- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.481
Kızlar benımde adetım 14 gün gecikti şimdi lavaboya gittim kahverengi birşey gelmişti bu nedir şimdi yardım lütfen
Kızlar benımde adetım 14 gün gecikti şimdi lavaboya gittim kahverengi birşey gelmişti bu nedir şimdi yardım lütfen
kizlar birsey soracagim yaa beyaz akintim var yumurtlama donemimde olabilir miyim,22 subatta adet olmustum gecmis midir yimurtlama donemim ,bi de cok afedersiniz mik mik sirasinda habire tuvaletim geliyor,o yuzden fazla bekleyemiyorum benim gibi olan var mi,en fazla yarim saat durabiliyorum
Evet yapmıştım canım hatta 2 gün önce yaptım cok sancımda olmuştu sol kasığımda offff
Kac gune bir adet oluyosun.. cunku baya olmuss19. Gun bugunn... kacirma bu gunleri...
Evet tatlım negatftı yazmayı unutmuştum
sen nerelerdesinnn kaç gündüüüüürr
Bakalım birkaçgün daha olmazsam gidicem pof
cnm bu soruna çok uzun bi cvp yazmıştım ki 3 yaşındaki yeğenim gelip pc nin kapama düğmesine bastııyaramaz da azcıkk nese benm koca gece vardiyasında cnm ya annemdeyim pek gremiom nete kaçtım şmdi de:) sen neler yapıosn ben yokken önemli gelşmeler oldumu ? beebeek dışında o konuya baya üzüldm bende ama nasip işte... taç_yaprak onunla ilgili çok güzel bi yazı yazmış gerçekten haklı da... sen naaptın bebek işini rafa kaldrdm gbi bişiler okudum sankiii???
merak ettimm seniii annendeysen ne mutlu sana ohhh keyfine bakkk
ayy biz kavga ettik eşimle şiddetli bende vazgeçmiştim neyse sonra barıştık ben istiyorum bebek dedi nisana kaldı adet oldum çünküü bakıcaz önümüzdeki ay
hadyy bakalımm cnmm inşallahh ama öle her kavgada vazgeçmek olmasss bebeğinizde kararsız olmasınn
rabbim tamda gönlüne göre hayrlı olanı versın tatlm yaa.. yumurtlama günlern n zaman bu ay?
saol canımm beniimmm :)
ya valla tahminime göre 20-26 arası ama ben adet biter bitmez başlıyorum ovulasyondada çifti gördüğüm zaman hergün olucak işte bide iyimi ettim bilmem preseed jel aldım duymuşsunduur belki doktorlar veriyomuş genelde onuda denicem bu ay bakalıımm :)
daha 2 aydır deniyorum Allah sabır versin valla herkese 2 yıl gbi geliyo insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?