HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlaaarrrr ovulasyon testi iki gün önce bayağı belirgindi gitgide silikleşiyor bugün bel ağrım var başım ağrıyor ateşim var bunlar yumurtlama belirtisi olabilir mi :26::26:

yanında kahvemi de isterimmmmmmmm amaaaaaaaa

aa ayıpsın şekerim hemide türk kahvesi yaparım sana bol köpüklü sen nasıl istersen boşuna dememişler çayla sigara içen eşşek kahveyle içmeyen eşşek... eşşek lafım meclisten dışarı

Son düzenleme:
[/QUOTE]
Kızlaaarrrr ovulasyon testi iki gün önce bayağı belirgindi gitgide silikleşiyor bugün bel ağrım var başım ağrıyor ateşim var bunlar yumurtlama belirtisi olabilir mi :26::26:
canım,benimde dün başım ve kasığım çok ağrıdı.dayanamadım ilaç aldım.test dünde bugünde koyu çıktı.bugün kasığım dünden de çok ağrıyor,belimde de ağrı var.ben bugün yumurtladığımı tahmin ediyorum.senin söylediklerine göre de yumurtlamışsın bence.kasığın da hiç ağrı yok mu?

ben de listede kendimi görmek istiyorum lütfeeeeen.. burası çok cesaretlendiriyor ve umutlandırıyor gerçekten ve umarım herkese uğurlu gelir..
benim beklenen adet günüm 19 mart 3. deneme oluyo

valla bu akşamda olsun derim mik mikk

kızlar benim bat hesaplayıcıda 20 mart ama sanırım 15 martta olurum adeti... çünkü istatistİKLERİME BAKIN

7 haziran

5temmuz
3 ağustaos ilk cocuk denme si oldu

7 eylül
7 ekim
4 kasım
5 aralık
7 ocak ikinci deneme
13 şubat

hesaplayıcıda 20 mart görünüyor.

çocuk denemelerine bakın hep gecikmiş...çocuk denemsinden 1 ay sonraaa sonra 31 gün sonra olmuş sanırım bu ayda 30-31 gün sonra olur dimiiiiiiiiii.. bide soğan kürü yapıyorum şimdi yumuurtlama olur mu kii

ümit her daim var tatlım.ve ümit edecek olursak klomen yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyor.senin içinde çoğul gebelik ümit edebiliriz mesela.

ayy evet yaa ole bi durumda olabiliyormuş bi isterken iki oluyomuşş aboowwww hayırlısı ama ne diyelim hamiş kalalımda HAYIRLISIYLA

durup durup ne yumurtasından bahsediyorsun sen datlum?yımırtladın ya bu ay.hani ağlıyordun kayınvalidem var yapamam,çağan uyandı yapamam,adam hasta yapamammm.yapamam da yapamam.ama tabi sen bir tavuk olduğun için her an yımırtlayabilirsin de.senden bekliyorum bir yımırta daha.hadi gayret,ıkınnn canım

ikinci kere koyu çıkmıştıı ya hani tavuk demiştin bana bi gün sonra çizgi hayalet gibiydi... anlamadım o zaman iki kere mi yumurta oldu

artık misafiri dert etmiyorum adam bi hasta olduu hiç yataktan kalakmadııı kalsaydı gadasını alırdım ben onunnn

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayok kız ben kendimi olmaz diye şartladım zaten üzülmiym diye bakalım son günleerrrr
allahtan kendini yok diye hazırladı bizim kız.her gün '' ben niye saatlerce uyuyorum,buzdolabını bile yiyebilirim'' diyen başkası sanki

valla canım ya iki kere yumurtladın ya test bozuk ya daa senin çişş bozukben napiimmm..

canım sen tabi bebiş yapamazsın.sen daha işin özünü anlamamışsın ki.adam yataktan kalkmayacak zati.yatacakkkkk.perş.,cuma çift çıkmıştı.o gün yumurtladın bence.c.tesi pazar çalışacaktın sen.c.tesiden ümitliyim.hade rast gele.

allahtan kendini yok diye hazırladı bizim kız.her gün '' ben niye saatlerce uyuyorum,buzdolabını bile yiyebilirim'' diyen başkası sanki

ayıp oluyo ama ebdooşşş yaniiiii ben normaldede iştahı açık bir bayaanıım tamammıııı uyuma konusuna bişey diyemem ama senin şu yumurtlama zamanın geçsin belirtilerini sayıp dökceksin burayaa işte o zaman bennnuğraşcam senleeehaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…