- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.441
kızlar merhaba şimid geldim doktordan bebek arkadaşıma çok üzüldüm inşallah rabbim en kısa zaman tekrar nasip eder.. bebeğimi gördüm kalp atışalrıda başlamış doktor dinletmek riskli oluyor bebek korkuyormuş onun için dinletmeyeceğim dedi. 6 tüp kan verdim 3 hafta sonraya gün verdi doktor. Rabbim hayırlısını versin..
kızlar merhaba şimid geldim doktordan bebek arkadaşıma çok üzüldüm inşallah rabbim en kısa zaman tekrar nasip eder.. bebeğimi gördüm kalp atışalrıda başlamış doktor dinletmek riskli oluyor bebek korkuyormuş onun için dinletmeyeceğim dedi. 6 tüp kan verdim 3 hafta sonraya gün verdi doktor. Rabbim hayırlısını versin..
bende iim canım yarını bekliyorum işte azaldı baya adetim bitseydi yarına kadar iyi olacaktı..bugünde biraz iş yaptım başım ağrıyor :S
iyiyz canım saol sen nasılsın??
aynen canm yaptık testleri hüsrana uğradsık ama hayırlsıı dediğin gibi bahar geldi bebişlerimizide kucağına alıp gelmiştir inşallah gezerken birer birer dağıtır bize
evet cok doğru söylüyorsun inş.martta bebişlr göbüşlere yerleşir,nisandada varlığından haberdar oluruz....
benimkide bitmek bilmedi.yahu bitseydi artık ben gitmicem ama dr a.nedense gitmemek için savaşıyourm kendimle..
inşallahhhhhhhhh nisan mutlu haberleri alırız.bu sefer sabredip test yaptırmak yok:)
evet tatlım bende sabredeceğim inşallah bat geçmeden yok inşallah benm aşkımda yasakladı zaten yapmak yok test diyor üzülüyoruz sonra diyor haklı adamcağız
aynen öyle biz dağıtıyoruz kendimizi adamlarda toparlamay uğraşıyor sonra aslında onların hali bizden kötü hep içlerine atıyorlar.Allah bir gün bizide eşlerimizide güldürür inşallah.
Amin canım inşallah olur en kısa zamanda hayırlsıyla nisanda haberlerimizi veririrz bizde :) ama sağlıklı sıhhatli bebişler versin Allah..
Hepinize tesekkur ederim kizlar yanimda olup bana destek oldunuz tam bebegime kavustum derken oyle saskinim ki bu olanlara cok zor atlaticam sanirim annemdeyim eve birakmadi esim burdan alicak kendime bisey yapma potansiyeli gorduler sanirim bende:))allahim hayirlisini nasip etsin diye dua ettim hep hayirlisi boyleymis tabiki ama acimi anlatamam cok alismistim(dogarken olenleri hissettikten sonra olenleri dusunemiyorum bile allah sabir versin cuma gitmiycem dra kanamam olana kadar gitmicem sanirim hala umut besliyorum (yarin bi psikologa goturmek istiyolar ama onada gitmiycem dr gormek istemiyorum bi sure iyki varsiniz siz bana cok iyi geliyosunuz bu zor gunleri de sayenizde atlaticam insallah sizi cok seviyorum:))
Hepinize tesekkur ederim kizlar yanimda olup bana destek oldunuz tam bebegime kavustum derken oyle saskinim ki bu olanlara cok zor atlaticam sanirim annemdeyim eve birakmadi esim burdan alicak kendime bisey yapma potansiyeli gorduler sanirim bende:))allahim hayirlisini nasip etsin diye dua ettim hep hayirlisi boyleymis tabiki ama acimi anlatamam cok alismistim(dogarken olenleri hissettikten sonra olenleri dusunemiyorum bile allah sabir versin cuma gitmiycem dra kanamam olana kadar gitmicem sanirim hala umut besliyorum (yarin bi psikologa goturmek istiyolar ama onada gitmiycem dr gormek istemiyorum bi sure iyki varsiniz siz bana cok iyi geliyosunuz bu zor gunleri de sayenizde atlaticam insallah sizi cok seviyorum:))
Canım cuma.cagiriyorlarsa git bence bak sonra sana zarar verir Allah korusun..Hepinize tesekkur ederim kizlar yanimda olup bana destek oldunuz tam bebegime kavustum derken oyle saskinim ki bu olanlara cok zor atlaticam sanirim annemdeyim eve birakmadi esim burdan alicak kendime bisey yapma potansiyeli gorduler sanirim bende:))allahim hayirlisini nasip etsin diye dua ettim hep hayirlisi boyleymis tabiki ama acimi anlatamam cok alismistim(dogarken olenleri hissettikten sonra olenleri dusunemiyorum bile allah sabir versin cuma gitmiycem dra kanamam olana kadar gitmicem sanirim hala umut besliyorum (yarin bi psikologa goturmek istiyolar ama onada gitmiycem dr gormek istemiyorum bi sure iyki varsiniz siz bana cok iyi geliyosunuz bu zor gunleri de sayenizde atlaticam insallah sizi cok seviyorum:))
allahım haırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almyıda nasip etsin inş.
yerim ben o miniği korkmasın :) biz fedakarız o korkacaksa dinlemeyiz ne yapalım ama bunu ilk kez duydum canım.. :26:
Allah tamamına erdirsin inş.bebek için bende üzüldüm aynı durumu yaşayan biri olarak.Allah tez vakitte tekrar bebiş nasip etsin.
Hayırlı olsun arkadaşım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı bereketli bir evladın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?