- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.501
hepinize hayirli geceler...nasilsiniz?epeydir girmiyorum moral bozukluguna;ama dualarim sizlerleydi.kimler hamis simdi?
bu dediğin jel kayganlaştırıcı sanırsam cnm.. ya bnm kuzenmde ilişkide hala acı çekio 3 yıllık evli sen memnunmusun o jelden cnm tavsi edersen söliim oda alsınn? buarada bnde adetim bitti yıkandığım gün hamiş kaldım sanırımçnkü bn 21 günde 1 yumurtladığım için erken yumurtluom yani ondan.. sende o günü kaçırma derm benn tatlım
ne kayganlaştırıcısıııı hamilelik jeli o
[TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 7"]Pre~seed spermlere zarar vermediği dünyada klinik çalışmalarla kanıtlanan ve " Doğal yolla hamile kalmayı destekleyen - Sperm dostu " olmasıyla benzersiz bir üründür. Pre~seed, hamile kalmaya çalışan çiftler için üretilmiştir. Spermler için en uygun ortamı sağlarken, vajinal kuruluğu ortadan kaldırır ve doğal vücut salgılarını (sekresyonu) taklit eder. Böylece rahim içinde doğal üremenin gerçekleşmesi için en uygun ortamı oluşturur.
Pre~seed' in her kutusu, ilişki öncesinde vajinal uygulama için önceden tasarlanmış plastik uygulama enjektörleri içerir." Doğal yolla hamile kalmayı destekleyen - Sperm dostu " Pre~seed 'in vajinanın derinine yerleşmesiyle vajina ve dış serviksi kaplar, en çok ihtiyaç duyulan yerde nemlendirmeyi sağlar.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 8"]Böylece uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal mukus sıvısı gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Pre~seed' in pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal mukus sıvısına en uygun değerdedir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="width: 12%"] [/TD]
[TD="width: 10%"] [/TD]
[TD="width: 11%"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 8"]Pre~seed hamile kalmaya çalışılırken kullanılmasının dışında, vajinal kuruluk problemlerinde ve menapoz döneminde de güvenle kullanılmaktadır. Diğer benzeri vajinal jeller kadınlarda vajinal tahrişe, enfeksiyon ve mantara neden olmaktadır. Pre~seed' in doğal ana maddesi olan Arabinogalactan bitki şekeri, büyük moleküllü bir şeker olduğu için, bakteriler tarafından parçalanamaz ve sindirilemez. Bu nedenle en hassas bölgelerden biri olan vajina içinde herhangi bakteri üremesi söz konusu olmaz.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
inş işe yarar hayatım daha elime ulaşmadı bu ay denicem burda bi topikte rastladım kaç tüp aşılama vs denemiş bunu kullandığı ay hamile kalmış tesadüf olamaz heralde bi bakiyim bu ay :)gizemciğim sen bi dene inşallah sonuç verirse bizde kullanalım
hoşgeldin canım,hmişlerimiz çok hangilerini sayalım, sen nasılsın?
inş işe yarar hayatım daha elime ulaşmadı bu ay denicem burda bi topikte rastladım kaç tüp aşılama vs denemiş bunu kullandığı ay hamile kalmış tesadüf olamaz heralde bi bakiyim bu ay :)
hadi bakalım bunun ilk müjdesinide biz senden alırızinş işe yarar hayatım daha elime ulaşmadı bu ay denicem burda bi topikte rastladım kaç tüp aşılama vs denemiş bunu kullandığı ay hamile kalmış tesadüf olamaz heralde bi bakiyim bu ay :)
pöff ya ben çıkıorm yneeeeöptüm hepiniziii haftasonu grşrrz kızlaaarrr bol bolll
hadi bakalım bunun ilk müjdesinide biz senden alırız
ilk sayfaya bakmak sonradan aklima geldi canimhosbuldum,tesekkur ederim.iyi olmaya calisiyorum tesekkur ederim canim.bikac ay da olsa kv ile ayni ev ve arkasindan gelen sorunlar...ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiym iste...
pöff ya ben çıkıorm yneeeeöptüm hepiniziii haftasonu grşrrz kızlaaarrr bol bolll
ilk sayfaya bakmak sonradan aklima geldi canimhosbuldum,tesekkur ederim.iyi olmaya calisiyorum tesekkur ederim canim.bikac ay da olsa kv ile ayni ev ve arkasindan gelen sorunlar...ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiym iste...
ben soyleyeyim hemen:gelinler kocalarini analarindan kismamali derler halbuki kendilerini ogullarini kiskanirlar.kucuk cocuk gibi davranirlar ogullarina.kendilerine rakip gorurler.bir de hizmetci gibi kullanilar.ha bir de su var:duygu somurusu yaparak ne isterlerse ogullarina soylerler yaptirsin diye.adeta bir robot olalim isterler.ahhhhh ahhh
dertleri ne acaba bizlerle
zor canım,rabbim senin için herşeyi iyi ve güzel yapsın inşallah
ben soyleyeyim hemen:gelinler kocalarini analarindan kismamali derler halbuki kendilerini ogullarini kiskanirlar.kucuk cocuk gibi davranirlar ogullarina.kendilerine rakip gorurler.bir de hizmetci gibi kullanilar.ha bir de su var:duygu somurusu yaparak ne isterlerse ogullarina soylerler yaptirsin diye.adeta bir robot olalim isterler.
amin canim,cok tesekkur ederim.insalah Rabbim herkese huzur versin...
amaaannn bosverin kizlar bunlari,sagolun destediginiz ve dualariniz icin.bikac gundur acayip moddayim.hicbir sey zevk veriyor.ailemin yanina gitmek istiyorum.almanyadayaya gelin geldim de ben.kendimi cok yalniz hissediyorum ondan heralde.neyse canlar.dileyen hepinize Rabbim bebis nasip etsin hayirlisiyla...
ben soyleyeyim hemen:gelinler kocalarini analarindan kismamali derler halbuki kendilerini ogullarini kiskanirlar.kucuk cocuk gibi davranirlar ogullarina.kendilerine rakip gorurler.bir de hizmetci gibi kullanilar.ha bir de su var:duygu somurusu yaparak ne isterlerse ogullarina soylerler yaptirsin diye.adeta bir robot olalim isterler.
amin canim,cok tesekkur ederim.insalah Rabbim herkese huzur versin...
amaaannn bosverin kizlar bunlari,sagolun destediginiz ve dualariniz icin.bikac gundur acayip moddayim.hicbir sey zevk veriyor.ailemin yanina gitmek istiyorum.almanyadayaya gelin geldim de ben.kendimi cok yalniz hissediyorum ondan heralde.neyse canlar.dileyen hepinize Rabbim bebis nasip etsin hayirlisiyla...
kafam karisik bu aralar canim...Bana degil de;Rabbim sizlere bebekk nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?