HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydınnn kızlaaarrr buğünn erkenciyim çnkü sabahın 6sından beri midem kazınıodu sanki 3 gündür bşi yememişim gbi... şmdi kahvaltımı yaptım ama sanki hala doymadım... gerçekten 100 kilo olucam galiba bu gidişleee

canım sağlıkla tombiş tombiş doğusunda inşallah kilo verlir zaten

haklısın cnm ama midem sürekli kazınıo kendime sinir oldum saat 10 da dr gtcem dua edin bana da göreym hayrlısıylaa keseciğiii:18::18:

bildiğim kadarıyla 3 ay önemli güzel ye sonra sık sık az yersin yürüyüş yaparsın inşallah keseciği görüp anlatırsın forumdayavrumun evi şöyle güzeldi böyle güzeldi diye hihihihi

bildiğim kadarıyla 3 ay önemli güzel ye sonra sık sık az yersin yürüyüş yaparsın inşallah keseciği görüp anlatırsın forumdayavrumun evi şöyle güzeldi böyle güzeldi diye hihihihi

inşallah cnm koşa koşa gelp anlatırm o zamannn. buarada sunshine da buğün gtcektiii haber va mııı?

inşallah cnm koşa koşa gelp anlatırm o zamannn. buarada sunshine da buğün gtcektiii haber va mııı?

inşallah tatlım kaygılanma,bekliyoruz seni online olamasamda bir yolunu bulur geçmişi okurum yarın buarada okuduğum kadarıyla öglen saatlerine ertelenmiş sunshine bebeğiyle ilk randevusu

Kızçeler hepinize günaydınnnnn :) benim bat bugün heyecan var acaba hamişmiyim diye ama bugün test yapmıyorum yarın sabah yapıcam bugün geçmez bana

günaydın bayanlar herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun :) benim misafirler sabah sabah kadınlar günümü kutlamaya geldiler :) yani bir sonraki BAT 6-7 nisan..herşeyin hayırlısı ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…