HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bence cıkabılır 28 gunluk olacak cunku

nesrinim sana yardımcı olayım. listeden görmediğim isimleri yazayım arkadaşlarda okeylesin öylece silebilirsin. gelmek istediklerinde tekarar yazdırırlar...

YEDİKOLİK gören duyan varmı

kızlaaaaaaaaaaaaar kızlarr ben geldim hemde koşa koşa,Tahlil sonuçlarımı aldım ve çok mutluyum tsh değerim 11 küsurdan 5,61 e düşmüş bu süper bir haber çünkü olması gereken en yüksek değer hastanenin aralığına göre 5.5,sağlık ocagının aralıgına göre 4.94.Çok mutluyum şimdi artık gelsin kürler ardından meleğim 12 günde tere tohumu ve kullandıgm ilacım işe yaramış şükür

Gözün aydınnn

hadi gözün aydın olsun canımm sıra meleğinde...

gözün aydınn inş bende yarın böyle güle oynaya gelip size yazarım burdan dua istiyrom kızlar

ayy canım benım ınsallah ama butun ay ugrastınız ınsallah vardır rabbım cabalarınızı ve dualarımızı bosa cıkarmasn

amin canım sağolasın. evet gerçekten bu ay sistemli çalıştım ilk defa. hiç böyle yapmazdım. ne zamana denk gelirse....RAbbimin bileceği iş varsa nasibimde gelecek bebişim yoksa yokkk.bimiyorumki bi an önce günler geçsin istiyorum. öyel işte karmakarışığım.

gunler sana guzel seyler getırsın once gobusune sonra kucagına yavrunuzu almayı nasıp etsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…