HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende alttan muayene olcam diye korkuyorumm yumurta takibi yaptıramıyorum... doğum yaptım onca dr muayenesi oldum hamileyken daha alttan hiç kontrol olmadım:18::18::18::18::18::18:

tabi yumurtladığın tarihi bilmesi önemli ve ilişki önericek olasılık çoğalıcak

üzülme birlikteyizz. çünkü benimde bu ay olmaz ....çünkü ovulasyon testi çift gösterdiğinde mik mik olamadı malesefff birlikteyiz gelecek ayaaa

hmm tüh kaçmış önemli gün :) ama kısmet herşey tabi bu ay beraberiz hadi bakalım bi liste oluştursak bari bu ay çalışanlar grubu

benc bu verdiğin tarihlere göre 9 mart olmayasıca batın

canım varyaaa senin bu uykular hayraaa alamettttttttttttttt benimde öyle olmuştu hamileliğimde bata 1 hafta kala başladı yaz günü akşam 7 mi uyuyodummm hemnde izmirde düşün akşam 9 da hava kararıyor ben 7 de genel yatışa geçiyorum....

ayy hadi inşş essroşşş ya çok değişik tuvalette bile uyuyabilirim okula gitmiyorum evi toplamıyorum yemek yapmıyorum çünkü yapasım yerimden kalkasım yokböyle bi güçsüzüm halsiziimm anaaamm çok değişik valla

benim içime hamilelikten diye doguyo ama hadi bakalım hayırlısı

Pekala Batın geçmesini mi bekledin test için

geçen salı: mik mik

perşembe cuma çift çizgi

cumartesi pazar : mik mikkk

nası olur mıı

olmaz ama allahtanda ümit kesilmez :18:

niye olmasın kız demişin işte allahtan ümit kesilmez diye hem salı mıklemişsin spermlerin 72 saat canlı kaldığını düşünürsek olması muhtemel

ümitlendirmimm seni olmazssa üzülürüm.. ama napimm aynı benim ilk hamileliğim gibi kızzz gizoşşşşşşşşşşşşşşş yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…