- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.021
ahh canim ya neler yasamissin sen boyle
Allah birdaha sana boyle acilar yasatmadan bir evlat sahibi daha eder seni insallah
sana cok dua edecegim,yazdiklarin bana cok iyi geldi sagol canim
ne yazikki bazen birtek kendimizi dusunuyoruz etrafimizda o kadar olan bitenler aklimiza gelmeyebiliyor[/QUOTE
Ben size yaşadıklarımın yarısını yazsammm
Durmadan ağlıyorum bugün Çok ümitlenmişim o kadar çok sıkmışımki kendimi bata 1 hafta kala oluk oluk acısı çıkıyor şimdi .Neyse acuk daha ağlim rahatlayayım hazır nedenimde varken
İşşallah sizde benim dualarımdasınız işallah
Merhaba...
Bu ayda beklenmeyen gün geldi benim için malesef biliyorsunuz,Ben 30 yaşında 9 yaşında bir kız çocuk annesiyim.
Kızıma sahip olmak için ne kadar uğraştığımı bilmek bile istemessiniz(bin şükür beterin beteri var) Sabahlara kadar ağladım eşime bakıp bakıp, isyan da ettim galiba (Rabbim affetsin işallah yaşta küçük cahillikmi bilgisizlikmi bilemedim )
Bir gün hamilelik aklımda bile yok vazgeçtim artık arkadaşımın bebeği olmuştu ama öyle böyle arkadaş değil çok samimiyiz ben bebek sevmeye gittim yine rutin =)Dönüşte eşim beni almaya geldi dönüş yolumuzda boş arsalar arazilerle çevrili biz çocukluk yaparak sek sek oynayarak geldik eve geldik ki........ bende bir kanama pembe kırmızı kahverengi her ton mevcuto ay hatta ondan önceki ay bile şüpheli adet olmadığım aklıma geldi ,Biraz dinlendikten sonra gebelik testi yaptım
İnanın 9 ay boyunca sezeryanla doğum yaptım taki o güne kadar kanadım .Gebeliğimin 3. ayında serklaj ondan sonraki günlerde vajınal hormonlar ve bir ilaç kullanmak zorunda kaldım Kızım tüp bebek değil ama ege ünv.tüp bebekte tedavi gördüm Ama tedavi rutin kontrollerden ibaretti histeroskopi yapıldı dahada araştırılacakken hamile kaldım .Kızımdan önce 4 tane gebelik birde kimyasal gebeliğim oldu hepsi operasyonla sonuçlandı .Yılmadım ama çok yıprandım ,Ve çevremde eşimden başka hiç kimse beni anlamadı anlayamadı kızım olduktan sonra 8 sene düşünmedik bebek asla istemedim çünkü yaşadıklarım unutamamıştım ve unutamam zannediyordum şimdilerde bebek diye yanıp tutuşmaya başladım
Bu ay kesindi kirpiklerim karıştı miğdem bulandı, hassasiyet v.s.. v.s....
Arkadaşlar size diyeceğim şu ki Rabbim isterse her şey olur RABB yeter ki ol desin kanama şu bu hepsi hikaye doktorlarda bu mucizeyi ancak izleyebiliyorlar .Tek dileğim şu ki RABB'im tüm isteyenlere dileyenlere sağlıkla sıhatle evlat sevgisini tattırsın işallah.
Duamdasınız...Duanızı bekliyorum .
He unutmadan salça ekmeğe bile aşermiştim
Aminnn tabiki Allah evlat acısıyla sınamasıınız hiç birimizi bir kadın şu dünyada en çok o duyguyu tatmak istermiş ..sizde şartlara uygun olarak artık maddi manevi bir çok insan gibi bu durumu ertelemişsiniz hepimiz öyleyiz ertelliyoruz başka şeylere yoğunlaşıyoruz sonra bu işe giriştiğimizde olmucak triplerine girip panikliyoruz ...Umarım fazla zaman harcamassınız yaş kaç sizin karı-koca yaşta etken oluyo hormonlar zaman derken istek tavan yapıyo
Yok tatlım eşime isyan değil Allah ondan razı olsun başımdan eksik etmesin bi tanedir oCNMM duygulandım gerçekten bak ne kadar güzel meleğine kavuşmuşsun sen yani doğru anlıyosam tüm hamileliğin boyunca adet mi gördün hafif kanamalar mı ? İlaç neden kullanmak durumunda kaldın ? benim annem mesela bende 3 ay adet görmüş normalçok korkmuş ama olmuş bide çok özel değilse eşine neden isyan ettin ?
