HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kac gune bir adet oluyosun.. cunku baya olmuss19. Gun bugunn... kacirma bu gunleri...

sen nerelerdesinnn kaç gündüüüüürr

cnm bu soruna çok uzun bi cvp yazmıştım ki 3 yaşındaki yeğenim gelip pc nin kapama düğmesine bastıı yaramaz da azcıkk nese benm koca gece vardiyasında cnm ya annemdeyim pek gremiom nete kaçtım şmdi de:) sen neler yapıosn ben yokken önemli gelşmeler oldumu ? beebeek dışında o konuya baya üzüldm bende ama nasip işte... taç_yaprak onunla ilgili çok güzel bi yazı yazmış gerçekten haklı da... sen naaptın bebek işini rafa kaldrdm gbi bişiler okudum sankiii???

merak ettimm seniii annendeysen ne mutlu sana ohhh keyfine bakkk
ayy biz kavga ettik eşimle şiddetli bende vazgeçmiştim neyse sonra barıştık ben istiyorum bebek dedi nisana kaldı adet oldum çünküü bakıcaz önümüzdeki ay

hadyy bakalımm cnmm inşallahh ama öle her kavgada vazgeçmek olmasss bebeğinizde kararsız olmasınn
rabbim tamda gönlüne göre hayrlı olanı versın tatlm yaa.. yumurtlama günlern n zaman bu ay?

hadyy bakalımm cnmm inşallahh ama öle her kavgada vazgeçmek olmasss bebeğinizde kararsız olmasınn
rabbim tamda gönlüne göre hayrlı olanı versın tatlm yaa.. yumurtlama günlern n zaman bu ay?

saol canımm beniimmm :)
ya valla tahminime göre 20-26 arası ama ben adet biter bitmez başlıyorum ovulasyondada çifti gördüğüm zaman hergün olucak işte bide iyimi ettim bilmem preseed jel aldım duymuşsunduur belki doktorlar veriyomuş genelde onuda denicem bu ay bakalıımm :)
daha 2 aydır deniyorum Allah sabır versin valla herkese 2 yıl gbi geliyo insana

bu dediğin jel kayganlaştırıcı sanırsam cnm.. ya bnm kuzenmde ilişkide hala acı çekio 3 yıllık evli sen memnunmusun o jelden cnm tavsi edersen söliim oda alsınn? buarada bnde adetim bitti yıkandığım gün hamiş kaldım sanırım çnkü bn 21 günde 1 yumurtladığım için erken yumurtluom yani ondan.. sende o günü kaçırma derm benn tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…