- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.081
Arkadaşlar merhaba bende ranıza yeni katıldım. Sürekli bu formu takip ediyordum. Bende 2 buçuk yıllık evliyim, hep bi umutla bekledik ama artık sabrımız kalmadı, aşılama işlemlerine başladık. İnşallah bu ay aşılamam gerçekleşicek dua edin hamile kalıyım... Çokkk istiyorum bebeğimin olmasını
Ben o soruları yanıtlayamamki soruluk bir icraat olmadıcanımm tebrik ettim seni ama görmedin sanırım bidaha tebrik edeyim allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bi fasülyemiz dah aoldu işte maşallah
evet şimdi sıra sorularda sen ne zamandır istiyodun ne zamanlar çalıştın fln filan
şükürler olsun benimki saat gibi çalışıyor:) 14 mart saat 12:30 da gelmemesi lazım kırmızıların
Ben o soruları yanıtlayamamki soruluk bir icraat olmadıKoca ay bir kaç kez mik mik
O kadar durmadan gezdim kocişte yok diye hiç aklıma gelmedi ama geçen ayki battan sonra resmen depresiftim
Kısss cimcimeee benimkinin cinsiyeti ne dair her hangi bişiler gelmiyor aklımaama seninki hakikaten kıs olur gibi hissediyorum en başından bu yana ..
Arkadaşlar merhaba bende ranıza yeni katıldım. Sürekli bu formu takip ediyordum. Bende 2 buçuk yıllık evliyim, hep bi umutla bekledik ama artık sabrımız kalmadı, aşılama işlemlerine başladık. İnşallah bu ay aşılamam gerçekleşicek dua edin hamile kalıyım... Çokkk istiyorum bebeğimin olmasını
anammm saati bile şaşmaz diyosun yani. aman bu sefer şaşsın şaşasıca bat be gülüm
oohh en iyisini yapmışsın caım bende ona kızdığımda görürsün sen diyorum sonra alıp kartını çıkıyorum çarşıya pazara. bu yüzden beni kızdırmamak için elinden geleni yapıyo bu ara
gg'dan şimdi ovulasyon aldım bide erken gebelik testi aldımm
gitsin 9 ay gelmesin inş
gg'dan şimdi ovulasyon aldım bide erken gebelik testi aldımm
hım yıne ısımız cumartesıye kaldı korkuyorum sımdıye kesede bır nokta bısı olması gerekmezmıydı
sımsıyah bos duruyor :S
kızlar şu bal çörekotu tarçın karışımını nasıl kullanıyosunuz hangi günlerde?
Bir halayda bana lütfennnn Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
herkes adetin 2. gun başlayıp 12.günü bırakıyo ama ben bu ay 4 gün falan düzenli içtim kaçıncı gunumdu hatırlamıyrum ama sanırım onun etkisiyle 2 gun once yumurtladım
kızlar saraçoğlunun resmi sitesi hangisi yaaa
bide ibrahim saraçoğluyla ibrahim adnan saraçoğlu aynı kişimi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?