ben 24 esim 29 canim
aslinda ilk evlendigimiz gunden beri esim cok istiyordu
ben coluk cocuk sevmezdim seslerine bile katlanamazdim dusun artik
birkac aydir kendimi cocuk fikrinie alistirmaya calisiyordum ki bu topice rastaldim nesrinin hayat hikayesinin bir kismini okudum o gece yatmadim cok dusundum
soylemesi ayiptir bir iki gece sonra mik mik yaparken esim korunacakti(herzamanki gibi istiyorum diye) iste o gece birakmadim
birak sunuda gel diyince esim sok oldubu bakisi atti bana
yok artik ciddi misin diyince ben utanarak guldum evet dedim
ben aniden isteyince esimde ne yapacagini sasirdi herhalde
ben 24 esim 29 canim
aslinda ilk evlendigimiz gunden beri esim cok istiyordu
ben coluk cocuk sevmezdim seslerine bile katlanamazdim dusun artik
birkac aydir kendimi cocuk fikrinie alistirmaya calisiyordum ki bu topice rastaldim nesrinin hayat hikayesinin bir kismini okudum o gece yatmadim cok dusundum
soylemesi ayiptir bir iki gece sonra mik mik yaparken esim korunacakti(herzamanki gibi istiyorum diye) iste o gece birakmadim
birak sunuda gel diyince esim sok oldubu bakisi atti bana
yok artik ciddi misin diyince ben utanarak guldum evet dedim
ben aniden isteyince esimde ne yapacagini sasirdi herhalde
aaayyyyy senin şu mik miklerin kopartıyo beni yaaa
napalim baska bir tabiri varsa soylede oinuda kullaniriz
AYYY yazık adama kız çok kötüsünolsun daha genceciksiniz ama sen normal küçükmüşşsün tam yaşınız benle yaşıt eşin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.
napalim baska bir tabiri varsa soylede oinuda kullaniriz
hahaha oda oyle diyordu onceden
ben diyor anamdan babamdan korkmuyordum ama seninle mik mik yaparken cok korkuyom bisi olcak beni oldurursun sen
kiyamam kiz ben ona
yasim kucuk oldugu icindirde belki o kadar takmadigim?!?
yok yok sen böyle devam et çok hoşuma gidiyo bu benim
4459836962313356+5202 yıl düşünsem asla aklıma gelmezdi bu tabir
bu arada dualarım sizinle
Bende guldum okuyuncaaaayyyyy senin şu mik miklerin kopartıyo beni yaaa
kızzzz sussss mik mik deme oyyyyymonütöre bakarak kıkırdıyorum ben hala şirketteyim çalışıom millet bakıyo noluyo diyee hahahahah [
hahha cok kotu bir durum acikcasi
kiz sen haftasonudami calisiyorsun nic nic kiyamam sana yaa
cimcime senin gibi cimmcime kızın olsunyok yok sen böyle devam et çok hoşuma gidiyo bu benim
4459836962313356+5202 yıl düşünsem asla aklıma gelmezdi bu tabir
bu arada dualarım sizinle
bizimde dualarimiz seninle canim
kiz bu tabiri bende burda ogrendim vallah
basta algilayamadim ne demek istendigini sonra benide bir gulme tuttu
Bende guldum okuyunca
kcimcime iki test te dogru hayatim gonlunu ferah tut.
katellya cok seyler yasamissin. kendimden utandim. ikinci cocuk icin 2kere deneme oldu. hemen umitsilige kapildim.
Üfff yazdım gitti napim çok dolmuşum Ağladım rahatladım bittiBende guldum okuyunca
kcimcime iki test te dogru hayatim gonlunu ferah tut.
katellya cok seyler yasamissin. kendimden utandim. ikinci cocuk icin 2kere deneme oldu. hemen umitsilige kapildim.
kızzzz sussss mik mik deme oyyyyymonütöre bakarak kıkırdıyorum ben hala şirketteyim çalışıom millet bakıyo noluyo diyee hahahahah [
hahha cok kotu bir durum acikcasi
kiz sen haftasonudami calisiyorsun nic nic kiyamam sana yaa
SORMAA AAAA yaaaaameleyim resmen böle takılıyorum işte nette bak kakara kikiri güzelde kan testini ihmal etme çatlatmaaaa biziiiii
İki kere pozitif çıkmış bebe şimdiden dile mi gelsin de sölesinbu forumun insanları başka bi alem yaa iyi moral buluyo ama insan burda
inşallah canım yaaa doğru olmasını çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?