- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.681
bende merasktayım kızlarr geçmişi okumadınızmı leeeeeyyynnn doktorun ameliyatı çıktı 12.30 da randevumuzzzz....
kızlarrr hatunlarrr hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun... Müdürlükte pasta kesip güllerle kadınlar günü utladık şimdi yerime geldim 11.30 da çıkıp kocamı alcam ordan hastaneye geçicezzz...
Selam kızlar ay sıze bakın ne dıyecegım gulım mı sevınımmı aglımmı bılemedım
sımdı bız yenı evlerde oturuyoruz yenı ev deme sebebım su duvarlarımız tugla degıl yutonk yanı asırı ses gecırıyor :) yandakının kacta mesaıye hangı pozısyonla basladıgını duyabılıyoruz duvarlar okadar ınce
yatak odamın ustude yatak odası yanıda ve bombayı patlatıyorum
ustumdekı hamıle 11 haftalık
yanımdakıde hamıle ımıs dun ogrendım sanırım 5 6 haftalık
dusunesenıze 3 ınga 3 yatak odası bırı sussa oburu baslar aglasa benımkımı agladı senınkımı agladı
ne bereket yaa
bayağı bereketliymiş sizin kısa süreli kiralasak mı bir daire ne dersin.
wayy gullr pastalar supermıs yaaa
senınde kutlu mutlu olsun sekerım
sıkma canını sen bebıs hısseder huzursuzlanır dur gıdıp gorcen ıns ıste
azcık kaldı azcık
Günaydın şekerler nasılsınız ?
bız bınada 4 arkadasız asıl 9 aydır calısıorum dıyende tık yok uzuldum sabah ya dedım aysede hamıleymıs ama sonra ıcım burkuldu rabbım onada nasıp etsın
gel kız ustte dublex var bos
günaydın kızlar bugün çoooook işim var temizlik yapmam lazım yarın Allah nasip ederse mevlit okutacağım bugün ve yarın giremeyebilirim. Şimdiden Allah a emanet olun öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar bugün çoooook işim var temizlik yapmam lazım yarın Allah nasip ederse mevlit okutacağım bugün ve yarın giremeyebilirim. Şimdiden Allah a emanet olun öpüyorum hepinizi
Sonra sizin bina türbeye dönermiş hamile bacı türbesi:)Allah inşallah komşunada nasip eder,ya kimsenin bebeğinde hamileliğinde gözü olmuyor insanında allah evlatlarınıız size bağıslasın böylede zor binada herkes hamile,ailede herkes hamile,arkadaşlar hamile olayı insan kendini kalabalıklar içinde yapayalnız hissediyor.Bazen diyorum öyle ortamlarda bebekler anneler bebeklerinden konusuyor hepside ya arkadasım ya aileden Allahım diyorum boyut değiştirsem şuan:)
Sağol canım iyiyim bende işte ne olsun bebişle uğraşıyorum mide bulantısı başladı bişey yiyemiyorum .. Senin de kutlu ve umutlu olsun canım..hoşgeldin şekerim nasılsın.. Kadınlar günün kutlu olsun...
ya orası oyle ama herseyde var bı hyaır
kız koca bına 24 25 daırelık bız sadece ıkı katı tanıyoruzgerısınde ne havadısler var bılmem yanı
Kızlaaaaaaaaaaaaaaar,
Dün gece bir ilki başardııııııım.
Eşime dedim 1 el atıver şeker, şu spermler çabuk yol alsın, ana bi baktım kendi kalktı silkeledi.
Bu kadar kolaydı demek yaaa. Ne güldük ama varyaaa
Selam kızlar ay sıze bakın ne dıyecegım gulım mı sevınımmı aglımmı bılemedım
sımdı bız yenı evlerde oturuyoruz yenı ev deme sebebım su duvarlarımız tugla degıl yutonk yanı asırı ses gecırıyor :) yandakının kacta mesaıye hangı pozısyonla basladıgını duyabılıyoruz duvarlar okadar ınce
yatak odamın ustude yatak odası yanıda ve bombayı patlatıyorum
ustumdekı hamıle 11 haftalık
yanımdakıde hamıle ımıs dun ogrendım sanırım 5 6 haftalık
dusunesenıze 3 ınga 3 yatak odası bırı sussa oburu baslar aglasa benımkımı agladı senınkımı agladı
ne bereket yaa
hayırlı olsun inş olumlu sonuç alırsın valla ben eşime o değilden yaa biliyomusun silkeletme diye bişey varmıs dedim gülmekten öldük:))
birbirinizin çalışmalarını duyup şevkemi geldiniz kız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?