HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bebekcim seni çok iyi anlıyorum ben de ilk bebeğimi kaybettim ama senin hala bir umudun var içini ferah tut canım hayırlısı ne ise olsun öyle dua et bir gün anne olacaksın istediğin zaman hamile kalıyorsun bunun için şükret sana kısa bir hikaye anlatayım ben daha lisedeydim bir komşumuz 13 senelik evliydi ve bebeği olmuyordu ve Allaha hamile olduğumu göreyim sonra öleceksem öleyim diye dua edermiş ve hamile kaldı bebeği 10 aylıkken eşi annesi ve bebeğini o kazada kaybetti ve bize derdiki ben çok yanlış yapmışım herşeyin hayırlısını isteyin derdi ben bunu hiç unutmam demekki ilk bebeğim kısmet değilmiş bana ...

sen de üzülme canım ama umarım ki birşey olmaz dualarım seninle canım...

içinde hala bir umut olması çok güzel ama kendinede dikkat et emi.. Allah göstermesin sana zararı olmasın. sakın üzme kendini güçlü ol. Herşey Allah'tan herşey bizim için .. kendine dikkat et öpüyorum senii

mrb kızlarr nasılsınız?
çok özledim sizleri ne var neyok?
güzel haberler varmı?
şimdi son sayfadan gördüm bebeek in bebişine bişeymi oldu?kaç
zamandır giremiyorum malum eşimö hala rahatsız

kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı

Kizlar ben gercekten yolun sonuna gelmisim yok kalp atisi bugunde cuma sabahtan alinicak cok cok kotuyum allah kimseye boyle bisey gostermesin ne dicegimi bilemiyorum ((

Offf yaa cok uzuldumm...ama herseyin gercekten hayirlisiiii.... ama kelimeler anlamsiz suannnn... denecek bisey yokk

mrb kızlarr nasılsınız?
çok özledim sizleri ne var neyok?
güzel haberler varmı?
şimdi son sayfadan gördüm bebeek in bebişine bişeymi oldu?kaç
zamandır giremiyorum malum eşimö hala rahatsız

iyiz canım. sen nasılsın nasıl oldu eşin.. evet bebekin bebeğinin kalp atışı duyulmuyo.. Cumaya kadar bekliyecek kendisi de onun haricinde haber yok canım..

İyi akşamlar kızlar durgunsunuz bu akşam..
Kötü haberler alınca insan ister istemez etkileniyor tabii..
İnşallahhh martta ve nisanda güzel haberler alırız tekrardan şenleniriz

iyiz canım. sen nasılsın nasıl oldu eşin.. evet bebekin bebeğinin kalp atışı duyulmuyo.. Cumaya kadar bekliyecek kendisi de onun haricinde haber yok canım..
ayy inanmıyorum çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..inş cuma güzel haber verir..
canım eşim baya kötü durumu sanırım ameliyat olacak
bizim bebiş işi bu ya kaldı hiç umut yok çünkü nereeyse 35 gündür mik mik de yok..oysa tamda bugün yumurtlama günüm
Allah ım sizlere güzel bebikler versin
siz napıyorsunuz çalışmlar ne alemde??
ananas yemeyi unutma

geçmiş osun canım.allahım daha kötü durumlardan esirgesin..

Rabbim bir kapiyi acmadan otekini kapamaz sabret hayatim evet cok zor ama Allah'in takdiri elden ne gelir. Eger gucsuzse bebgim ya hasta dogsaydi hergun ai cektigini agrilarini gorseydin oylesi daha zor Rabbim kimseye yasatmasin hakkimizda hayirlisini eylesin. Sen git doktoruna konus yine, buyume variymis kan degerlerin nasilmis boyle bir karar vermeden inceleme iste, olmazsa hayirlisiyla iyi hamis kalirsin adetinden sonra belli mi olur. Bak en azindn hamile kalabiliyorsun, hamile kamak icin acabami diye neler yasadigimizi sen biliyorsun. Insanlar tup bebekti suydu buydu bir suru yontemler deniyorlar, bu halimize sukur. Rabbim ins tez zamanda hayirli saglikli bebegi verir kucagina, birbirimiz icin destek olmak icin burdayiz dualarimiz hep birlikte ...

Ağrı sonrası oluyo yumurtlama şekerim... Bu arada 72 saate kadar spermler uygun koşullarda canlı kalabiliyo... Rabbim kalbine göre versin, bebişin bu ay seninle olsun...

cevap için çok teşekkür ederim cnm, yumurtladım biliyorum fakat ne zaman onu kestiremedim ağrı çünkü 2gün sürdü nerdeyse(8 ve 9) 8 ve 10unda denedik bizde hayırlısı bakalım :) şimdiden meraktayım yani oldumu diye, çok komiğim :) 9 gün var adetime bekleyebilirmiyim bilmiyorum yani, ama tuhaf birşey oldu belki ben büyütüyor olabilirim kasıklarımda batma oluyor bazen hafif birşey ağrım yok, bu kadar çabuk belirti vermez eminim ama anlam veremedim.

selam kizlr? beebeek cok uzuldum,evet simdi sana uzulme deyince birsey ifade etmeyecek belki ama rabbimin mucizeleri coktur,hakkinda hayirlisi ,belkide cumaya kadar bebisinin pit pitlarini duyarsin canim,dualarimizdasin hakkinda hayirlisi birtanem

kizlar birsey soracagim yaa beyaz akintim var yumurtlama donemimde olabilir miyim,22 subatta adet olmustum gecmis midir yimurtlama donemim ,bi de cok afedersiniz mik mik sirasinda habire tuvaletim geliyor,o yuzden fazla bekleyemiyorum benim gibi olan var mi,en fazla yarim saat durabiliyorum

Canim dikkat et usutmeyesin kendini, Tavsiyem mik mikten hemen once tuvalete cik ben oyle yaparim hep :)))Ayrica gec yumurtluyor olabilirsin hep dedigim gibi bata birkac gun kalana kadar hergun mik mik lazim..

Kizlar ben gercekten yolun sonuna gelmisim yok kalp atisi bugunde cuma sabahtan alinicak cok cok kotuyum allah kimseye boyle bisey gostermesin ne dicegimi bilemiyorum ((

canımmm üzmee kendinii rabbimm tekrarını yaşatmasınn ne sana ne kimseye ben bi kaç gündr yoktum yeni girebldm foruma.. dualar da edildi rabbim en iisini bilir hakkımızda sıkma canını nour... rabbim güzel günler göstersinn cnmm benmmmmm.. mayısa kadar burda olmaya devam et müjdeni tekrardan almak istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz herşey güzel olacakkkk beebeekk immm

Canim dikkat et usutmeyesin kendini, Tavsiyem mik mikten hemen once tuvalete cik ben oyle yaparim hep :)))Ayrica gec yumurtluyor olabilirsin hep dedigim gibi bata birkac gun kalana kadar hergun mik mik lazim..

insallah gec yumurtluyorumdur,tiroid degerimin dusmesini bekleduk bu a yuzden insallah kacirmamisizdir,bu arada valla bizim halimiz harap ben oncesindede gidiyorum ortada da gidiyorum,bittikten sonra yarim saat anca bekliyorum,adam bazen bu ne diyip vazgececek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…