- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.041
mik mik öncesi hazırlık yapıyolardır o zaman
yaaa bak bugünlerde başıma gelenleri anlatayım.
c.tesi akşamı arkadaşlara gittik yemeğe. sofrada gözüm daldı benim. ay gözüm daldı yaa dedim. benim herif ee nolcak şimdi dedi alay edercesine. bende benim gözüm dalarsa misafir gelir bize misafir gelcek dedim. oda biz evde değiliz kim gelcek yaa dedi. daha kim gelcek yaa derken telefon çaldı eşimin. arkadaşları misafirliğe geleceklermiş bize oda biz şurdayız dedi o zaman oraya geliriz dediler ve oraya geldiler. sonra o akşam yetenek sizsiniz izliyoduk. her yarışmacıda herkes yorum yapıyo 80 alır 90 alır falan diye. ben ne söylesem onu aldılar. bu adam 81 alır dedim 81 oldu bunda iş yok 65 de kalır dedim 65 de kaldı. o akşam sessiz sinema oynadık bütün filmleri ilk kelime anlatılırken bildim. isim şehir oynadık herkesin yazabileceği kelimeleri tahmin edip başka şeyler yazmaya çalıştım ve hepsi tuttu.
dün akşamda sofrayı toplarken içimden üst kattaki arkadaşı geçirdim. az sonra süt istemeye gelir belki dedim daha düşünürken kocam kalktı ayağa. ben kapıyı duymadım tv sesinden. o açtı kapıyı. üst kattaki kadın gelmiş. beni istedi kapıya çıktım. varsa 1 bardak süt verirmisin dedirengim attı noldu iyimisin sen dedi. ay dedim böyle böyle oluyo kaç gündür dedim. 6. hissin çok kuvvetli kızım senin bi sayısal oyna diyo sonra tv seyrediyoruz yeteneği eşim baha birinci olsun dedi bende atalayla baha finale kalcak ama atalay birinci olcak bak gör dedim daha saat 7 bucuk. yeni bölüm yayınlanmıyo bile. saat 12,30 da eşim geldi kalk be manyak ne dersen çıkıyo korkmaya başladım senden diyo bende beni sinirlendirme senide düşünürüm bak dedim yattım uyudum yine
ağızından bal damlıyor cimcimeeee
bu topik artık bebek bakımını konuşacak inşallah
kız hepiniz aklımdasınız zaten
benim burcum bile yok şekerim ne desem yalan olur tam ekinoksum ben hem terazinin hemde başağın özellikleri var yarı yarıya yani. ama 20 yaşıma kadar tamamen teraziydim 20 yaşımdan sonra başağa kaymaya başladım. yükselenim aslan ama. bi değişmeyen o var
evet canım haziranda zor bir yaza girmiş olacağız hepimiz sıcaktan yanacağız sıkıntı basacak klima altında serinlemeye çalışacağız denize giremeyeceğiz mikrop kapma korkusuyla. deli gibi dondurma yiyeceğiz buzlu içecekler içeceğiz
abovvv bende korktum ssenden kızzzzzsöyle bakim ben nolcam. söyle söyleeee. korkan ne olsun
evet canım haziranda zor bir yaza girmiş olacağız hepimiz sıcaktan yanacağız sıkıntı basacak klima altında serinlemeye çalışacağız denize giremeyeceğiz mikrop kapma korkusuyla. deli gibi dondurma yiyeceğiz buzlu içecekler içeceğiz
O ne oynak bir burçtur öle yahu.. belli belirsiz
yok kız şimdidedn hamile kalmaya başlasak en geç haziranda hamile kalsak daha yazın okadar sıkışık durumda olmayız heralde ama şu kesinki seneye bu zamanlar bebişlerimiz kucağımızda olur ayyy nekadaaaarrrr guzel bi düşünce naapıyoruz ozaman voltran oluştuyoruz düşüncelerimizle hamile kalıcaz hamile kalıcaz die beynimize ve hormonlarımıza baskı yapıyoruz veeee hemen hamiş oluyoruz
kıs daha bu neki ben bi ara rüyamda kimi görsem ertesi günü selasını duyuyodum. sabah uyanıyodum anneme şu öldü diyodum akşamına varmadan ölüm haberini alıyoduk tanımadıklarımın bile adını duyuyodum rüyamda ertesi sabah sela duysam o isim okunuyodu o zaman annem anlatma kimseye dedi ama ben anlattım hep çünkü psikolojim bozulmuştu uyku uyuyamıyodum anlatmaya başladıkça görmemeye başladım bu rüyaları
hihihihihhii ayyyyy inşallahama bir sonraki yaz bebişlerle ireriz denize hele bir de kız olursa fırfırlı bikini alırım ki bebişime hahahahahhaa
kızlar kaplıca iyi geliomuş bunu duyanınız oldumu ben kaplıcaya gitmeyi düşünüyorum eğer bu ay olmazsa ne dersiniz???
wuuuu cimcimemm ben bile korktum kızz senden hayy maşşallhhhh ne kadar kuwetli 6,hissin:)dikkat et kendine
ben hislerime güvenirim zaten hep söylerim acaba dediğim herşey bulur beni
ama sıkıntıya gelemem kafam rahat olması lazım baskı altında adımı bile unutuyorum :26:
kızlar test yaptım bu sefer dünküne göre biraz daha silik çıktı ilki kadar koyu değil. bu gece çalışsammı:44:
kızım sen durma çalışşş. işin çok kuzummmmgün aşırı durmak yok yola devam....
kıs daha bu neki ben bi ara rüyamda kimi görsem ertesi günü selasını duyuyodum. sabah uyanıyodum anneme şu öldü diyodum akşamına varmadan ölüm haberini alıyoduk tanımadıklarımın bile adını duyuyodum rüyamda ertesi sabah sela duysam o isim okunuyodu o zaman annem anlatma kimseye dedi ama ben anlattım hep çünkü psikolojim bozulmuştu uyku uyuyamıyodum anlatmaya başladıkça görmemeye başladım bu rüyaları
kızlar test yaptım bu sefer dünküne göre biraz daha silik çıktı ilki kadar koyu değil. bu gece çalışsammı:44:
cimcime hamişmiyim degilmiyim bil sana şeker alcam
CANIMcım anlatma derim bende çünkü senin yaşadıkalrını hep yaşadım bende hep anlattım ve aanlattıktan sonra olmamaya başladı, bende ne desem olurdu bide kimi hamile görsem haberini alırdım daha anlatamadığım çooooook şey yaşadımm ama anlatma sen yinede en azından herkese anlatma,
benimde ovulasyon dün biraz daha az koyuydu tam silik çizgi değildi bugun bakalım nolcak ben bugece bari çalışayım diyorum çünkü forumalrda silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyo bu 4 günü değerlendirin yazıyo
bu arada hamişimiz varmışşş yaşasınnnn 1000 sayfayı da geçtik 1000.sayfada güzel haber aldık çok mutlu oldummmm, canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn
celibon olmassa ağzımı açmamşekerim hakkınızda hayırlısı tabisi ama bunu benden değil testten öğren
ben anlatıyorumki yaşamayayım diye çünkü psikolojim bozuluyo hiçbişeyin heyecanı kalmıyo sank, herşeyi ben programlamışım gibi yaşıyorum yaabende çalışacağım bu akşam hadi bakalım önce hangimiz kalacak ( tabiki sen )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?