HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şimdi ovu testi yaptım oda tek çizgi çıktı ohhhh iyi oldu sinirlerim streslerim psikozlarım olumsuz herşeyim tavan yaptı uff yaaa uffffffffffffffffffff

evdeyim ben tabisiiiii
çok üşüyo ayaklarım ellerim bıızz gibi valla ısınmak bilmedi bi :|
esra erol var aptallar ya adam gibi bişey verselerde izlesekk patladm sıkıntıdann

ayyy ıhhhhh. iğrenç programlar vardır. ama olsun. evde olaydımda sıkılaydım sorun yok...sen ateşini hiç ölçtünmü şekerim. hamileysen bide ordan anlaşılıyo ya.

evdeyim ben tabisiiiii
çok üşüyo ayaklarım ellerim bıızz gibi valla ısınmak bilmedi bi :|
esra erol var aptallar ya adam gibi bişey verselerde izlesekk patladm sıkıntıdann

canım sen hamile belirtisi yaşıyosun sanki bende üşüyordum ellerim,ayaklarım üşüyordu çok ümitlendirmek istemem ama sanki hamilesin gibi geliyor banaaaa...

36.6 çıktıııııııı

canımm ama düzenli ölçmen gerek. mesela benim genelde 35.5 civarıdır. yumurtlama dönemi 36 civarına çıkar sonra da düşer adet olunca. eğer hamileysen bu değerde kalması gerek.
gerçi senin iyi yüksek . ama sabah yataktan ilk uyandığında yapınca daha doğru oluyo. ama sen yarında bi yap sabah bakalım. eğer döllenme olmuşsa bu değerin düşmeyecektir canım. senin adetin zaten yakın bnece umutlandırmakda istemiyom ama hamiş olabilirsin. sen yarında bi ölç bakim hadi caınm benim...

tamamm canım teşekkürler ama olsa idrarda çıkmazmıydııı ?tahmini 2-3 güne adet olcam şekeriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…