HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tamam canım sagol ole yapayım ıcım suyu ıcım suyu :)

günaydın kızlaar :)
bugün giremcem çok belki bikaç gün hatta.eşim evde çünkü ailesiyle bi kriz yaşandı da dün akşamm işe gitmicekmiş görüşmicekmişiz vs..

nasıl ya ıyıde o dukkan sızınde degılmı bı anda ortamı kalcak esın
sınırıne yenılıp de maddı ımkanlarınızı zorlamasa barı

destek ol esıne
cok kotu oluyor bole kavgalar ya

günaydın kızlaaaar nasılsınız bugün varmı gelişmeler

dün çok acil işim çıktı aniden çıktım ancak gelebildim stresten boynum tutuldu:18:

benim sata göre 7+6 canım ultrasona göre 6+6 gec döllenme var zaten normalden gec yumurtladım ama drlar kalp atısından baska bişeyde görüyolar heralde ki hemen alma taraftarı konusuyolar hersey yerinde kese de bozulma yok embriyo içerde ptesi 2mm di carsamba 3mm olmus kese cmtesi 10 mm ptesi 21 mm olmustu neden büyüyo dedim kan akısı devam ettigi için dedi bende nette okudum 8.9.10.haftalarda duyanlar var kanamam yok benim acaba beklesem kanamaya kadar olur mu diyorum ama esim annem falan bana bişey olur diye korkuyo bekletmiyo alıstırıyorum kendimi ptesi gidicegine normalde cuma cagardı olmazsa alırız dedi ama yok cuma gitmicem yaniii azıcık müsade etsin 2 günde aldırmıcam

Merhaba canlarıımmm.. Sabahtan işlerin vardı giremedim. nasılsınız bakalım bugün..
ben iyiyim eşimle aramız limoniydi dün yatmadan önce barıştık. ben dün 7de yine test yaptım bu sefer T'deki çizgi C'dekinden koyuydu.. ben 19. gün yumurtluyomuşum meğer. tabi kocişimle küs olduğumuz için söleyemedim. barıştıktan sona söledim ee nolcak geliyomu bebişimiz dedi bende yaparsak gelir ki dedim hadi o zaman dedi mikmik olduuu

önceden biraz yatar sonra kalkardım ama dün hiç kalkmadım.. bakalım akşam bida yapıcam ne olmuş anlıycammm

bebek'im iyi olmana çok sevindim canım.. Rabbim herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın senii

çok sevindim canımm benim bak bozdun bozdun moralini degdi mi catır catır yumurtluyomussun megerse ohhh cok iyi olmus dünkü calısma bugünde calısın ama durmak yok sonra da allahın izniyle gelsin bebişben de iyi olucam tatlım daha da iyi olucam insallah vardır allahımın bi bildigi mutlaka

canımmmmm çok üzüldümmm ya ben seni kendim gibi görüyorum o bebeğide en az senin kadar çok istemiştim biliyorsun aynı tarihi bekliyorduk:26:
seni teselli etmeye çalışayacağım çünkü ne yaşadığını çok iyi biliyorum Rabbim yardımcın olsun kendine dikkat et :26:

tesekkür ederim canım benim hayırlısı böyleymiş diyorum artık vardır mutlaka bunda da bir hayır ptesi bebegimle vedalasıyım bi hayatımı tekrar programlıycam ama su an cok karısıgım bi yanım hala filmlerdeki gibi olsun almak üzereyken dr bebek canlanmıs cok saglıklı dese istiyorum bi yandan da artık yapıcak bişey yok kabullen diyorum sanırım kabulleniyorum da allaha hep hayırlısını ver yarabbim bebegimi alıcaksan da bana sabır ver dedim dün dra girmeden önce dün cok kötüydüm kabullenmek istemedim bütün gün agladım ama bugün sabrı verdi allahım benden kötü durumda olanları evlat acısının hasını yasıyanları düsünüyorum kendimi sanslı saymaya calısıyorum daha kötüsü olmadıgı için şükrediyorum sayenizde atlatıyorum işte kuzumm iyki varsınız

Ups, nooldu cimim :/

ya babamın kullandığı simkart benim üzerime kayıtlı. o hattı ben hediye almıştım kendisine. 2 aydır sürekli iş bankasından mesaj geliyor bilmem kaç numaralı kartınızın son özeme tarihi geçmiş şu kadar borcunuz bulunuyor diye.

ben 2011 de kredi kartımı iptal ettirmiştim ve hiç borcum yoktu ayrıca babamın numarasını vermemiştim. e babamın zaten o bankadan kredi kartı yok. aklıma takıldı dün yine mesaj gelmiş babama mesajı bana ilet dedim dün aldım mesajı gittim bankaya. müşteri temsilcisi bizim numaraya kayıtlı 3 farklı isim olduğunu söyledi dilekçe yazmanız lazım yarın gelin dedi. bu sabah gittim başka bi müşteri temsilcisi vardı dilekçe yazmak hiçbi işe yaramaz o isimleri bulup numarayla bağlantılarını sorgulamak lazım onlarda büyük ihtimal reddederler şimdilik problem olmaz ama ileride o kişiler borçlarını ödemezlerse babana soruşturma açılır dedi.
allahtan müşteri temsilcisi arkadaşımdıda bütün isimleri tek tek aradı en geç bu akşam 5 e kadar en yakın şubeye gidip numaranızı güncelletin dedi. tabi içlerinde inanmayanlarıda var.
bende babamı aradım simkartını kırıp atacak o hattıda kapattıracak sonra yeni hat alacak kendine.

