HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

CNMM duygulandım gerçekten bak ne kadar güzel meleğine kavuşmuşsun sen yani doğru anlıyosam tüm hamileliğin boyunca adet mi gördün hafif kanamalar mı ? İlaç neden kullanmak durumunda kaldın ? benim annem mesela bende 3 ay adet görmüş normal çok korkmuş ama olmuş bide çok özel değilse eşine neden isyan ettin ?

He unutmadan salça ekmeğe bile aşermiştim

salçalı ekmek offff hepimizin aşerikliği o olacak sanırsam
benim ekstradan bide turşu suyum vardı

buarada arkadaşlar ikinci testi yaptım dayanamadım bu seferkinin markası farklıydı ve oda aynı sabahki gibi anında çift koyu çizgi çıkardı iki farklı testinde hata olasılığı olmaz heralde :26:

ben 24 esim 29 canim
aslinda ilk evlendigimiz gunden beri esim cok istiyordu
ben coluk cocuk sevmezdim seslerine bile katlanamazdim dusun artik
birkac aydir kendimi cocuk fikrinie alistirmaya calisiyordum ki bu topice rastaldim nesrinin hayat hikayesinin bir kismini okudum o gece yatmadim cok dusundum
soylemesi ayiptir bir iki gece sonra mik mik yaparken esim korunacakti(herzamanki gibi istiyorum diye) iste o gece birakmadim
birak sunuda gel diyince esim sok oldu bu bakisi atti bana
yok artik ciddi misin diyince ben utanarak guldum evet dedim
ben aniden isteyince esimde ne yapacagini sasirdi herhalde

Yok tatlım eşime isyan değil Allah ondan razı olsun başımdan eksik etmesin bi tanedir o

O dönmede cahillikten diyorum bu yaşadıklarıma isyan etmişsen Allah affetsin işallah .
BEN 9 AY kanadım çürük kan gibi AA birde hiç unutmuyorum temizlik yaptım ama yatağımın altlarını sildim yatak odamı temizledim yani neyse sonra oturma odasına geldim tv yi açtım oturdum bacaklarım titremeye başladı ama ne titreme bir kanama boşaldı bende
İlaçlar ise hormon takviyeleriydi yapılan tüm müdahele ve kullanılan tüm ilaçlar her hangi bir nedenden dolayı değil tatlım olası riskleri engellemek içindi .

aaayyyyy senin şu mik miklerin kopartıyo beni yaaa

AYYY yazık adama kız çok kötüsün olsun daha genceciksiniz ama sen normal küçükmüşşsün tam yaşınız benle yaşıt eşin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.

AYYY yazık adama kız çok kötüsün olsun daha genceciksiniz ama sen normal küçükmüşşsün tam yaşınız benle yaşıt eşin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.

hahaha oda oyle diyordu onceden
ben diyor anamdan babamdan korkmuyordum ama seninle mik mik yaparken cok korkuyom bisi olcak beni oldurursun sen
kiyamam kiz ben ona

yasim kucuk oldugu icindirde belki o kadar takmadigim?!?

hahaha oda oyle diyordu onceden
ben diyor anamdan babamdan korkmuyordum ama seninle mik mik yaparken cok korkuyom bisi olcak beni oldurursun sen
kiyamam kiz ben ona

yasim kucuk oldugu icindirde belki o kadar takmadigim?!?

kızzzz sussss mik mik deme oyyyyy monütöre bakarak kıkırdıyorum ben hala şirketteyim çalışıom millet bakıyo noluyo diyee hahahahah

yok yok sen böyle devam et çok hoşuma gidiyo bu benim

4459836962313356+5202 yıl düşünsem asla aklıma gelmezdi bu tabir

bu arada dualarım sizinle

bizimde dualarimiz seninle canim
kiz bu tabiri bende burda ogrendim vallah
basta algilayamadim ne demek istendigini sonra benide bir gulme tuttu

bizimde dualarimiz seninle canim
kiz bu tabiri bende burda ogrendim vallah
basta algilayamadim ne demek istendigini sonra benide bir gulme tuttu

bu forumun insanları başka bi alem yaa iyi moral buluyo ama insan burda

Bende guldum okuyunca
kcimcime iki test te dogru hayatim gonlunu ferah tut.
katellya cok seyler yasamissin. kendimden utandim. ikinci cocuk icin 2kere deneme oldu. hemen umitsilige kapildim.

inşallah canım yaaa doğru olmasını çok istiyorum

Bende guldum okuyunca
kcimcime iki test te dogru hayatim gonlunu ferah tut.
katellya cok seyler yasamissin. kendimden utandim. ikinci cocuk icin 2kere deneme oldu. hemen umitsilige kapildim.
Üfff yazdım gitti napim çok dolmuşum Ağladım rahatladım bitti

Nese incir keçi bonuzu silkeletme mik mık mük yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…