- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.001
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeey :)
Bir halayda bana lütfennnn Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Kıss cimcimemm zaten hava durumuna bile ağlar oldum Rabbim banada sanada hepimize işallahhh hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin işallah .Umarım herşey yolunda gider yavrum abla olur sabahtan bu yana ağlıyor bişide diyemiyor 9 sene aradan sonra testte 2. çizgiyi görmekoleeeeey allah kucağına almayı nasip etsin canımmmm çok sevindimmmm darısı başıma hemen bana dua et nooooluuuuuurrrr
1000. sayfamız :)
benim değerim 2286 idi
10 mArttı batım dün sağlık ocağında test yaptırdım öğleden sonra negatifti bugün sabah yaptım
Kıss cimcimemm zaten hava durumuna bile ağlar oldum Rabbim banada sanada hepimize işallahhh hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin işallah .Umarım herşey yolunda gider yavrum abla olur sabahtan bu yana ağlıyor bişide diyemiyor 9 sene aradan sonra testte 2. çizgiyi görmek
benimde 1608 olmasına rağmen görememişti ve alttan bakmıştı. senin görünür gibi geliyor bana ama görünmese bile korkulacak bişey yok alttan muayeneden korkma hiç acımıyor doktoruna göre değişir tabi ama dediğim gibi doktorundan memnunsan güven bence
Kıss cimcimemm zaten hava durumuna bile ağlar oldum Rabbim banada sanada hepimize işallahhh hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin işallah .Umarım herşey yolunda gider yavrum abla olur sabahtan bu yana ağlıyor bişide diyemiyor 9 sene aradan sonra testte 2. çizgiyi görmek
Siz şidi bana kızacaksınız ama bu ay kociş evde yoktu yumurtlama döneminde buluşabildiik tesadüfe tü oda yani anlicanız işin çocuk kısmında falan değildik
ohhhh haydin halaya kıslar o zaman. Allah kucağına almayı nasip etsin canımmmm çok sevindimmmm darısı başıma bana da dua et banada banada.
anlatsana canım nası öğrendin kan değerin kaç anlat güzel haberler dinleyelim. zeynep nerdesin güzel haber bekliyodun şekerimmm. al sana haber ...en güzelinden....
ooyyy yavrum benim yaa kıyamam
bende molfix reklamında ağlıyodum çocukları görünce. hatta hiç unutmam o ses türkiyede ankaranın bağlarını söylediler onda bile ağladım
en kısa zamanda rabbim banada nasip etsin inşallah
Az önce cimcimemizede dedim ya hava durumuna bile ağlar oldum ben Ama sizleri gördükçe heyecanınızı isteğinizi her fırsatta sizin için dua edicemhadi bakalııımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çokçok sağlıkla geçsin Rabbim korusun .. bizlerede dua et
Siz şidi bana kızacaksınız ama bu ay kociş evde yoktu yumurtlama döneminde buluşabildiik tesadüfe tü oda yani anlicanız işin çocuk kısmında falan değildikÇokk yoğun çalışıyor çokk yorgun geliyordu eve Yanii testte çift çizgiyi görebilmek için önce aklımızdan çıkarmalıymışız (mümkün değil biliorum ) Ben adetten önce bir kaç gün önce kanda baktırdım ama çok düşüktü rakam
Dün gebelik testi idrar negatif ti sağlık ocağında doktor cumaya kadar bekleyelim çok küçüktür çıkmaması normal dedi işte bugün dayanadım yine yaptım dayanamadım pozitif
ALLAH YArdımcımız olsun işallah Kimselerin eline baktırmasın aYY benim bu hormonlar tavanda ...doğru diyosunda çıkmıyoişte akıldan. çıkmıyo batlar satlar. of offf. çokkk sevindim senin adına. Rabbim meleğini bağışlasın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?