HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar dün yazdım ama kimse görmedi sanırım tekrar kopyalayıp yapıştırıyorum napıyım bana bi akıl verin kullanayımmı ilacı
"Doktorumdan yine memnun kalmadim nerdeyse burdan ogrendiklerimle kadina ben anlatcaktim neyin ne oldugunu ultrasonla alttan bakti yumurtaliklarda sorun olabilir demistim ama sorun gorunmuyor aslinda sivida var gibi demezmi be kadin catlamis desene ben nerden biliyim catlayinca sivinin olcagini sorun vardir gec adet oluyosan diye dusundum ama sorun yok dedi ve sanirim catlamis yumurtalarim hoc ilgilenmedi tahlil yapalim diye yalvarcaktim tsh ve diger degerlere bakalim diye ama yapmadi zaten 8ay cok kisa bi zamanmis pco olabilirmis ins bu ay okur olmazsa esin doktora gitsin dedi duphaston verdi bunu kullan bitince 2-3gun sonra gebelik testi yap dedi bu duphastonu niye verdi anlamadim napiyim kullanayimmi ikinci gittigim doktor duphastonu 2ay adet olmazsan kullan diye vermisti "

herkese günaydın.........

aydınlık sabahı dusun ve durgun karanlık geceyı.rabbın senı ne unuttu nede darıldı.otekı dunya senın için bu ılk bolumden mutlaka daha iyi olacak ve zamanı geldıgınde rabbın sana kalbınden gecenı bagıslayacak ve senı hosnut kılacak(duha suresı 1/5)

canım hıc bır fıkrım yok sımdı bıraz baktım nette o ılacı
tarlusla gıbı geldı bana dusuk koruyucu bı yandanda adet sokturucu gıbı celısklı yanı
sansına bı ıı doktor cıkmadı

amın canım amınnn

Sanada gunaydın

Adetlerin duzenli mii. biraz karisik yazmissin tam anlamadim a sorun yok dediyse esin gorunsun bence

arkadaşım eğer herhangi bir sorunun yok v sadece adet göremiyorsan ilaçtan önce bir bitki önereceğim.Benimde 2 3 ay önce yumurtam çatlamamıştı ilaç kullandım ondan sonraki ay 15 gün gecikti bu ayda ibrahim saraçoğlu'nun adet söktürücü olarak önerdiği testere dişli aslan pençesini kullandım ve 3.gün bugün kırmızılar içindeyim ):

canım sen gıttınmıydı doktora gordunmu kesenı?

evet canım pazartesi gittim doktora keseyi gördük am akalp atışı için 27 martta gitçez....benim kahverengi lekelenmem oluyordu onun için de progestan verdi ve 1 hafta rapor evde yatıp dinleniyorum...düşük riski var dedi..inş.olmaz allahın izniyle...

bebeğin Allaha emanet olsun inş.Ne zor bir dönem bu yaşadıklarımız hamile kalmak için uğraş dur sonra düşük riski,sağlıklı olacak mı olmayacak mı diye sor dur kendine.Vallahi Allah akıl ve ruh sağlığımızı korusun resmen pamuk ipliğine bağlıyız ve bence kesinlikle hamile kalmak için uğraşan sürekli dr a gidip gelen kişilere mutlaka psikolojik destek vermeli her hastane diğer muayenelerin yanında.

kesinlikle canım...çift çizgiyi gördüğümden beri endişe içindeyim...önce beta hcg değerim artıyor mu???sonra inş dış gebelik değildir....keseyi görüyorsun kalp atışı yok sonra kalbi atacak mı ..hakikaten çok stresli dönem allah hepimizin yardımcısı olsun.....Hayırlı hamilelik hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere...

kac gunlukken bebek ve kalp atısı ıcın gıtmıs olacaksın yanı
bende cumartesı gıdecegım korkular bastı
sürekli arastırıyorum stres halındeyım :S

bu arada dıkkat et kendıne dınlen mutlaka yat

Son düzenleme:

amin inşallah.Allah hiç birimizi evlatsızlıkla sınamasın,sağlıkla kavusmayı nasip etsin.

7+3 te gitmiş olacağım ...stres yapma diycem ama insanın elinde olmuyor ama allahın izniyle her şey normaldir ve cumartesi günü minik bebeğinin kalp atımını da duyarsın inş:))sen kaç günlükken gitmiş olcaksın peki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…