HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın bayanlar herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun :) benim misafirler sabah sabah kadınlar günümü kutlamaya geldiler :) yani bir sonraki BAT 6-7 nisan..herşeyin hayırlısı ne yapalım..

hayırlısı canım benim bizim canımız sağolsun napalım ( evet bugün kadınlar günüymüş yahu tüm hamiş adaylarımızın ve anne adaylarımızın adınlar günü kutlu olsun bol bebiş günler herkese

Canlarım günaydııııııııııııııııın çok güzel bi gün geçirelim bol bol bebek haberleri alalım inşallah

canım bu ilaç yumurtaları büyütüyo ve çatlamasını sağlıyo tabi etki ettiyse ben 3. günü başladım gunde iki tane 5 gün içtim, benim doktorum 6 ay kullan 6 ay içerisinde gebe kalma şansın yüzde 85 demişti adetinin 12-14-16-18. günleri ilişki olamsı gerekiyor.hiçbişeyin kesinliği yok canım önce allahın uygun görmesi gerekiyo bazen yumurta olgunlaşıyo çatlıyo ilişki oldugu halde gebe kalınmayabiliyo o yüzden önce zamanın gelmesi gerekiyo kanımca, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen her zaman pozitif düşün

günaydın bayanlar herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun :) benim misafirler sabah sabah kadınlar günümü kutlamaya geldiler :) yani bir sonraki BAT 6-7 nisan..herşeyin hayırlısı ne yapalım..

evet ya 8 mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun:)boşver elsinore son batın olur inş bir dahaki 9 ay sonra olsun.:)

teşekkür ederim canımmm kendi adıma:)) bende 98 yılında dünya kadınlar gününde ilk defa regl olmuştumonunda yıldönümü inşallah bu dünya kadınlar gününde bugün kocişimi kandırıp çalışma yapabilirimde kadınalr günüm anlamlı olur bende anne olurum

tazebahar yıldönümünde kutlu olsun o zaman,Allah bugün size verimli ,bereketli çalışmalar nasip etsin:)

Günaydın canlar, hepinizin kadınlar günü kutlu olsun...
Seneye hepimiz anne olalım, anneler günümüzüde kutlayalım nooooooolur...

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar,
Dün gece bir ilki başardııııııım.
Eşime dedim 1 el atıver şeker, şu spermler çabuk yol alsın, ana bi baktım kendi kalktı silkeledi.
Bu kadar kolaydı demek yaaa. Ne güldük ama varyaaa

şanslısın o zaman benimki daha bebek için ilişki fikrini anlayınca olaydan soğuyo bıraktım silkelemeyiinşallah güzel sonuç alırsın tatlım

:)ben söylemedim bile vallahi.Adamcağızda şaşırdı ne yapacağını benim psikolojiden.

valla bende sölemiyorum ama korunduğumuz dönemlerdeki performansım malum olduğu için şimdi kendisine yanaşınca bebek için olduğu aşikar oluyobu da onu geriyo gerilincede çalışma olmuyo çalışma olmayıca umut olmuyo umut olmayınca ööööle yuvarlanıp gidiyoruz işte

şanslısın o zaman benimki daha bebek için ilişki fikrini anlayınca olaydan soğuyo bıraktım silkelemeyiinşallah güzel sonuç alırsın tatlım

Dün çift çizgiyi gördüm ovu.de. Bugünde sol tarafta regl olcakmıişım gibi sancı var. Arada sağda da oluyo. Sanırım 1den fazla yumyum var.
Bu arada sizin durum geçici be şekerim. Değişmeseydi benim adam değişmezdi. Bebek işini ne ben ne de o 6 aya kadar asla diyoduk. Sonra ben tekim, ne kardeşim ne ablam ne de abim var. Ailem 11 kişi kaldı. Gelecekteki yalnızlığımı düşün. Eşime dedim ilerde bana arkadaş lazım kanımdan canımdan. Anneme bişi oldu sana bişi oldu ben ne yaparım, çok yalnız kalacağım dedim. Mantıken düşündük ve çalışmalara başladık, kararı almamız 3 ayı buldu. Malum yaşımızda var ben 36, eşim 50 :) Zamana ihtiyacınız var şekerim. Düşme adamın üstüne ikide bi konuyu açma, trip asla yapma. Kazanan sen olursun inan Bu arada asla diyen adam gördüğünüz üzere dün silkeledi bi de

canım ben hiçbi zaman konu açmadımki zaten hadi gel bebek yapalımda demedim bizde 3 sene hiç bebek istemedik aklımıza bile gelmedi ama beni bebek konusuna ikna eden kendisi oldu zaten asıl isteyen oydu,ama işte düzenli birliktelik olması gerektiği içinde triplere girdi şimdi olurs aolur olmazsa olmaz modundayım ama olsa da iyi olur yani

aslında bugünse yapabilrisnin test canım çıkar sonuç umarım pozitif çıkar..

canım biliyorum varsa çıkar ama çalıştığım için eğer negatif çıkarsa kendimi toparlayamam diye yapmadım özellikle ama yarın evdeyim negatif çıkarsa doya doya üzüle bilirim

Sunhineeeeeeee, çabuk gel annem, meraktayım....

bende merasktayım kızlarr geçmişi okumadınızmı leeeeeyyynnn doktorun ameliyatı çıktı 12.30 da randevumuzzzz....

kızlarrr hatunlarrr hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun... Müdürlükte pasta kesip güllerle kadınlar günü utladık şimdi yerime geldim 11.30 da çıkıp kocamı alcam ordan hastaneye geçicezzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…