HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende çalışamadım dün ve dediğin gibi pazardan umutluyum ama sen en azından yumurtlama gnünü biliyosun ben şuanda yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum karambole yapıyorum herşeyi

merhaba kızlaaaaarrrrrr

bat a son 3 heyecan doruktaaa,bu ay nedense çok heyecanlıyım,siz de nası durumlar ?

bende çalışamadım dün ve dediğin gibi pazardan umutluyum ama sen en azından yumurtlama gnünü biliyosun ben şuanda yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum karambole yapıyorum herşeyi

sen ovulasyon yapmamışmıydın canım? akıntın çokmu iki parmak arasında uzuyormu( bu tabirden nefret ediyorum midem bulanıyo) ama mecbur o akıntı varsa yumurtladın demekitr ağrın sancın falan??

o zaman kaldık 14 marta hayırlısı olsun

senin en azından tarihin belli haline şükret bide bana bak

aynnen canım. anam sen nerde oturuyodun yakınlarda dolaşmayalımda depremden etkilenmeyelim.

çanakkaledeyim ben canım boğazdan gelebilir bak dalgalar tusunami şeklinde

cimcimeeee benim için ne düşünüyorsun de bak
Kızına benden fırfırlı bikini

ya oğlum olursa o zamanda tazmanyalı baksır alacanmı
geçen gün pazarda baksır gördüm üzerinde küçük ama çok tatlı yazıyodu

ya oğlum olursa o zamanda tazmanyalı baksır alacanmı
geçen gün pazarda baksır gördüm üzerinde küçük ama çok tatlı yazıyodu [/QUOTE]

Söz kıs Allah sağlık sıhat versin şahit olun alıcam Ama eminim bikiniiiiiiiiiiii

sen ovulasyon yapmamışmıydın canım? akıntın çokmu iki parmak arasında uzuyormu( bu tabirden nefret ediyorum midem bulanıyo) ama mecbur o akıntı varsa yumurtladın demekitr ağrın sancın falan??

yapmıştım ama uyuyakalmıştım dün akşam bugün yine yaptım inşallah uyumam
benim akıntım hep var canım hatta kürtaj olurken doktor 4 tüp iltihap temizlemiş ama hala var gecen hafta ilaç vermişti kremi içime sıkıyorum geceleri o biraz azalttı gibi ama onuda sıkınca çalışma yapamıyorum dün gece gece yarısı uyandım baktım herifte uyumuş bende kalktım ilacı kullandım bugün kullanmiim diye

şekeeerleeerr ben geldiimmmmm napıyosunuuuzz:)
hamişimizii tebrik ediyorummm

gittimm bi güzel alışveriş yaptımm ooohhh eşimede ceza verdim sana o yüzden alışverişe gidiyorum dediiim

şükürler olsun benimki saat gibi çalışıyor:) 14 mart saat 12:30 da gelmemesi lazım kırmızıların

Amaan canım dün tartıştık konusmuyoruz. Iki senedir ilk kez bu kadar üzüldüm..
Su durumdayken de bebek falan istemiyorum... Yeni bat belli 23 nisan neşe doluyor insan:))

üzme kendini düzeliyo işte tatlıım sabır lazım evliliği yürütebilmek için trip at bol bol akşama barışırsınızz umarımmmm

Söz kıs Allah sağlık sıhat versin şahit olun alıcam Ama eminim bikiniiiiiiiiiiii

kıııız gelirsem ağzını yerim inşalllah kızım olur

valla ben senin hamile olduğunu sanıyodum zaten hep hatta sizin için yasin okuduğumda sana hayırlısıyla sorunsuz şekilde bebeğini kucağına alsın hamileliği kolay olsun diye dua ettim demekki içime doğmuş :78:

şekeeerleeerr ben geldiimmmmm napıyosunuuuzz:)
hamişimizii tebrik ediyorummm

gittimm bi güzel alışveriş yaptımm ooohhh eşimede ceza verdim sana o yüzden alışverişe gidiyorum dediiim

oohh en iyisini yapmışsın caım bende ona kızdığımda görürsün sen diyorum sonra alıp kartını çıkıyorum çarşıya pazara. bu yüzden beni kızdırmamak için elinden geleni yapıyo bu ara

şükürler olsun benimki saat gibi çalışıyor:) 14 mart saat 12:30 da gelmemesi lazım kırmızıların

benimkide dakika şaşmazdı ama kürtaj sonrası durum ne olur bilemiyorum :26:

19 ocakta adet oldum 19 şubatta kürtaj oldum inşallah 19 martta da adet olurum yine

Kısss cimcimeee benimkinin cinsiyeti ne dair her hangi bişiler gelmiyor aklıma ama seninki hakikaten kıs olur gibi hissediyorum en başından bu yana ..

sen beni laf kalabalığına getirme ne hissediyon süleeee

canımm tebrik ettim seni ama görmedin sanırım bidaha tebrik edeyim allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bi fasülyemiz dah aoldu işte maşallah

evet şimdi sıra sorularda sen ne zamandır istiyodun ne zamanlar çalıştın fln filan

Arkadaşlar merhaba bende ranıza yeni katıldım. Sürekli bu formu takip ediyordum. Bende 2 buçuk yıllık evliyim, hep bi umutla bekledik ama artık sabrımız kalmadı, aşılama işlemlerine başladık. İnşallah bu ay aşılamam gerçekleşicek dua edin hamile kalıyım... Çokkk istiyorum bebeğimin olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…