HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

selam kizlar ben geldim

idrar testi yapipta sonucu silikte olsa pozitif olanlari simdiden kutluyorum insallah kandada cikar.

persembe gunu baslayan lekelenmelerim dunde oldu fakat bugun coook azaldi vedaha cok pembemsi ve kahverengi gelmeye basladi

doktorumu aradim randevu icin adet sokturucu istedim,bir hafta bekle dedi anlattigina gore implantasyon kanamasina benziyor dedi

benim pek umidim yok acikcasi esim agzi kulaklarinda geziyor,bu yuzdende cok huzursuzum

Kizlar cok heyecanliyim yaaa dayanamayip test yaptim ikinci cizgi silik cok silik ama var eminim hatta esime gosterdim benmi uyduruyorum diye ama var yanii ilk idrarla yapmadim bide cok sivi tuketmistim yapmadan once cay kahve falan o da etkilermi acaba silik olmasini???yarin sabah ilk idrarla yapicam bakalim ne olucak hayatimda ilk defa silik bile olsa ikinci cizgiyi gordum hic cikmazdi normalde ayy icim icime sigmiyo allahim sevincimi bosa cikarmaz insallah nolur dua edin kizlar yaaa(

insallah bosa cikarmaz canim
insallah hamilesindir canim ya
bencede yarin ilk idrarinla yap
ptesi kan verirsin ordada ciktimi ohhh artik cikmayiz halaydan

canım ben zaten her sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum mecburen...o yüzden ölçüm yapmam kolay olucak...ben öğrendikçe sana anlatırım tatlım..bu ay da bunu öğrenelim:)

ok şekerim. Bende o saatlerde kalkıorum bize uyar yani ok öğrenmenin sonu yok hep destek tam destek

İnsallah canim benim yaa amin diyorum sadece:))biran once yarin sabah olsa da tekrar yapsam diye bakiyorum su an:))

inş. rabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun kaçıncı dneme ?

belli olmaz cnm sakın nherhangi bi ilça kullanma belirtiler yerleşme kanamasına benziyor belli olmaz yani bu işler adet öncesi gelme belirtiside olabilir diğeride dikkat et ilaç içme

belli olmaz cnm sakın nherhangi bi ilça kullanma belirtiler yerleşme kanamasına benziyor belli olmaz yani bu işler adet öncesi gelme belirtiside olabilir diğeride dikkat et ilaç içme

ben adet olmadan once cok sanci cekerdim
heleki adet olayim yatagi cirmaliyorum resmen ama bu sefer hic sancim yok desem yeridir
sadece bu sabah hafif bi kanrim agridi be kasiklarimda ara ara batmalar oluyor

o degilde ya hamile degilsem kendimden cok esim icin uzulecegim
daha ilk denemede bu kadar heyecan yapti

inşallah bebeğim.. hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.. allah birimizden birimizin yüzü suyu hürmetine kabul eyler inşallah dualarımızı...

amin amin aminnnnn

ayyy hadi bakalım inşallah bencede sabah yap ben bu sabah yaptım ayaklarım yere basmıyo bugün ne kadar sevindiğini çok iyi anlıyorum dualsrım seninle inşallah tutar bebeğin seninledir....

onu alıştır ilk seferde tutturan sayısı % 20 yi geçmiyor de cidden böyleymiş doktor bu şekilde söyledi eğer tutturduysanız çok şanslısınız hayırlısı olsun. yerleşme kanaması adetten daha önce gelen bi kanamaymış ve aynen bahsettiğin gibi bu konuda bilgisi olmayan kadınlar kendilerini adet sanıp hatta gebeliklerini ilerleyen haftalara kadar anca öğrenebiliyorlarmış =) hafif sancılı ve kasık batması ağrılarıda bir diğer belirtileriymiş hade bakalım bata az varsa sabırsızlanıyorsan ve bizide merakta bırakmak istemiyoruz p.tesi sabah ilk iş bi kan ver seni burada bekliyor olacağız olumlu olumsuz ...Ne olursa olsan Allah bilir vardır bi hayr-ı

tatlim en son 20 ocakta regl olmustum
ben 17 subat yazdirdim (erken olmasina ragmen)
14 subatda basladi bahsettigim kanamami lekelenmemi desem biseycik anlamadim
dr um ayin 14. basladiysa bir hafta sonra netlesir durum dedi

tatlim en son 20 ocakta regl olmustum
ben 17 subat yazdirdim (erken olmasina ragmen)
14 subatda basladi bahsettigim kanamami lekelenmemi desem biseycik anlamadim
dr um ayin 14. basladiysa bir hafta sonra netlesir durum dedi

vala bu ortam da resmen kadın doğum uzmanı olduk cnm bilmiyorum Allah bilir ama durumun bebişe çok yakın hade inş. ama kendini yinede olumsuza hazırla çünkü ilk zamanlar beklenti hep pozitif olur aylar geçip negatifle sonuçlanınca durumu biraz daha kabulleniyosun ya da öle olmak durumunda kalıp kendince çözümler üretmeye çalışıyosun tıpkı ortamdaki arkadaşlarla olduğumuz durum gibi ama öğrenmenin sonu yok hem ortam güzel hemde bilgi daarcığımız gewnişletiyoruz umarım minnak haberi verirsin hep beraber göbek atarızzz

