- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.561
canım hıc bır fıkrım yok sımdı bıraz baktım nette o ılacı
tarlusla gıbı geldı bana dusuk koruyucu bı yandanda adet sokturucu gıbı celısklı yanı
sansına bı ıı doktor cıkmadı
kesinlikle canım...çift çizgiyi gördüğümden beri endişe içindeyim...önce beta hcg değerim artıyor mu???sonra inş dış gebelik değildir....keseyi görüyorsun kalp atışı yok sonra kalbi atacak mı ..hakikaten çok stresli dönem allah hepimizin yardımcısı olsun.....Hayırlı hamilelik hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere...
Evet canim bunlari tum anne adaylaei yasar.. hormonarin cilvesii... annelik icgudusu... bide dogumdan sonra logusalik sendromu varr.. cok fenaaa .... bebek nefes aliyomu bebek hadi bogylursa gece... surekli kuruyosunnn.. sonra geciyorrrr.
Adetlerin duzenli mii. biraz karisik yazmissin tam anlamadim a sorun yok dediyse esin gorunsun bence
arkadaşım eğer herhangi bir sorunun yok v sadece adet göremiyorsan ilaçtan önce bir bitki önereceğim.Benimde 2 3 ay önce yumurtam çatlamamıştı ilaç kullandım ondan sonraki ay 15 gün gecikti bu ayda ibrahim saraçoğlu'nun adet söktürücü olarak önerdiği testere dişli aslan pençesini kullandım ve 3.gün bugün kırmızılar içindeyim ):
7+3 te gitmiş olacağım ...stres yapma diycem ama insanın elinde olmuyor ama allahın izniyle her şey normaldir ve cumartesi günü minik bebeğinin kalp atımını da duyarsın inş:))sen kaç günlükken gitmiş olcaksın peki???
Evet canim bunlari tum anne adaylaei yasar.. hormonarin cilvesii... annelik icgudusu... bide dogumdan sonra logusalik sendromu varr.. cok fenaaa .... bebek nefes aliyomu bebek hadi bogylursa gece... surekli kuruyosunnn.. sonra geciyorrrr.
kac gunlukken bebek ve kalp atısı ıcın gıtmıs olacaksın yanı
bende cumartesı gıdecegım korkular bastı
sürekli arastırıyorum stres halındeyım :S
bu arada dıkkat et kendıne dınlen mutlaka yat
Kızlar bwn geldim( sağ yumurtam çatlamamış o nedenle tam adet olamamışşım çok düşük bir ihtimal ama genede gebelik testi yapalım dedi ilaçç yazdı akşam 5 gibi arkcam doktoru eğer gebelik değilseki %98 değil bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam yumurta daha fazla büyümesin die (( azcıkta olsa umut vardı ama canımız sağolsun Allahın izniyle 2 ay sonra tekrar denicez (
benımde 7+3 olacak ama benım bebıs bıraz kucuk ıdı gec dollenme demıstı ılk gıttıgımızde doktor ıns aradakı farkı kapatmıstr
kapatır buyuk olasılıkla demıstı
youtube da sureklı 6 haftaık 7 haftalık ultrason vıdeoları seyredıorum
kımısınde ne guzel atıor kalp ınsallah bızdede atar duyarız canm
canım bu ay klomen kullandım ve ou testine göre (sadece 1 gün çift çizgi görebildim) pazartesi günü yumurtadım ve doktorun muayenesine göre çatlamış yumurtam inş bu ay kırmızı görmem ama eğer görürsem gelecek ay iş bçt soğan bütün kürleri yapmayı düşünüyorum sen nasıl kullandım bu otu ve hangi gün başladın kaç gün kullandın
Canım adet haftasına göre hesaplanayım bak ben normalde 12 Şubat tı buna göre bakarsan 9 haftalık hamileyim ama doktorum 7 haftalık hamile olduğumu söyledi ve ben daha dün bebişi ve kalp atışmalarını duydum canım .. Sat a göre 9 haftada duymuş oldum yani.. Rabbim inşallah size de nasip eder ..
kesenin boyutu kaç mm idi..benimkinde 10 mm yazıyor..nasıl bilmiyorum ..inş.bizimkiler de öyle güzel atar..:)))
Canım adet haftasına göre hesaplanayım bak ben normalde 12 Şubat tı buna göre bakarsan 9 haftalık hamileyim ama doktorum 7 haftalık hamile olduğumu söyledi ve ben daha dün bebişi ve kalp atışmalarını duydum canım .. Sat a göre 9 haftada duymuş oldum yani.. Rabbim inşallah size de nasip eder ..
canım ben öğlenleri yemekten 1 saat önce kaynamış suya 1 tutam aslan pençesini kattım 5 dk da o sekılde kaynattım daha sonra 3-4 dk dınlendırdım ve suzup içtim.tadı kotu ama.3 gün oldu kullanmaya başlayalı bugunde hasta oldum ıste bende bu ay songan ve ıncır kuru uygulucam bakalım
canım adet tarıhıne gore solım 5+3 de 0,427 cm dı
6+6 da gıttıgımde 2,00 cm dı
sımdı 7+3 olarak gıdecegım bakalım ne olacka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?