- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.561
ole canım doktorlar klomeni yumurtalıklarında sorun olmayanlarada veriyormuş çağırmıyomuş şu gün gel diye bu sitenin başka bi sayfasında okudum ama en azından hangi aralar mik mik yapçağımı yada nezman yumurtlucam tahmini bi bilgi verse olcaktı
Maşalla de kıs23- 22 gün sonrası anam bacım bu ne yumurtlama bolluğuu peryod çok kısaymışşş
ole canım doktorlar klomeni yumurtalıklarında sorun olmayanlarada veriyormuş çağırmıyomuş şu gün gel diye bu sitenin başka bi sayfasında okudum ama en azından hangi aralar mik mik yapçağımı yada nezman yumurtlucam tahmini bi bilgi verse olcaktı
üzülme birlikteyizz. çünkü benimde bu ay olmaz ....çünkü ovulasyon testi çift gösterdiğinde mik mik olamadı malesefff birlikteyiz gelecek ayaaa
Maşalla de kıs23- 22 gün sonrası anam bacım bu ne yumurtlama bolluğuu peryod çok kısaymışşş
Hele bir beri gelin
Size son 3 aylık olmaz olasıca adı batasıca BAT'larımın günlerini yazıcam bana diyin bakim benim Bu ayın kaçında Batım .
31 ARALIK
23 OCAK
15 ŞUBAT
şİMCİK Bu ay 28 gün ya 2 eksik günü hesaplamaya dahil edecekmiyiz (otomatik hesaplayıcı gibi )
Bir el atıverin benim şu tarihlere kızlar
tamamdııırr anlaşıldı canikommm umarım dediğin gibidiiiiiirr:)
en son esraya bişey yazmıştm uyumuşum yine hahahha boş bulduğum an uyuyorum hamile değilsem bile kansızlık falan yine oldu bence ondan böyleyim hamileliktendir inşşş :)
hmm tüh kaçmış önemli gün :) ama kısmet herşey tabi bu ay beraberiz hadi bakalım bi liste oluştursak bari bu ay çalışanlar grubu
canım varyaaa senin bu uykular hayraaa alamettttttttttttttt benimde öyle olmuştu hamileliğimde bata 1 hafta kala başladı yaz günü akşam 7 mi uyuyodummm hemnde izmirde düşün akşam 9 da hava kararıyor ben 7 de genel yatışa geçiyorum....
benim içime hamilelikten diye doguyo ama hadi bakalım hayırlısıtamamdııırr anlaşıldı canikommm umarım dediğin gibidiiiiiirr:)
en son esraya bişey yazmıştm uyumuşum yine hahahha boş bulduğum an uyuyorum hamile değilsem bile kansızlık falan yine oldu bence ondan böyleyim hamileliktendir inşşş :)
unutmayalımki spermler 72 saat yaşıyor.önceden içinde canlı bir spermde olabilir
[/QUOTE
Benim bat tarihi 2 gün sonra o zaman yanıı bu otomatik hesaplayıcıdaki gibi
Pekala Batın geçmesini mi bekledin test içincanım varyaaa senin bu uykular hayraaa alamettttttttttttttt benimde öyle olmuştu hamileliğimde bata 1 hafta kala başladı yaz günü akşam 7 mi uyuyodummm hemnde izmirde düşün akşam 9 da hava kararıyor ben 7 de genel yatışa geçiyorum....
geçen salı: mik mik
perşembe cuma çift çizgi
cumartesi pazar : mik mikkk
nası olur mıı
olmaz ama allahtanda ümit kesilmez :18:
ayy hadi inşş essroşşş ya çok değişik tuvalette bile uyuyabilirim okula gitmiyorum evi toplamıyorum yemek yapmıyorum çünkü yapasım yerimden kalkasım yokböyle bi güçsüzüm halsiziimm anaaamm çok değişik valla
Allah bilir amageçen salı: mik mik
perşembe cuma çift çizgi
cumartesi pazar : mik mikkk
nası olur mıı
olmaz ama allahtanda ümit kesilmez :18:
ümitlendirmimm seni olmazssa üzülürüm.. ama napimm aynı benim ilk hamileliğim gibi kızzz gizoşşşşşşşşşşşşşşş yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?