- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.061
celibon olmassa ağzımı açmamşekerim hakkınızda hayırlısı tabisi ama bunu benden değil testten öğren
ben anlatıyorumki yaşamayayım diye çünkü psikolojim bozuluyo hiçbişeyin heyecanı kalmıyo sank, herşeyi ben programlamışım gibi yaşıyorum yaabende çalışacağım bu akşam hadi bakalım önce hangimiz kalacak ( tabiki sen )
o zaman kaldık 14 marta hayırlısı olsun
ay zaten dün akşam yapamadık uyuyakaldım ben. pazar 2 defa olduo zaman bu akşam kahve ve sonrasında deprem
canım ben bugün çalışsamda faydası olacagını sanmıyorum çünkü benim yumurtam dün çatladı adım gibi eminim ve ben dün çalışma yapamadım, umudum şuki pazar günü çalışmıştımya ordan akıllı spoşlar belkim yumurtamı beklemişlerdir hooop yakalamışlardır yoksa bu gece de çalışsam faydası olacagını sanmıyorum ama sen bana hep hamile kalcan diyosun içim hopluyo ama sende hamile kalcaksın birbirimize çok yakın zamanlarda hemde , bu arada yaşamak istemıyosan anlat oz aman:)))) ben tekrar yaşamak istiyorum o günleri kendimi daha iyi hissediyodum artık rüya göremiyorum bile
bende çalışamadım dün ve dediğin gibi pazardan umutluyum ama sen en azından yumurtlama gnünü biliyosun ben şuanda yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum karambole yapıyorum herşeyi
o zaman kaldık 14 marta hayırlısı olsun
aynnen canım. anam sen nerde oturuyodun yakınlarda dolaşmayalımda depremden etkilenmeyelim.
cimcimeeee benim için ne düşünüyorsun de bak
Kızına benden fırfırlı bikini
sen ovulasyon yapmamışmıydın canım? akıntın çokmu iki parmak arasında uzuyormu( bu tabirden nefret ediyorum midem bulanıyo) ama mecbur o akıntı varsa yumurtladın demekitr ağrın sancın falan??
ayy canım ben ohh iyi demiş derken çalışmalar devam demiş ya onu kastettim kuzum yanlış anlaşılma olmasın kırmayım bide seni şurda durduk yere
yokk ben farketmedimkii ben kırılmam bide hiç tatlımm kolay kolay :)
senin en azından tarihin belli haline şükret bide bana bak
çanakkaledeyim ben canım boğazdan gelebilir bak dalgalar tusunami şeklinde
ya oğlum olursa o zamanda tazmanyalı baksır alacanmı
geçen gün pazarda baksır gördüm üzerinde küçük ama çok tatlı yazıyodu
Amaan canım dün tartıştık konusmuyoruz. Iki senedir ilk kez bu kadar üzüldüm..
Su durumdayken de bebek falan istemiyorum... Yeni bat belli 23 nisan neşe doluyor insan:))
Söz kıs Allah sağlık sıhat versin şahit olun alıcam Ama eminim bikiniiiiiiiiiiii
şekeeerleeerr ben geldiimmmmm napıyosunuuuzz:)
hamişimizii tebrik ediyorummm
gittimm bi güzel alışveriş yaptımm ooohhh eşimede ceza verdim sana o yüzden alışverişe gidiyorum dediiim
şükürler olsun benimki saat gibi çalışıyor:) 14 mart saat 12:30 da gelmemesi lazım kırmızıların
kıııız gelirsem ağzını yerim inşalllah kızım olur
valla ben senin hamile olduğunu sanıyodum zaten hep hatta sizin için yasin okuduğumda sana hayırlısıyla sorunsuz şekilde bebeğini kucağına alsın hamileliği kolay olsun diye dua ettim demekki içime doğmuş :78:
oohh en iyisini yapmışsın caım bende ona kızdığımda görürsün sen diyorum sonra alıp kartını çıkıyorum çarşıya pazara. bu yüzden beni kızdırmamak için elinden geleni yapıyo bu ara
sen beni laf kalabalığına getirme ne hissediyon süleeee
benimkide dakika şaşmazdı ama kürtaj sonrası durum ne olur bilemiyorum :26:
19 ocakta adet oldum 19 şubatta kürtaj oldum inşallah 19 martta da adet olurum yine[/
inş yine düzenli olur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?