- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.581
günaydın kızlarrnasılsınız??
Kızlar bwn geldim( sağ yumurtam çatlamamış o nedenle tam adet olamamışşım çok düşük bir ihtimal ama genede gebelik testi yapalım dedi ilaçç yazdı akşam 5 gibi arkcam doktoru eğer gebelik değilseki %98 değil bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam yumurta daha fazla büyümesin die (( azcıkta olsa umut vardı ama canımız sağolsun Allahın izniyle 2 ay sonra tekrar denicez (
pıtpıtları duyacaksın tatlımmm.
ay canım nasıl moral oldun senınde mı gec dollenme ımıs
bekı adete gore 6 yada 7 haftanda gıttınmı mesela ozaman sadece kesemı vardı
bıde ustten mı baktı da duydunuz?
gunaydın canım asıl sen nasılsın
bugün daha iyiyim düne görezamanla daha da iyi olucam insallah vardır bunda da bi hayır mutlaka allahım sizin bebeklerinize saglık versin sag salim kucagınıza alın insallah
günaydın kızlaar :)
bugün giremcem çok belki bikaç gün hatta.eşim evde çünkü ailesiyle bi kriz yaşandı da dün akşamm işe gitmicekmiş görüşmicekmişiz vs..
iyiyiz tatlım sen nasılsın asıl....
Canım çok üzüldüm ama Rabb'inin mutlaka bir bildiği vardır içini ferah tut..
canım ne denır bılmıorum ama hayırlısı ne ıse onu yasatsın mevlam
belkıde su anda senın ıcın hamılelık hayırlısı degıl
ınankı bılemıyoruz sıkma canını once sen saglıklı ol kı bebısde saglıklı annecıkte tutunsun
canım üzme kendini sağlığın daha önemli inş rabbim hayırlısını hayırlı ve tez zamanda versin hepimize
öyle tabii canım ya vardır bunda da mutlaka bi hayır ne yaparsam yapıyım hersey olucagına varıcak sonucta.senin adına cok sevindim saglıkla kucagına da al insallah allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bebişlerini
Tam yedi hafta da gittim canım sat a göre yedi haftayı doktor ultrasonlar baktı sadece kese vardı beş haftalık dedi on gün sonra gel dedi işle dün gittim tekrar çok şükür bebeğimi de gördüm kalp atışlarını da duydum bende çok endişe yapmıştım ama rahat ol inşallah sende göreceksin canım..
bugün daha iyiyim düne görezamanla daha da iyi olucam insallah vardır bunda da bi hayır mutlaka allahım sizin bebeklerinize saglık versin sag salim kucagınıza alın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?