HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hamilelik jeli o
[TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 7"]Pre~seed spermlere zarar vermediği dünyada klinik çalışmalarla kanıtlanan ve " Doğal yolla hamile kalmayı destekleyen - Sperm dostu " olmasıyla benzersiz bir üründür. Pre~seed, hamile kalmaya çalışan çiftler için üretilmiştir. Spermler için en uygun ortamı sağlarken, vajinal kuruluğu ortadan kaldırır ve doğal vücut salgılarını (sekresyonu) taklit eder. Böylece rahim içinde doğal üremenin gerçekleşmesi için en uygun ortamı oluşturur.

Pre~seed' in her kutusu, ilişki öncesinde vajinal uygulama için önceden tasarlanmış plastik uygulama enjektörleri içerir." Doğal yolla hamile kalmayı destekleyen - Sperm dostu " Pre~seed 'in vajinanın derinine yerleşmesiyle vajina ve dış serviksi kaplar, en çok ihtiyaç duyulan yerde nemlendirmeyi sağlar.

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 8"]Böylece uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal mukus sıvısı gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Pre~seed' in pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal mukus sıvısına en uygun değerdedir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="width: 12%"] [/TD]
[TD="width: 10%"] [/TD]
[TD="width: 11%"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 8"]Pre~seed hamile kalmaya çalışılırken kullanılmasının dışında, vajinal kuruluk problemlerinde ve menapoz döneminde de güvenle kullanılmaktadır. Diğer benzeri vajinal jeller kadınlarda vajinal tahrişe, enfeksiyon ve mantara neden olmaktadır. Pre~seed' in doğal ana maddesi olan Arabinogalactan bitki şekeri, büyük moleküllü bir şeker olduğu için, bakteriler tarafından parçalanamaz ve sindirilemez. Bu nedenle en hassas bölgelerden biri olan vajina içinde herhangi bakteri üremesi söz konusu olmaz.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

gizemciğim sen bi dene inşallah sonuç verirse bizde kullanalım

inş işe yarar hayatım daha elime ulaşmadı bu ay denicem burda bi topikte rastladım kaç tüp aşılama vs denemiş bunu kullandığı ay hamile kalmış tesadüf olamaz heralde bi bakiyim bu ay :)

sebeplere yapışmadan olmass tbyki aferin gizemcm istikrarın harikaaaa kutluyoruum rabbim hepimizin yüzünü güldürsünde kucağımıza aldığımız günleride görelm inşallahh cnmmmmm

ahhhhh ahhh
dertleri ne acaba bizlerle
ben soyleyeyim hemen:gelinler kocalarini analarindan kismamali derler halbuki kendilerini ogullarini kiskanirlar.kucuk cocuk gibi davranirlar ogullarina.kendilerine rakip gorurler.bir de hizmetci gibi kullanilar.ha bir de su var:duygu somurusu yaparak ne isterlerse ogullarina soylerler yaptirsin diye.adeta bir robot olalim isterler.
zor canım,rabbim senin için herşeyi iyi ve güzel yapsın inşallah

amin canim,cok tesekkur ederim.insalah Rabbim herkese huzur versin...

amaaannn bosverin kizlar bunlari,sagolun destediginiz ve dualariniz icin.bikac gundur acayip moddayim.hicbir sey zevk veriyor.ailemin yanina gitmek istiyorum.almanyadayaya gelin geldim de ben.kendimi cok yalniz hissediyorum ondan heralde.neyse canlar.dileyen hepinize Rabbim bebis nasip etsin hayirlisiyla...

hangi anne istemez oğlu mutlu olsun cidden anlamıyorum biz oğullarını mutlu etmek için biyerimizi yırtıyoruz 2 günde huzur muzur yerle bir anasını satym böyle bişey ben görmedim valla.bizim ailemiz yok sanki.laf oluncada ben evladımın iyiliğini isterim.senin oğlun bi ananın evladıda biz sanki şeyiz töbe yarabbim ya.sinirlendim yine

aynen öyle canım,benim kayınvalidem iyi iyi ama kocamı bende kıskanıyor,allahtan uzağız, 1 ay geldi yanımızda kaldılar kayınpederimle,eğer ben oturuyorsam eşimle beni bırakıp gitmiyordu,ben yatarsam kendide gidiyordu,ama sonuçta oğle gene benim yanıma gelip uyuyordu neyse şimdi herşey güzel sanırım snein için rabbim en yakın zamanda hayırlı evlatlar verip bizlerin yüzünü güldürsün

Bebeekk arkadaşım sana içimden geldğ gibi direk yazamıyorum dayanamam çok aglarım ama sana diyeceğim şuki öncelikle aklını başına topla silkelen ölüye ağlar deliye gülerlermiş seni benim kadar iyi anlayabilecek kimse yoktur herkes acını paylaşır anlamaya çalışır ama ağaćtan düşenin halini ağaçtan düşen anlarmış
Senin ağladığın gibi tam 5 kez ağladımbende çok zor ama geçicek ben bir daha bebek düşünemem aynı şeyleri sil baştan yaşayamam derken bak hamileyim bir kez daha şimdi olurmuki olmazmiki diye ağladığım velet kardeşi olucak diye karnımı öpüyoor ona iyi geceler dlyor evden çıkarken okula el sallıyor ona .Ne olur nasıl olur bilmiyoru ama dilerim Rabbimden hayırlısı olsun benim içinde senin ve diğer evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarımız içinde .

Sen gönlünü ferah tut .Allah büyük bizimde sınavımız buymuş .Benden sana tavsiye tüm tetkiklerini yaptır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…