ben fazla takmadim bu ay sonucta ilk denememizdi
Allah tan hayirlisini diliyorum
ama esim cok takti yaa ortada fol yok yumurta yok benimki millete mujdeyi nasil verecgini dusunuyordu bugun

ben fazla takmadim bu ay sonucta ilk denememizdi
Allah tan hayirlisini diliyorum
ama esim cok takti yaa ortada fol yok yumurta yok benimki millete mujdeyi nasil verecgini dusunuyordu bugun

ayyy ne güzel ya böyle hevesli olması güzel bişi normal de daha çok kadınlar da var bu durum bide bebiş geldikten sonrasını düşünsene eşin nasıl olur şanslısın bu konuda inş. uzun zaman beklemessinizde hemen kavuşursunuz bebişinize stress hayırlısıyla o da müjdeyi verir yakınlarınıza ve kutlama şansınız olur ne kadar zamandır evlisiniz ?

canim nisanda dort yil oluyor evleneli

bana kalsaydi bir yil daha erteliycektim
esim son sira cok istedi cogu zaman dile getirdi, aklima girdi zaar bir baktim ki bende istiyorum hahah

esim simdiden bir odamizi bosaltiyor canim cocuk odasi yapicakmis, aslinda esimin boyle olmasi ikimiz icinde cok zor cunku sonucta belki hamile degilim yada hic kalamiyacagim
sonuda hayal kirikligina ugrayacaz ben kendimden cok ona uzulecegim

umarim Allah hicbirimizin dualarini geri cevirmez ve en kisa zamanda bizi bebislerimize kavusturur

Merhaba...
Bu ayda beklenmeyen gün geldi benim için malesef biliyorsunuz,Ben 30 yaşında 9 yaşında bir kız çocuk annesiyim.
Kızıma sahip olmak için ne kadar uğraştığımı bilmek bile istemessiniz(bin şükür beterin beteri var) Sabahlara kadar ağladım eşime bakıp bakıp, isyan da ettim galiba (Rabbim affetsin işallah yaşta küçük cahillikmi bilgisizlikmi bilemedim )
Bir gün hamilelik aklımda bile yok vazgeçtim artık arkadaşımın bebeği olmuştu ama öyle böyle arkadaş değil çok samimiyiz ben bebek sevmeye gittim yine rutin =)Dönüşte eşim beni almaya geldi dönüş yolumuzda boş arsalar arazilerle çevrili biz çocukluk yaparak sek sek oynayarak geldik eve geldik ki........ bende bir kanama pembe kırmızı kahverengi her ton mevcut o ay hatta ondan önceki ay bile şüpheli adet olmadığım aklıma geldi ,Biraz dinlendikten sonra gebelik testi yaptım
İnanın 9 ay boyunca sezeryanla doğum yaptım taki o güne kadar kanadım .Gebeliğimin 3. ayında serklaj ondan sonraki günlerde vajınal hormonlar ve bir ilaç kullanmak zorunda kaldım Kızım tüp bebek değil ama ege ünv.tüp bebekte tedavi gördüm Ama tedavi rutin kontrollerden ibaretti histeroskopi yapıldı dahada araştırılacakken hamile kaldım .Kızımdan önce 4 tane gebelik birde kimyasal gebeliğim oldu hepsi operasyonla sonuçlandı .Yılmadım ama çok yıprandım ,Ve çevremde eşimden başka hiç kimse beni anlamadı anlayamadı kızım olduktan sonra 8 sene düşünmedik bebek asla istemedim çünkü yaşadıklarım unutamamıştım ve unutamam zannediyordum şimdilerde bebek diye yanıp tutuşmaya başladım
Bu ay kesindi kirpiklerim karıştı miğdem bulandı, hassasiyet v.s.. v.s....
Arkadaşlar size diyeceğim şu ki Rabbim isterse her şey olur RABB yeter ki ol desin kanama şu bu hepsi hikaye doktorlarda bu mucizeyi ancak izleyebiliyorlar .Tek dileğim şu ki RABB'im tüm isteyenlere dileyenlere sağlıkla sıhatle evlat sevgisini tattırsın işallah.
Duamdasınız...Duanızı bekliyorum .

Aminnn tabiki Allah evlat acısıyla sınamasıınız hiç birimizi bir kadın şu dünyada en çok o duyguyu tatmak istermiş .. sizde şartlara uygun olarak artık maddi manevi bir çok insan gibi bu durumu ertelemişsiniz hepimiz öyleyiz ertelliyoruz başka şeylere yoğunlaşıyoruz sonra bu işe giriştiğimizde olmucak triplerine girip panikliyoruz ...Umarım fazla zaman harcamassınız yaş kaç sizin karı-koca yaşta etken oluyo hormonlar zaman derken istek tavan yapıyo

ahh canim ya neler yasamissin sen boyle
Allah birdaha sana boyle acilar yasatmadan bir evlat sahibi daha eder seni insallah
sana cok dua edecegim,yazdiklarin bana cok iyi geldi sagol canim
ne yazikki bazen birtek kendimizi dusunuyoruz etrafimizda o kadar olan bitenler aklimiza gelmeyebiliyor

çok duygulandım yaa neler yaşamışsın sen Allah razı olsun sende bizim duamızdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…