- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.461
Hepinize tesekkur ederim kizlar yanimda olup bana destek oldunuz tam bebegime kavustum derken oyle saskinim ki bu olanlara cok zor atlaticam sanirim annemdeyim eve birakmadi esim burdan alicak kendime bisey yapma potansiyeli gorduler sanirim bende:))allahim hayirlisini nasip etsin diye dua ettim hep hayirlisi boyleymis tabiki ama acimi anlatamam cok alismistim(dogarken olenleri hissettikten sonra olenleri dusunemiyorum bile allah sabir versin cuma gitmiycem dra kanamam olana kadar gitmicem sanirim hala umut besliyorum (yarin bi psikologa goturmek istiyolar ama onada gitmiycem dr gormek istemiyorum bi sure iyki varsiniz siz bana cok iyi geliyosunuz bu zor gunleri de sayenizde atlaticam insallah sizi cok seviyorum:))
Kizlar ben gercekten yolun sonuna gelmisim yok kalp atisi bugunde cuma sabahtan alinicak cok cok kotuyum allah kimseye boyle bisey gostermesin ne dicegimi bilemiyorum((
mrb kızlarr nasılsınız?
çok özledim sizleri ne var neyok?
güzel haberler varmı?
şimdi son sayfadan gördüm bebeek in bebişine bişeymi oldu?kaç
zamandır giremiyorum malum eşimö hala rahatsız
Offf yaa cok uzuldumm...ama herseyin gercekten hayirlisiiii.... ama kelimeler anlamsiz suannnn... denecek bisey yokk
ayy inanmıyorum çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..inş cuma güzel haber verir..iyiz canım. sen nasılsın nasıl oldu eşin.. evet bebekin bebeğinin kalp atışı duyulmuyo.. Cumaya kadar bekliyecek kendisi de onun haricinde haber yok canım..
ayy inanmıyorum çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..inş cuma güzel haber verir..
canım eşim baya kötü durumu sanırım ameliyat olacak
bizim bebiş işi bu ya kaldı hiç umut yok çünkü nereeyse 35 gündür mik mik de yok..oysa tamda bugün yumurtlama günüm
Allah ım sizlere güzel bebikler versin
siz napıyorsunuz çalışmlar ne alemde??
ananas yemeyi unutma
Hepinize tesekkur ederim kizlar yanimda olup bana destek oldunuz tam bebegime kavustum derken oyle saskinim ki bu olanlara cok zor atlaticam sanirim annemdeyim eve birakmadi esim burdan alicak kendime bisey yapma potansiyeli gorduler sanirim bende:))allahim hayirlisini nasip etsin diye dua ettim hep hayirlisi boyleymis tabiki ama acimi anlatamam cok alismistim(dogarken olenleri hissettikten sonra olenleri dusunemiyorum bile allah sabir versin cuma gitmiycem dra kanamam olana kadar gitmicem sanirim hala umut besliyorum (yarin bi psikologa goturmek istiyolar ama onada gitmiycem dr gormek istemiyorum bi sure iyki varsiniz siz bana cok iyi geliyosunuz bu zor gunleri de sayenizde atlaticam insallah sizi cok seviyorum:))
geçmiş osun canım.allahım daha kötü durumlardan esirgesin..
amin canım sağolasın..
sağlıktan ötesi yok derlerya doğru valla perişan olduk
şükür bunada
bebişimiz olaydı moral olurdu bize ama napalım kısmet
Ağrı sonrası oluyo yumurtlama şekerim... Bu arada 72 saate kadar spermler uygun koşullarda canlı kalabiliyo... Rabbim kalbine göre versin, bebişin bu ay seninle olsun...
kizlar birsey soracagim yaa beyaz akintim var yumurtlama donemimde olabilir miyim,22 subatta adet olmustum gecmis midir yimurtlama donemim ,bi de cok afedersiniz mik mik sirasinda habire tuvaletim geliyor,o yuzden fazla bekleyemiyorum benim gibi olan var mi,en fazla yarim saat durabiliyorum
Kizlar ben gercekten yolun sonuna gelmisim yok kalp atisi bugunde cuma sabahtan alinicak cok cok kotuyum allah kimseye boyle bisey gostermesin ne dicegimi bilemiyorum((
Canim dikkat et usutmeyesin kendini, Tavsiyem mik mikten hemen once tuvalete cik ben oyle yaparim hep :)))Ayrica gec yumurtluyor olabilirsin hep dedigim gibi bata birkac gun kalana kadar hergun mik mik lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?