HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar ben geldim dün soru sormuştum size sanırım görmediniz,ben geçen hafta çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu doktor 3 haftalık demişti cuma günü randevum var acaba kese ulltrasonda görülürmüü alttan bakmalarını istemiyoruuumm..

nesrinn benim batıma 4 gözle bekleniyor yazalım her seferinde bir umutla gidiyorum tuvalete

her yerim sivilce doldu yaaa bi adet olsamda bitse bütün dengesizlikler

kızlar bana acıl bı cvp verın ne olur.ben gecen ay yanı 8 subatta hastalanmıstım ve bugun 32 gun oldu daha hastalanmadım.ama az once test yaptım cıkmadı. acaba erken mı yaptım kı testı yanı ıdrarda gec cıkması mumkun mu

kaçıncı haftada görünür bilmiyorum ama bana doktorum değerler 1500 ü geçerse ultrasonda kese görünür dedi ve kesemi göremediği için alttan bakmak zorunda kalmıştı.:26:

senin değerin kaçtı geçen hafta

canım daha çok küçük. karından görünmes bence. alttan baktırmakta bi sakınca yok canım. ben ilk hamileliğimde 3 ay alttan bakıldı. hiç bişey olmadı ehil elelrde canım. şimdi 2 yaşında kızım var. alttan ilk zamanlar daha iyi görünüyor. korkma canım. doktor ne derse onu yap. belkide alttan bakmaz bazı doktorlar hiç alttan muayene etmiyor die duymuştum

canım bu ay ne zaman olacaktı bat bazılarında çıkamayabiliyormuş..

canım adetlerin düzenlimi. kaç günde oluyosun. ha bide geç döllenme olmuş olabilir...aklıma gelenler bunlar

canım Allah bağışlasın kızını çok korkuyorum alttan muayeneden.bazı doktorlar sadece ultrasonla yapıyor muayene biliyorum bakalım benimki nasıl olacak..

canım Allah bağışlasın kızını çok korkuyorum alttan muayeneden.bazı doktorlar sadece ultrasonla yapıyor muayene biliyorum bakalım benimki nasıl olacak..

amin canım sağolasınnn...valla canım korkulacak bişey yok. insan alışıyor. sen doktoruna güveniyosan ne derse yap. tadına var hamileliğinin böyle şeylere takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…