HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Asilama gibi birsey oldu bu cok mantikli

cnm önce bi sakin ol ve dr ara yada hastaneye git dr düşük önleyici ilaç falan verir korkma ltfn dua et bebegin gitmesin tutunsn sıkı sıkı sanaaa..

internete bakayım dedim yaşayan varmı diye.. sinirlerim çok bozuk (( doktorumu aradım şuan bebeğin kesesinin görünmes için çok erken.. beklicez başka çare yok dedi. ilaç kullanıyorm 3 e çıkardı ilacımı birazdan duşa gircem.. hala pempe lekem var ( ne olur dua edin bana

merhabaaaaa
ben geldddiim ne var ne yoook dün idrar yaptım ılk 5 dk tek çizgiydiiii şonraa 1 kaç geçti çöpte gözüme takıldı ikinci çizgi belirmiş gölge gibiii ama herkez negatif dioooo bakalım yarın şabahı beklıorum haşşaş teşt aldım ondan yapıcaaammmmm
bebeğiiim inş. vardırrr bugün batım buaradaaaa

dr sordun mu gir dedi mi o duşa cnm sezginin dedigi gbi bacakları dik ve yat hiç kalkma iş falanda yapma öle yat bi kaçgün dikkat et kolla kendini bişi olmz Allah'ın izniyle ..

cnm banyoya gırme ayaklarını kaldırrr bekleeee eğer eşinle yakınlaşma olduyşa ondan da olabılırrr bırde 3 haftalık daha 4 haftalıkken bole lekenlemerler oluomuş kana donuşmedikçe korkmaaaa

Allah yardımcın olsun cnm Allah 'ın dediği olur şüphesiz korkma sakin ol ve ona sığın bak annem bana gebeyken böle bir lekelenme yaşamız çok korkmuş paniklemiş dr. sakin ol bişey yok demiş stress minnoşa zararlı la havle çek bol duaaa

hadi hayırlısı kuzum inş seninledir bebişinnnnnnn

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah vardır bebişin senin isminin karşısınada bundan koyar nesrin

off işte bundan korkuyordum işte...adetin ilk 3-5 günü gidip sanırım ilaç veriyomuş doktor. yumurta büyütme gibi bişey.. sonra 11-12. gün çatlatma vuruyomuş galiba

stres en büyük düşman hiç kalkmadan yat. yemek ev işi hiç bişey sadece önüne yemeğin geldsin ye. hep yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…