HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

allahım haırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almyıda nasip etsin inş.

yerim ben o miniği korkmasın :) biz fedakarız o korkacaksa dinlemeyiz ne yapalım ama bunu ilk kez duydum canım.. :26:

Allah tamamına erdirsin inş.bebek için bende üzüldüm aynı durumu yaşayan biri olarak.Allah tez vakitte tekrar bebiş nasip etsin.

benimkide bitmek bilmedi.yahu bitseydi artık ben gitmicem ama dr a.nedense gitmemek için savaşıyourm kendimle..

Hayırlı olsun arkadaşım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı bereketli bir evladın olsun...

benimkide bitmek bilmedi.yahu bitseydi artık ben gitmicem ama dr a.nedense gitmemek için savaşıyourm kendimle..

ben düşük yaşadığım için bi muayene olmak istioyrum tahlillerimi yaptırmak istiyorum aynı şeyi tekrar yaşamamak için tedbir almak istiyorum gerisi Rabbime kalmış canım ne diyelim.. çünkü bu geçen ay serbest bıraktım tutmadı ne bileyim bi problem olmaz inşallaaahhh :)

evet tatlım bende sabredeceğim inşallah bat geçmeden yok inşallah benm aşkımda yasakladı zaten yapmak yok test diyor üzülüyoruz sonra diyor haklı adamcağız

aynen öyle biz dağıtıyoruz kendimizi adamlarda toparlamay uğraşıyor sonra aslında onların hali bizden kötü hep içlerine atıyorlar.Allah bir gün bizide eşlerimizide güldürür inşallah.

aynen öyle biz dağıtıyoruz kendimizi adamlarda toparlamay uğraşıyor sonra aslında onların hali bizden kötü hep içlerine atıyorlar.Allah bir gün bizide eşlerimizide güldürür inşallah.

Amin canım inşallah olur en kısa zamanda hayırlsıyla nisanda haberlerimizi veririrz bizde :) ama sağlıklı sıhhatli bebişler versin Allah..

Hepinize tesekkur ederim kizlar yanimda olup bana destek oldunuz tam bebegime kavustum derken oyle saskinim ki bu olanlara cok zor atlaticam sanirim annemdeyim eve birakmadi esim burdan alicak kendime bisey yapma potansiyeli gorduler sanirim bende:))allahim hayirlisini nasip etsin diye dua ettim hep hayirlisi boyleymis tabiki ama acimi anlatamam cok alismistim (dogarken olenleri hissettikten sonra olenleri dusunemiyorum bile allah sabir versin cuma gitmiycem dra kanamam olana kadar gitmicem sanirim hala umut besliyorum(yarin bi psikologa goturmek istiyolar ama onada gitmiycem dr gormek istemiyorum bi sure iyki varsiniz siz bana cok iyi geliyosunuz bu zor gunleri de sayenizde atlaticam insallah sizi cok seviyorum:))

Dinlen canım dikkat et kendine tamam mı hepimiz yaşayabiliyoruz böyle şeyleri kötü düşünme aklını bu olaya çok takma çünkü iş olacağına varıyor :) bebiş gidecek belki ama senn kendini yıpratman iyi olmaz çünkü o giderse rabbim yenisini verir inşallah ben düşükten sonra hemen iyileşsin rahimde yenisi yapalım diye kendimi ona odakladım daha çabuk toparladım.. herşey güzel olacak inşallah :)

Kizlar ben geldim bebeek cok uzuldum canim ama lutfen kendini birakmamaya calis saglam durmaya calis hep hayirlisini istedim diye dua etmiyomuyuz zaten hayirlisi demekki bu lutfen boyle dusun

Doktorumdan yine memnun kalmadim nerdeyse burdan ogrendiklerimle kadina ben anlatcaktim neyin ne oldugunu ultrasonla alttan bakti yumurtaliklarda sorun olabilir demistim ama sorun gorunmuyor aslinda sivida var gibi demezmi be kadin catlamis desene ben nerden biliyim catlayinca sivinin olcagini sorun vardir gec adet oluyosan diye dusundum ama sorun yok dedi ve sanirim catlamis yumurtalarim hoc ilgilenmedi tahlil yapalim diye yalvarcaktim tsh ve diger degerlere bakalim diye ama yapmadi zaten 8ay cok kisa bi zamanmis pco olabilirmis ins bu ay okur olmazsa esin doktora gitsin dedi duphaston verdi bunu kullan bitince 2-3gun sonra gebelik testi yap dedi bu duphastonu niye verdi anlamadim napiyim kullanayimmi ikinci gittigim doktor duphastonu 2ay adet olmazsan kullan diye vermisti

Bebekcim önce sen önemlisin lütfen kendine iyi bak hemen toparlanmaya çalışıp dua etki sağlıklı sıhhatli evlatlarını dünyaya getirebilesin , belki dile kolay bunlar ateş düştüğü yeri yakar ama inan biz seninleyiz yanında arkanda ruhunda hep seninleyiz
Kendine dikkat et lütfen eşinde nasıl üzgündür birbirinize destek olma vakti şimdi, çok çok öpüorum seni ve güçlüsün buna inanıorum

Canım cuma.cagiriyorlarsa git bence bak sonra sana zarar verir Allah korusun..
Boşver psikoloğa falan gitme ihtiyaç duymuyorsan. Unutma ilk bebeklerin %20-25 i kaybedilebiliyor.. Rabbim nice günler gösterecek daha bizlere. Buralari gelip okuyunca eminim kizacagiz kendimize:)))

bebekçim çok üzüldüm canım bu durumda ne denir hiç bilmiyorum üzme kendini vardır bundada bi hayır..daha sabah mutlulk içinde uyanoyosun sonra bole bi haber hayatta daha nelerle karşılaşıcaz.. önce senin sağlığın. benim ablamda ikidüşük yapmıştı piskolojisi alt üst olmuştu. 2 yıldan beri çocuk lafından tiksinmişti artık düşünmüyodu çünkü tekrar aynı seyleri yaşama korkusu vardı. şuan yeni yeni pek istekli olmasada düşünüyo artık. ama önce tedavilerini yaptırıyo tekrar aynı şeyi yaşamamak için ben yaşamadım ama ablam yaşadıgında hep yanındaydım destek veriyordum ona. azda olsa seni anlayabiliyorum inan çok üzüldüm içim burkuldu allaha emanet ol canım benim kendine çok iyi bak

allahım haırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almyıda nasip etsin inş.

yerim ben o miniği korkmasın :) biz fedakarız o korkacaksa dinlemeyiz ne yapalım ama bunu ilk kez duydum canım.. :26:

Allah tamamına erdirsin inş.bebek için bende üzüldüm aynı durumu yaşayan biri olarak.Allah tez vakitte tekrar bebiş nasip etsin.

Hayırlı olsun arkadaşım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı bereketli bir evladın olsun...

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim canım.. Bende ilk kez duydum.. Sağlık bakanlığı dinletilmemesi gerektiğini bildirmiş .. Doktorum eskiden dinleniyorduk ama artık yapmıyoruz dedi çok şükür her şey yolundaymış Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…