
alla allaaa.heyecanlının testi çift çizgi çıkmamış mıydı? bu nasıl iş yaw?silik de olsa çift çizgi çıkıp hamiş olmayanı ilk defa görüyorum.neyse hayırlısıyla nisanda olur inş..ama şaşırdım yane.
ya bu arada ben gıdaklıyorum heralde.ovülasyon koyu çift çizgi gösteriyor dünde,bugünde.kasık ağrım var aciiiip.ama nasıl oluyor anlamadım.bugün reglin 14.günü.ben 31 günde regl oluyorum.bugün yımıtlamışsam 14 gün sonra regl olurum.o da 28 güne denk gelir.normalde 15.16 da koyu çift çizgi,17 de yımırtlamam lazımdı.demek ki ,bu akşam mik mikiiiinnn yolları taştannnn,ben çıkarıcamm kocişi baştannnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?