HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlaar :) nasılsınız ? misafirlerimi yolcu ettim bugün kursa gittim evdeyim şimdi dinlenme zamanı artık :)

bende bu ay bat 7 mart oldu önceki 5 şubattı şimdi buna göre ben az çok hesapladım ama benim yumurtlama tarihim ne zaman oluyor ????

ben istanbula gideceğim ve galiba annemlerde olduğum zamana denk geliyor ben orda mik mik mi ıııh olmaz yaaa söylermisiniz sizde hangi tarih oluyor ???

şu yemekteyiz programına katılanlarda hiç akıl yok yaaa sanki evlerinde salatayı bıçakla yiyorlar kadın tutturdu salata için bıçak yok diye.

getircen ona büyük ekmek bıçağını al bununla ye dicen görsün anasının salata bıçağını

sormaa yaaa davit nasıl ahahah tipe bak

Hayatının hatasıni yaptın gizem:))
Adet doneminde bile gebelik ovulasyon testleri yapasin gelir artık kafayı testlerle bozarsin:)) bir cd kalemi al üzerine yaz:))

yok yavrumm yaa adet bitsin gün aşırı mikmik ovulasyonda çift görünce hergün günde 2-3 allah ne verdiyse mikmikkkkk

kızlaaar akşam girerim belki ama kimseyi bulamam muhtemelen yarın sabah 11de doktora gidiyorum yumurtalık kontrolune dua edin olurmu sorun olmasın ve doktor anlayışlı insaflı açıklayıcı biri olsun

haydin iyi akşamlar herkese ben kaçar bugunku mesaimide btirmiş bulunmakatyım yeni ve guzel haberlerle buluşmak dileğiyle....

Bir günlük bebek donmak üzereyken bulundu
Manisa’nın Salihli İlçesi’nde bir çöp konteynerinin yanına bırakılan henüz bir günlük kız bebeği, özel güvenlik görevlisi tarafından, su birikintisinde ıslanmış, donmak üzereyken bulundu.Güncelleme:12 Mart 2013 16:08
Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy, “Bebek bize geldiğinde su içindeydi, şuan durumu iyi. Kordonu bile kesilmemişti” dedi.

Salihli Devlet Hastanesi özel güvenlik görevlisi Saffet Ergün’ün, dün sabah saatlerinde nöbet yerine gelen ismi öğrenilemeyen kadın, ağlayarak Huzurevi Mevkii’ndeki çöp konteynerinin yanında bir bebek gördüğünü söyledi. Bunun üzerine Ergün, motosikletiyle söz konusu yere gitti ve su birikintisinde ıslanmış, üzerindeki battaniyenin bir kısmı açılmış kız bebeği gördü. Hemen sağlık ekiplerine haber veren Ergün, bebeğin titrediğini fark edince, ambulansı beklemeden Salihli Devlet Hastanesi’ne getirdi. Soğuktan donmak üzereyken bulunan henüz bir günlük olduğu tespit edilen talihsiz bebek Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi’ne alındı ve karnı doyurulup kıyafeti değiştirildi.

Reklam KORDONU BİLE KESİLMEMİŞ

Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy, “Bebek hastanemize geldiğinde ıslanmış haldeydi ve kordonu bile kesik değildi. Kordonunu kestik. Bebekte ısı kaybı olmuştu. Bebeğin Salihli Devlet Hastanesi olarak gerekli tedavisini yaptık. Bebek, 2 kilo 480 gram ağırlığında şu anda Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi’ne alındı. Bebeğimizin sağlık durumu çok iyi. Manisa Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile irtibata geçtik. Bebek bugün Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim edilecek” dedi.

BULUNDUĞUNDA TİTRİYORDU

Özel güvenlik görevlisi Saffet Ergün, “Sabah hastaneye nöbete gelmiştim. Bu sırada hastanedeki güvenlik kulübesine 35 yaşlarında bir kadın geldi. Ağlayarak çöp konteynerinin yanında bir bebek gördüğünü söyledi. Polis ve sağlık ekiplerini aradım. Daha sonra şefimden izin alarak kendi motosikletimle olay yerine gittim. Bebeğin yanına gittiğimde üstü açılmış ıslanmış ve su içindeydi. Bebeğin yanına bir kedi gelmiş. Daha sonra bir köpek geldi. Ben köpeği ve kediyi uzaklaştırdım. Biraz ambulansın gelmesini bekledim, bebeğin titrediğini görünce de kendim Salihli Devlet Hastanesi acil servise getirdim” diye konuştu.

Bebeği bırakan kişi ya da kişilerin bulunması için harekete geçen polis ekiplerinin çalışmasını sürdürdüğü bildirildi. (DHA )

ALLAH BELASINI VERSİN BU BEBEĞİ SOKAĞA ATANLARIN . ALLAH BİRDAHA EVLAT VERMESİN HERŞEYDEN MAHRUM KALSIN İNŞALLAH BEBEĞİNİN VEBALİNİ BU DÜNYADA ÇEKMEYE BAŞLAR. BİLİYORUM ALLAH ÖBÜR TARAFTA ALACAK HESABINI AMA BU DÜNYADA DA ALSIN. HERGÜN ACI ÇEKSİN ACI ÇEKEREK ÖLSÜN İNŞALLAH YEMİN EDİYORUM HIÇKIRIKLARLA OKUDUM HABERİ

sormaa yaaa davit nasıl ahahah tipe bak

yok yavrumm yaa adet bitsin gün aşırı mikmik ovulasyonda çift görünce hergün günde 2-3 allah ne verdiyse mikmikkkkk

tatlımm geçmişe pek bakamadım ama problemleri halletiniz galiba :) yeniden bebişe odaklandığına göre :):) ne güzel Allah hepimize nasip etsin ...

canım sonucta hepsi doğal seyler yaparsan bi zararını görmezsin bal var sonucta hiç bi işe yaramasa direncini artırır tadı bıarz kötu ama olsun işe yarar her halikarda

Yok kız öyle olurmu cprekotu düşük yapıyo doktorum bile yeme dedi 12 güne kadar ye sakın abartma

Rabbim hiçbirimizi şaşırtmasın inşallah evlatalrını sımsıkı bağrına basan merhamet dolu anneler olabilmeyi nasip etsin inşallah..
o çöp mü ya böyle muameleyi nasıl yapabiliyorlar Allah ıslah eylesin yazıkkk.. burada bir sürü bebek arayan anne adaylarımız var yazıklar olsun sokaklara çöpe atanlara.. Allah öyle merhamet sahibi ki başımıza taş yağdırmıyor bilmiyorum midem kaldırmıyor artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…