hayır bişey değil benim üstüme hat. ilerde beni bulurlarsa kocama bişey izah edemem onun haberi olmadan halletmeye çalıştık ama akşam kendisine söylemeyi düşünüyorum belki onunda yapabileceği bişey olur.

gerim gerim gerildim valla stresten :18:

Canım hiç belşinılöaz Rabbim istedikten sonra herşey olur dua edelim hep birlikte inşallah gittiğinde bebeğin kalbinin attığını görürsünüz annesine sürpriz yapar.. Benim sat a göre 9 hafta kalp atışları duyuldu canım ama ultrasonda 7 haftalık gözüktü.. Rabbim hakkında hayırlısını versin bence de bekle biraz Dr risk yok diyor şa eğer ama risk var şa tatbiki önce senin sağlığın önemli canım benim..

Kızlar,
Allah şehit analarına sabır versin, bizim acılarımız ne ki...
Şükürler olsun bugünümüze...

evet canım kendın daha ıyı bılırsın
ama dıkkat et kendını kotu hıssedersen ıhmal etme sakın olur mu?

Rabbım ınsallah hayırlı haberlerle karsılastırır senı

bebeğimmm bende dra giderken hep içimden dua ettim hatta 30 doktor bile almaya kalksa 31.ye gitcem yinede vermicem demiştim ama önce bizim sağlığımız önemli olduğu için sabretmeyi beceriyoruz yinede.
bende ilk gün ağladım çok ağladım kendime gelemedim ama sonra alıştım sende alışacaksın. dr bana onu bebek olarak değil kanserli bi hücre gibi düşün. o kanseri almazsak tüm vücudunu kaplar belki ileride hiç çocuk sahibi olamazsın ve daha kötüsü senin hayatına mal olabilir ama şimdi alırsak onu yenmiş olacaksın ve spnra tekrar çocuğun olacak demişti. bu bana çok yardımcı oldu biran önce alınsın vücudum temizlensin ve sağlıkla yeni gebeliğe hazırlanayım diye baktım ve çok şükür 15 gün içinde temizlendim ve doktorum tekrar hamile kalman için hiçbir problem yok dilersen hemen kalabilirsin dedi ve korunma vermedi..

inşallah sende öyle olacaksın bitanem. Rabbim hayırlısını versin inanıyorum ikincisinde sağlıkla topaç gibi bebeğin olacak

İyi olacaksın tabii Rabbim sana tekrardan tattırcak o güzel duyguyu..
evet bozdum moralimi aslında hiç bozmama gerek yokmuş ama işte insan buradaki herkese olumlu şeyler söyleyip rahatlatıyo ama kendisine yapamıyo.. onun içinde zaten sizler varsınız.. İnşallah çalışmalarımızın sonucunu olumlu şekilde heyırlısıyla sağlıkla alırız..

ayy hadı bakalım ınsallah tutar canım
tam gunu yakalamıs oldun :)

ay durdur yere ıs sıkıntı
hemde sacma salak
bosa kurek durumu nsıl sınır oluıyorum buda kesın o musterıyı tanımlayan mısterı temsılcısının hatası
ınsallah bı an onca cozersın cnım

ay ne çok sayfa birikmiş akşamdan öglene:) oku oku yeni bitti,bebekcim iyi olmana sevindim yüce mevlam dermansız dert vermez kimseye,inş en kısa zamanda atlatırsın,burdaki dostluklar gerçekten çok güzel menfaatsiz,bu yüzden burayı çok seviyorum

ayy hadı bakalım ınsallah tutar canım
tam gunu yakalamıs oldun :)

evet tam gününde yakaladıımm.. Aslında moralim bozuktu yapmıycaktım ama genede dayanamadım yaptım gördüm çifti hemde öncekisinden de koyu 7 de yaptım 12de de kocayla mikmik.. hatta o zamanda yaptım ama sıvı tükettiğim için iki çizgide aynı siliklikte çıktı.. kocama dedim şimdi sabah bide yarın yapalım mikmik dedim ama adam 6da işe gidiyo sabah nasıl yapcaz olmaz dedi. artık akşam testi tekrarlayıp denicez. İnşallah bu ay yakalamış oluruumm

ay sorma yaa ben korktum 2011 de kapattığım kartın borcu diye ama borcum yoktu o zaman eşim kapatmıştı hatta borcu ve tekrar tekrar sormuştu bi problem çıkmaz dimi diye. Allahtan borç ne babama ne bana ait büyük ihtimal diğer kadınların. isimlere bakarmısınız
biri benim adıma
biri merve kavasçı
biri fadime şahin
biri nur yerlikaya

naylon hesapmıdır nedir bu kadar tesadüf beni buldu :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…