HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hoşgeldin cnm allah yardımcın olsun inşallah kucağın birsrü bebekle dolsun hepimizin inşallah sende çok dua et bol bol dua güzel enerji hersey olur

Ben o soruları yanıtlayamamki soruluk bir icraat olmadı Koca ay bir kaç kez mik mik
O kadar durmadan gezdim kocişte yok diye hiç aklıma gelmedi ama geçen ayki battan sonra resmen depresiftim

Ben o soruları yanıtlayamamki soruluk bir icraat olmadı Koca ay bir kaç kez mik mik
O kadar durmadan gezdim kocişte yok diye hiç aklıma gelmedi ama geçen ayki battan sonra resmen depresiftim

o zaman benimde şansım var koca ayda 3 kere çalışma oldu geçen ay maşallah 12-14-16-18 hepsinde olmuştu ama boş çıktı bu ay 3 kere olabildi şansımıza ve kısmetimize göre sanırım şekerim hadi bizede böyle guzel haber vermek naip olsun inşallah

Kısss cimcimeee benimkinin cinsiyeti ne dair her hangi bişiler gelmiyor aklıma ama seninki hakikaten kıs olur gibi hissediyorum en başından bu yana ..

cinsiyet konusunda bişey diyemem ben hep tersini söylerim aman sağlıklı olsunda ister kız olsun ister erkek öyle değilmi

aramıza hoşgeldin canım dilerim aşılaman tutar dualarımız seninle. stres yapma burada zaman çabuk geçiyor zaten stres yapmaya fırsatın kalmaz emin ol. nisanda sende müjdeyle geleceksin inşallah

kızlar saraçoğlunun resmi sitesi hangisi yaaa
bide ibrahim saraçoğluyla ibrahim adnan saraçoğlu aynı kişimi:44:

hım yıne ısımız cumartesıye kaldı korkuyorum sımdıye kesede bır nokta bısı olması gerekmezmıydı
sımsıyah bos duruyor :S

Hic korkma kuzum ordadir bebecik de kucuk diye gorememissindir bisey olsa soylerdi dedigim gibi dr bak bana nasil soylediler cat cat(cumartesi cok guzel haberlerle geliceksin hic merak etme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…