HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar bu enjektör olayını şimdi okumadan önce sabah eşimle geyiğini yaptık. benim koca veteriner hekim ve hayvanlara suni tohumlama yapıyor..bana da diyo ki aşkım sana da suni tohumlama yapayım mı çok kolay:)istese yapar bizim deli:) hoş bizim şu an için bir sağlık sorunumuz yok ama işte geyiğini yaptık. demek gerçekten bunu yapan varmış:) hatta eşim dedi ki aşılama denen şey bu zaten.

Doktor kontrollerine gitmek daha saglikli olur zaten

cnm bu zaten aşılamaya yakınmış aldığım bilgilere göre aşılama sadece doktor kontrolünde yumurtalara daha yakın yapılıyor ama bilmiyorum bu da normal yol sadece sıkılmış kadıncağız artık arayışa geçmiş zaten yazısında da diyo ki artık evliliğim eşimle ilişkim sadece çocuk için yakınlaşmaktan ibaret ... bir yol izlemiş ve tutturmuş yapanlarda pozitif sonuç almış...

Ama kızlar diyeceğim şu ki ; Allah'ın dediği olur şüphesiz hem fikiriz bu konuda, inş. rabbim bizi şaşırtmadan bebişlerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip eder yoksa biz uçuştayız sölim size

Merabaa kizlar:))sayfalar cok atlamis okuyamadim hepsini iyisinizdir insallah hepiniz bata 2 gun kaldi benimde cok stresliyim yaa(bugun test yapsam silik milik cikarmi acaba dollenme olduysa 10 gun gecti ustunden bilgisi olan var mi??haticecim senin de 18 di varmi degisiklikler sende de???

:) evet allah herkese kolay yoldan bebek sahibi olmayı nasip etsin..çok şaşırdım kocam sabah bahsedince güldüm geçtim...meğer kendi kendine yapan kadınlar bile varmış...sanırım onun eşinde sperm hızı sorunludur yoksa normal yolla da olması lazımdı..neyse hamile kalmış çok şükür...

Merhaba kızlar testleri pozitif çıkanlara hayırlı olsun öncelikle..İnşallah kan testlerinde de çıkar bebekleri
Yalnız ne zaman girsem buradasınız yahuu bebek bebek diyorsunuz ama burada zaman geçirerek bebek mi olurmuş hele
Gidin kocalarınızın kollarının altına girin temellerini atın. Ahhh aaahh benimkisi gelince hiç ayrılmıcam yanındannnn

bence bekle batın geçince tekrar yap

sağolasın canım inşallah kan testinde de çıkar ve tescillenir pozitif çizgiler
ne yapalım hayatım başka türlü zaman geçmiyor genelde herkes ya işte yada kocası işte bizde burada vakit geçiriyoruz
merak etme herkes akşamlarını en iyi şekilde değerlendiriyor

Kızlar kan testi verdim sabah akşam 5 te çıkacak sonuç dua edin bana lütfen bebeğime kavuşayım Allahım nasip eder inşallah...

,

günaydın hatunlarrrrrrr.... çenesi düşük gacıllarrr naparsınızz?

cimcimemmmmm süperrr yaaaa baya baya belli gözüküyo 2. çizgiiii ama pazartesiyi bekle bakalım bebeğim... bence hamişsin...

offf bide benim olsaaa dua edin kızlarrr banada hamişlerin duası kabul olur diyorlarrrr

Evet ikiside ayni diger asilama doktor kontrolunde yapilan birsey.yumurtlama.zaninda yapistiriyolar yumurtluyoruz

bebeğim zaten hep dualarımdasın biliyosun çatlamadan durursam p.tesi belli olacak inşallah.
tescillenince halaya başlıcaz unutmayın bende size olan sözümü yerine getircem

Kızlar bugün pek bi durgunsunuz bişey sorucam yardım istiyorum benim adet periyodlarım düzensiz yani ortalama günler her ay değişir 30-35 değişiyo düzen yok pek peki yumurta günümü nasıl hesaplıcam ovu testi olmadan ? bu arada en son 1 şubatta olmuştum :44:

canım ben bu ay ateş ölçme yöntemini deniycem..her sabah aynı saatte ateşini ölç. yumurtlamadan bir gün önce ateşin azcık düşüyomuşş. o gün birlikte olunması lazımmış. bir de ertesi gün normale çıkıyor ve o gün yumurtladığun için yine birlikte oluyorsun..adet yaklaşınca yine düşüyormuş...düşmezse gebesin...öğrendiklerim bunlar:)

evet bende bu yöntemle alakalı birkaç bilgi topladım hatta o topikte arkadaşlar yardımcı olup bana tablo oluşturdular ama malesef ateş ölçeri temin edemedim . Bu ay geçsin diğer ay üstüne düşücem ayın ortasına geldik topu topu 2 kez oldu oda ölesine bu ay bişey olmaz gibi ama hazırlıklarımı tamamlıyım uçuşa geçiyorum

bebeğim zaten hep dualarımdasın biliyosun çatlamadan durursam p.tesi belli olacak inşallah.
tescillenince halaya başlıcaz unutmayın bende size olan sözümü yerine getircem

inşallah şekerim.. bende bugun abdestlenip meryem suresne başlamayı düşünüyorum 41 gün boyunca gunde 1 kere okumak gerekiyormuş... bebiş için.. tabi senin yasinlerinde olacak hepimize hehee...

benim dualarımdasın bebeğim rabbim sana bahşedecek o bebeği eminim ben kalbini ferah tut..

geç tatlım uçuşa:) ben de dün aldım..dijital termometre...pahalı bir şey sandım 30-40 lirayı gözden çıkardım bi baktım 6 tl miş:)) ben bi de fertility friend diye bi siteden tablo oluşturuyorum. senin tabloda mı o?

evet canm ben o kadar şey okudum ki kafa çorba oldu iyice kızlar yardımcı oldu bi tablom var ama ölçüm yapamadığım için bilgi giremedim bu yöntemden memnunlar bakalım şimdilik acemiyim iyice öğrenim neler olacak görücez sen başla acemiliği at banada yardımcı olursun cnm her sabah aynı saatte ölçüyosun 6-8 arası yataktan kalmadan erkense sonra yine vur kafayı yat

canım ben zaten her sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum mecburen...o yüzden ölçüm yapmam kolay olucak...ben öğrendikçe sana anlatırım tatlım..bu ay da bunu öğrenelim:)

inşallah canım yaaa
bizde sizin için dua ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…