HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

abovvv bende korktum ssenden kızzzzzsöyle bakim ben nolcam. söyle söyleeee. korkan ne olsun

Son düzenleme:
ağızından bal damlıyor cimcimeeee

bu topik artık bebek bakımını konuşacak inşallah

evet canım haziranda zor bir yaza girmiş olacağız hepimiz sıcaktan yanacağız sıkıntı basacak klima altında serinlemeye çalışacağız denize giremeyeceğiz mikrop kapma korkusuyla. deli gibi dondurma yiyeceğiz buzlu içecekler içeceğiz

O ne oynak bir burçtur öle yahu.. belli belirsiz

yok kız şimdidedn hamile kalmaya başlasak en geç haziranda hamile kalsak daha yazın okadar sıkışık durumda olmayız heralde ama şu kesinki seneye bu zamanlar bebişlerimiz kucağımızda olur ayyy nekadaaaarrrr guzel bi düşünce naapıyoruz ozaman voltran oluştuyoruz düşüncelerimizle hamile kalıcaz hamile kalıcaz die beynimize ve hormonlarımıza baskı yapıyoruz veeee hemen hamiş oluyoruz

abovvv bende korktum ssenden kızzzzzsöyle bakim ben nolcam. söyle söyleeee. korkan ne olsun

kıs daha bu neki ben bi ara rüyamda kimi görsem ertesi günü selasını duyuyodum. sabah uyanıyodum anneme şu öldü diyodum akşamına varmadan ölüm haberini alıyoduk tanımadıklarımın bile adını duyuyodum rüyamda ertesi sabah sela duysam o isim okunuyodu o zaman annem anlatma kimseye dedi ama ben anlattım hep çünkü psikolojim bozulmuştu uyku uyuyamıyodum anlatmaya başladıkça görmemeye başladım bu rüyaları

hihihihihhii ayyyyy inşallah ama bir sonraki yaz bebişlerle ireriz denizehele bir de kız olursa fırfırlı bikini alırım ki bebişime hahahahahhaa

kızlar kaplıca iyi geliomuş bunu duyanınız oldumu ben kaplıcaya gitmeyi düşünüyorum eğer bu ay olmazsa ne dersiniz???

O ne oynak bir burçtur öle yahu.. belli belirsiz

e ben zaten günümü beklememişim 7 aylık doğmuşum ordan var bi gariplik

valla ben geçen ay sıkıntıdan camları açık uyuyodum hamilelik sıkıntısıymış. ben hissederim ama sizi bilemem hafakanlar basıyo beni

wuuuu cimcimemm ben bile korktum kızz senden hayy maşşallhhhh ne kadar kuwetli 6,hissin:)dikkat et kendine

hihihihihhii ayyyyy inşallah ama bir sonraki yaz bebişlerle ireriz denizehele bir de kız olursa fırfırlı bikini alırım ki bebişime hahahahahhaa

olsunlarda ben bezle sokarım

kızlar kaplıca iyi geliomuş bunu duyanınız oldumu ben kaplıcaya gitmeyi düşünüyorum eğer bu ay olmazsa ne dersiniz???

valla onu bende duydum hatta kaplıcada hamile kalan arkadasım var ama biyerde okumuştum sıcağı sevmezmiş spermlar

wuuuu cimcimemm ben bile korktum kızz senden hayy maşşallhhhh ne kadar kuwetli 6,hissin:)dikkat et kendine

ben hislerime güvenirim zaten hep söylerim acaba dediğim herşey bulur beni
ama sıkıntıya gelemem kafam rahat olması lazım baskı altında adımı bile unutuyorum :26:

kızlar test yaptım bu sefer dünküne göre biraz daha silik çıktı ilki kadar koyu değil. bu gece çalışsammı:44:

kızlar test yaptım bu sefer dünküne göre biraz daha silik çıktı ilki kadar koyu değil. bu gece çalışsammı:44:

CANIMcım anlatma derim bende çünkü senin yaşadıkalrını hep yaşadım bende hep anlattım ve aanlattıktan sonra olmamaya başladı, bende ne desem olurdu bide kimi hamile görsem haberini alırdım daha anlatamadığım çooooook şey yaşadımm ama anlatma sen yinede en azından herkese anlatma,

benimde ovulasyon dün biraz daha az koyuydu tam silik çizgi değildi bugun bakalım nolcak ben bugece bari çalışayım diyorum çünkü forumalrda silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyo bu 4 günü değerlendirin yazıyo

bu arada hamişimiz varmışşş yaşasınnnn 1000 sayfayı da geçtik 1000.sayfada güzel haber aldık çok mutlu oldummmm, canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn

kızlar kardeşimin eşiyle konuştum oda hamileymiş korunurken kalmış,ağlıyo ben istemiyordum daha erken diyo ilk çocuğu 1,5 yaşında teselli ettim ilk çocuğunu 1 sene beklemişti olması için demekki herşeyin vakti zamanı varmış ummadığımız anda süprizlerle karşılaşabiliyoruz

cimcime hamişmiyim degilmiyim bil sana şeker alcam

celibon olmassa ağzımı açmam şekerim hakkınızda hayırlısı tabisi ama bunu benden değil testten öğren

ben anlatıyorumki yaşamayayım diye çünkü psikolojim bozuluyo hiçbişeyin heyecanı kalmıyo sank, herşeyi ben programlamışım gibi yaşıyorum yaa bende çalışacağım bu akşam hadi bakalım önce hangimiz kalacak ( tabiki sen )

canım ben bugün çalışsamda faydası olacagını sanmıyorum çünkü benim yumurtam dün çatladı adım gibi eminim ve ben dün çalışma yapamadım, umudum şuki pazar günü çalışmıştımya ordan akıllı spoşlar belkim yumurtamı beklemişlerdir hooop yakalamışlardır yoksa bu gece de çalışsam faydası olacagını sanmıyorum ama sen bana hep hamile kalcan diyosun içim hopluyo ama sende hamile kalcaksın birbirimize çok yakın zamanlarda hemde , bu arada yaşamak istemıyosan anlat oz aman:)))) ben tekrar yaşamak istiyorum o günleri kendimi daha iyi hissediyodum artık rüya göremiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…