- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Asilama gibi birsey oldu bu cok mantikliKızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben p.tesi gibi c.tesi sendromuna girdim bileUmarım ay sonuna kadar yada diğer aya kadar hayırlısıyla bol bebiş haberleri alırız
Kızlar size bişey de sölemek istiyorum bu arada bir topikde denk geldim paylaşmak istiyorum çok entresan şöyle ;
Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.
Ne dersiniz bu işeee
canım öncelikle sakin ol.. üzme bi kendini bebeğine o neg. hislerini hissettirme. hiç yaşamadım bu dediğin olayı ama fikir vermek içinde yaşamaya gerek yok. sen şimdi ayaklarını kaldır öle yat.. Eğer doktorun varsa ona bi danış ara canım..
cnm önce bi sakin ol ve dr ara yada hastaneye git dr düşük önleyici ilaç falan verir korkma ltfn dua et bebegin gitmesin tutunsn sıkı sıkı sanaaa..
Asilama gibi birsey oldu bu cok mantikli
internete bakayım dedim yaşayan varmı diye.. sinirlerim çok bozuk(( doktorumu aradım şuan bebeğin kesesinin görünmes için çok erken.. beklicez başka çare yok dedi. ilaç kullanıyorm 3 e çıkardı ilacımı birazdan duşa gircem.. hala pempe lekem var ( ne olur dua edin bana
internete bakayım dedim yaşayan varmı diye.. sinirlerim çok bozuk(( doktorumu aradım şuan bebeğin kesesinin görünmes için çok erken.. beklicez başka çare yok dedi. ilaç kullanıyorm 3 e çıkardı ilacımı birazdan duşa gircem.. hala pempe lekem var ( ne olur dua edin bana
merhabaaaaa
ben geldddiim ne var ne yoook dün idrar yaptım ılk 5 dk tek çizgiydiiii şonraa 1 kaç geçti çöpte gözüme takıldı ikinci çizgi belirmiş gölge gibiiiama herkez negatif dioooo bakalım yarın şabahı beklıorum haşşaş teşt aldım ondan yapıcaaammmmm
bebeğiiim inş. vardırrrbugün batım buaradaaaa
merhabaaaaa
ben geldddiim ne var ne yoook dün idrar yaptım ılk 5 dk tek çizgiydiiii şonraa 1 kaç geçti çöpte gözüme takıldı ikinci çizgi belirmiş gölge gibiiiama herkez negatif dioooo bakalım yarın şabahı beklıorum haşşaş teşt aldım ondan yapıcaaammmmm
bebeğiiim inş. vardırrrbugün batım buaradaaaa
off işte bundan korkuyordum işte...adetin ilk 3-5 günü gidip sanırım ilaç veriyomuş doktor. yumurta büyütme gibi bişey.. sonra 11-12. gün çatlatma vuruyomuş galiba
öle ilginç geldi bana paylaştım ama yapabileciğimi hiç sanmıyorum yani o şırıngayı nasıl nereye kadar sokucam töbe töbe içim gidiyo düşününce
Aynen ya bizim yapmamiz zor olacak onuda mecbur kocalar paycak
sanırım hamile kalan kişi kendi yapmışşşhelal valla gözünü iyi karartmış
inş. cnmm inş.....hadi hayırlısı kuzum inş seninledir bebişinnnnnnn
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah vardır bebişinsenin isminin karşısınada bundan koyar nesrin
Baya bi hirsla istemishamilebkalmista valla
tamam cnm hepimiz istiyoruz da aklıma gelmezdi bu iş doktor işi o iğne bana değse bile ödüm kopar bilemiyorum :44:
Yok canim ya igneyi cikarmistir pek zannetmiyorum cunku tehlikeli bisey. igneyi cikaripta yapmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?