HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

valla yaa ne bahtsızım iyi bi doktor bulamadım gitti sabah istanbulda gittiğim ve memnun kaldığım doktoru aradım inş öğleden sonra dönüş yapacak artık detaylı bir şekilde ona sorcam zaten o doktorumda bu ilacı önermişti ama o 2 ay adet olamazsan kullan demişti

Evet canim bunlari tum anne adaylaei yasar.. hormonarin cilvesii... annelik icgudusu... bide dogumdan sonra logusalik sendromu varr.. cok fenaaa .... bebek nefes aliyomu bebek hadi bogylursa gece... surekli kuruyosunnn.. sonra geciyorrrr.

Kızlar bwn geldim ( sağ yumurtam çatlamamış o nedenle tam adet olamamışşım çok düşük bir ihtimal ama genede gebelik testi yapalım dedi ilaçç yazdı akşam 5 gibi arkcam doktoru eğer gebelik değilseki %98 değil bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam yumurta daha fazla büyümesin die (( azcıkta olsa umut vardı ama canımız sağolsun Allahın izniyle 2 ay sonra tekrar denicez (

Evet canim bunlari tum anne adaylaei yasar.. hormonarin cilvesii... annelik icgudusu... bide dogumdan sonra logusalik sendromu varr.. cok fenaaa .... bebek nefes aliyomu bebek hadi bogylursa gece... surekli kuruyosunnn.. sonra geciyorrrr.

daha bitmiycek diyosun yani:)))ama hepsinin tadı ayrıdır mutlaka bir kere bebeğimizi kucağımıza alıp kokusunu duysak hepsini unuturuz.....

Adetlerin duzenli mii. biraz karisik yazmissin tam anlamadim a sorun yok dediyse esin gorunsun bence

durumu şöyle izah etmeye çalışayım adetlerim düzensiz malesef canım bu ay klomen kullandım adet tarihlerim 12 kasım -28 aralık- 22 şubat bu ay adetimin 6. günü yani 27 şubatta gitmiştim doktora klomen verdi o gün kullanmaya başladım kontrole adetimin 15. günü yani 8şubatta gidecektim ama doktorumun kaprisi yüzünden gidemedim ve dün adetimin 20.günü başka bir doktora gittim duphaston verdi ama araştırdığım kadarıyla bu ilaca bu kadar geç başlanılmıyo o yüzden kafam karıştı

canım bu ay klomen kullandım ve ou testine göre (sadece 1 gün çift çizgi görebildim) pazartesi günü yumurtadım ve doktorun muayenesine göre çatlamış yumurtam inş bu ay kırmızı görmem ama eğer görürsem gelecek ay iş bçt soğan bütün kürleri yapmayı düşünüyorum sen nasıl kullandım bu otu ve hangi gün başladın kaç gün kullandın

benımde 7+3 olacak ama benım bebıs bıraz kucuk ıdı gec dollenme demıstı ılk gıttıgımızde doktor ıns aradakı farkı kapatmıstr
kapatır buyuk olasılıkla demıstı
youtube da sureklı 6 haftaık 7 haftalık ultrason vıdeoları seyredıorum
kımısınde ne guzel atıor kalp ınsallah bızdede atar duyarız canm

rabbım saglıkla kucagımız almayı nasıp etsın hayırlısıyla ınsallah en guzel sekıllde annelık gorevlerımızı yaparız canım

Canım adet haftasına göre hesaplanayım bak ben normalde 12 Şubat tı buna göre bakarsan 9 haftalık hamileyim ama doktorum 7 haftalık hamile olduğumu söyledi ve ben daha dün bebişi ve kalp atışmalarını duydum canım .. Sat a göre 9 haftada duymuş oldum yani.. Rabbim inşallah size de nasip eder ..

canım ne denır bılmıorum ama hayırlısı ne ıse onu yasatsın mevlam
belkıde su anda senın ıcın hamılelık hayırlısı degıl
ınankı bılemıyoruz sıkma canını once sen saglıklı ol kı bebısde saglıklı annecıkte tutunsun

ama iyi tarafından bakarsak neyseki sorun yok yumurtam oluşmuş çatlamış inş bu ay hamiş olurum dua edin kızlar içicem bu duphastonuda zaten nettede araştırdım bebek için zararlı bi ilaç değil eğer gebelik olursa düşük tehlikesine karşı önlem amaçlı kulanılıyor eğer gebelik olmazsada adet olmayı sağlıyormuş inş ilaç 10gün sonra bitecek ve bi 10 günde adet olurmuyumki diye beklersem ki inş olmam toplam en geç 20 gün sonunda inş güzel haber alırım

kesenin boyutu kaç mm idi..benimkinde 10 mm yazıyor..nasıl bilmiyorum ..inş.bizimkiler de öyle güzel atar..:)))

canım ben öğlenleri yemekten 1 saat önce kaynamış suya 1 tutam aslan pençesini kattım 5 dk da o sekılde kaynattım daha sonra 3-4 dk dınlendırdım ve suzup içtim.tadı kotu ama.3 gün oldu kullanmaya başlayalı bugunde hasta oldum ıste bende bu ay songan ve ıncır kuru uygulucam bakalım

ay canım nasıl moral oldun senınde mı gec dollenme ımıs
bekı adete gore 6 yada 7 haftanda gıttınmı mesela ozaman sadece kesemı vardı

bıde ustten mı baktı da duydunuz?

kızlar nasılsınız bugün bakalım. anca girebildim. güzel haberler varmı....
bende dün akşam itibariyle yaptığım test ve sonuç negatifff...

Son düzenleme:

son adet tarihin ne zman peki??

sağolasın canım şuan kullanmaya korkuyorum gebelik olursada düşüğe yada bi probleme sebep olursa diye dün başım ağrıdan çatlıyodu ilaç bile içemedim bişey olursa dye ilaç bitsinde gebelik oluşmaz ve adette olmazsam bende kullanmaya başlayım ama inş gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…