- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.641
başlıcam haaaaaa yarın sabah olan randevumu 12.30 a erteledilerr yok böyle bişi ameliyetı varmışşş ne gerizekalı bi hastane nasıl sinir oldum yaaaaa
günaydınnn kızlaaarrr buğünn erkenciyim çnkü sabahın 6sından beri midem kazınıodu sanki 3 gündür bşi yememişim gbi... şmdi kahvaltımı yaptım ama sanki hala doymadım...gerçekten 100 kilo olucam galiba bu gidişleee
canım sağlıkla tombiş tombiş doğusunda inşallahkilo verlir zaten
haklısın cnm ama midem sürekli kazınıo kendime sinir oldumsaat 10 da dr gtcem dua edin bana da göreym hayrlısıylaa keseciğiii:18::18:
haklısın cnm ama midem sürekli kazınıo kendime sinir oldumsaat 10 da dr gtcem dua edin bana da göreym hayrlısıylaa keseciğiii:18::18:
bildiğim kadarıyla 3 ay önemli güzel yesonra sık sık az yersin yürüyüş yaparsın inşallah keseciği görüp anlatırsın forumda yavrumun evi şöyle güzeldi böyle güzeldi diye hihihihi
inşallah cnm koşa koşa gelp anlatırm o zamannn. buarada sunshine da buğün gtcektiii haber va mııı?
inşallah tatlım kaygılanma,bekliyoruz seni online olamasamda bir yolunu bulur geçmişi okurum yarınbuarada okuduğum kadarıyla öglen saatlerine ertelenmiş sunshine bebeğiyle ilk randevusu
kızlar günaydın.hayırlı cumalar.
ekinci üzülme sakun çalışmalara devam.heyecanlı ne oldu onu göremedim sonucu belli mi?
malesef heyecanlınında bat'ı sat oldu canım negatif çıktı adet oldu( inş önümüzdeki ay anne adayı olcak
Kızçeler hepinize günaydınnnnn :) benim bat bugün heyecan var acaba hamişmiyim diye ama bugün test yapmıyorum yarın sabah yapıcam bugün geçmez bana
hakkında hayırlısı olsun merve inş.
Kızçeler hepinize günaydınnnnn :) benim bat bugün heyecan var acaba hamişmiyim diye ama bugün test yapmıyorum yarın sabah yapıcam bugün geçmez bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?