HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bu arada amin canım inşallah hepimize nasip eder bu sevinci

hah işte aynen canım. bence topiğe uzun zamandır yazmayanları sil. çok karışık oldu liste. kimseyi bulamıyorum valla...

siliyorum ozman şubat batı olanları

ben 7/24 burdayım beni silmeyinnn çok fena küserim bak

yok kıız silermiyim hiç seni

Yok hayır ne kist ne akıntı hiçbişi yok

ozaman yerleşme kanamsıdır inşallah canım benim rabbim gönlüne göre versin

kızlaaar yaa oofff offf benim yine kfam karıştı geldim ben cuma ovu yaptım silik çıktı pazar gunu yine yaptım yine silik dün yaptım çift çizgiyi gördüm ya bugunde demin yaptım ikinci çizgi önceki günlerdeki gibi değil ama yinede silik çıktı yahu bu bikaç gün çift çizgi olması gerekmiyormu önceki silik çizgilerdemi yanlışlık var dünkü çift çizgidemi bugünkindemi yoksa bendemi bi yanlışlık var yoksa benim sevgili saygıdeğer LH hormonum sadece bir günmü yükseliyo

anladım canım. olsun muhtemelen yarın yada öbürgün silik çıkar...sen bu ara gün aşırı değerlendir canım. hergün zaten sperm kalitesini azaltıyomuş. muhtemelen 2-3 güne adet döngün 26 ise koyu çizgileri görmeye başlarsın. koyu çizgilerde 2-3 gün sürüyor. o günlerde de devam gün aşırı mik mik. sonra silikleşmeye başlıycak çizgi 1-2 gün silik çıkar sonra da tek çizgiye kalırsın. o zamana kadar gün aşırı mik mik canım...ne olursa olsun umudumuz olsun tatlım bumudur budur....

ya canım pes etmek yok. belki test bozuktur. yada belki iki kere yumurtlayacaksın. ilk yumurtan fazla büyük değildi o yüzden LH da fazla yükselmedi. bi sürü şey olabilir. sen bu günleri değerlendir gün aşırı mikmik. takma kafana . durmak yok yola devammm

canım ne kadar bilmiyorum ama bana adet olduğunda başla 15 gün kullan demişerdi kullandım baya bi akıntım oldu normalde üç ay devam dediler ama ben sonraki aylarda yapmadım zaten yaptıktan sonraki aydada hamile kaldımbelki etkisi olmuştur canım.. dene sende bi istersen..

teşekkürler canım benim ya şu silkelenme işi işe yarıyormu dün eşime söyledim çok güldü...:)

eger dünkü test yanlışsa adamcağız dün boşu boşuna uykusuz kaldı bide ayyy ben sıkıldım ne o öyle sürekli adamın üzerinde vıcık vıcık hayır adam zaten yeni bi 1-2 aydır sessizleşmişti alışcak sonra sürekli hergün hadi dicek samimiyette biyere kadar dimi ama:)))

25. Gün
3. Hafta 4. Gün
15 Mart 2013
Hücre kitlesinin içinde, içi boş iki boşluk meydana getirecek bir zar oluşur. Bunlardan birisi bebeğin bağırsaklarını oluşturacak yolk kesesi, diğeri bebeğin kendisidir. Yakında bazı hücreler bölünerek amniyon adı verilen bir zar oluşturacak. Bu zar daha sonra yolk kesesi ve bebeği saracak zar olacaktır. Evde yapılan hamilelik testlerinde pozitif sonuç görme ihtimaliniz çok yüksek. Fakat daha kesin sonuç almak için geciken adet dönemini beklemeniz tavsiye edilir.

hah işte 15 martta çıkarmıki acep idrarda

valla deliliğe vurdum artık iyice sinirlerim bozulmaya başladı şu yarın bi olsaydı da şu doktora bi gideydim hayırlısıyla

eee canım benim onun kararını sen ver artık. çocuk istiyosan yapcek bişey yok. aşkla tutkuyla şehvetle adama yapışacan başka yol yok şekerim. leylekler getirmiyo sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…