- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.601
Ayrıca üstten baktı canım vajinal bakmadı.. Vajinalin riskli olduğunu söylüyor kese ve bebek gözkmezse eğer vajinal bakılır diyor.. Birde özercim aklında bulunsun doktora gitmeden bir iki saat önce idrarını yapma sıkışık git çok etkisi oluyor ben ikisindede öyle gittim ilk bakışta keseyi de bebeğimde gördü çok şükür..
günaydın kızlaar :)
bugün giremcem çok belki bikaç gün hatta.eşim evde çünkü ailesiyle bi kriz yaşandı da dün akşamm işe gitmicekmiş görüşmicekmişiz vs..
Sağol canım inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah... Belli de bi mucize olur küçük bebiş yarın gittiğinde kalbi min attığını farkedersiniz ki inşallah böyle olur canım.. Belki geç döllenmesine bak benîmki mesela sat a göre 9 hafta da bebek görüldü ve kalbi atışlarını duydum senin li kaç haftalık ki?
Merhaba canlarıımmm..Sabahtan işlerin vardı giremedim. nasılsınız bakalım bugün..
ben iyiyim eşimle aramız limoniydi dün yatmadan önce barıştık. ben dün 7de yine test yaptım bu sefer T'deki çizgi C'dekinden koyuydu.. ben 19. gün yumurtluyomuşum meğer. tabi kocişimle küs olduğumuz için söleyemedim. barıştıktan sona söledim ee nolcak geliyomu bebişimiz dedi bende yaparsak gelir ki dedim hadi o zaman dedi mikmik olduuu
önceden biraz yatar sonra kalkardım ama dün hiç kalkmadım.. bakalım akşam bida yapıcam ne olmuş anlıycammm
bebek'im iyi olmana çok sevindim canım.. Rabbim herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın senii
benim sata göre 7+6 canım ultrasona göre 6+6 gec döllenme var zaten normalden gec yumurtladım ama drlar kalp atısından baska bişeyde görüyolar heralde ki hemen alma taraftarı konusuyolar hersey yerinde kese de bozulma yok embriyo içerde ptesi 2mm di carsamba 3mm olmus kese cmtesi 10 mm ptesi 21 mm olmustu neden büyüyo dedim kan akısı devam ettigi için dedi bende nette okudum 8.9.10.haftalarda duyanlar var kanamam yok benim acaba beklesem kanamaya kadar olur mu diyorum ama esim annem falan bana bişey olur diye korkuyo bekletmiyo alıstırıyorum kendimi ptesi gidicegine normalde cuma cagardı olmazsa alırız dedi ama yok cuma gitmicem yaniii azıcık müsade etsin 2 günde aldırmıcam
günaydın kızlaaaar nasılsınız bugün varmı gelişmeler
dün çok acil işim çıktı aniden çıktım ancak gelebildim stresten boynum tutuldu:18:
canımmmmm çok üzüldümmmya ben seni kendim gibi görüyorum o bebeğide en az senin kadar çok istemiştim biliyorsun aynı tarihi bekliyorduk:26:
seni teselli etmeye çalışayacağım çünkü ne yaşadığını çok iyi biliyorum Rabbim yardımcın olsun kendine dikkat et :26:
Ups, nooldu cimim :/
benim sata göre 7+6 canım ultrasona göre 6+6 gec döllenme var zaten normalden gec yumurtladım ama drlar kalp atısından baska bişeyde görüyolar heralde ki hemen alma taraftarı konusuyolar hersey yerinde kese de bozulma yok embriyo içerde ptesi 2mm di carsamba 3mm olmus kese cmtesi 10 mm ptesi 21 mm olmustu neden büyüyo dedim kan akısı devam ettigi için dedi bende nette okudum 8.9.10.haftalarda duyanlar var kanamam yok benim acaba beklesem kanamaya kadar olur mu diyorum ama esim annem falan bana bişey olur diye korkuyo bekletmiyo alıstırıyorum kendimi ptesi gidicegine normalde cuma cagardı olmazsa alırız dedi ama yok cuma gitmicem yaniii azıcık müsade etsin 2 günde aldırmıcam
tesekkür ederim canım benim hayırlısı böyleymiş diyorum artık vardır mutlaka bunda da bir hayır ptesi bebegimle vedalasıyım bi hayatımı tekrar programlıycam ama su an cok karısıgım bi yanım hala filmlerdeki gibi olsun almak üzereyken dr bebek canlanmıs cok saglıklı dese istiyorum bi yandan da artık yapıcak bişey yok kabullen diyorum sanırım kabulleniyorum da allaha hep hayırlısını ver yarabbim bebegimi alıcaksan da bana sabır ver dedim dün dra girmeden önce dün cok kötüydüm kabullenmek istemedim bütün gün agladım ama bugün sabrı verdi allahım benden kötü durumda olanları evlat acısının hasını yasıyanları düsünüyorum kendimi sanslı saymaya calısıyorum daha kötüsü olmadıgı için şükrediyorum sayenizde atlatıyorum işte kuzumm iyki varsınız
çok sevindim canımm benim bak bozdun bozdun moralini degdi mi catır catır yumurtluyomussun megerseohhh cok iyi olmus dünkü calısma bugünde calısın ama durmak yok sonra da allahın izniyle gelsin bebiş ben de iyi olucam tatlım daha da iyi olucam insallah vardır allahımın bi bildigi mutlaka
Merhaba canlarıımmm..Sabahtan işlerin vardı giremedim. nasılsınız bakalım bugün..
ben iyiyim eşimle aramız limoniydi dün yatmadan önce barıştık. ben dün 7de yine test yaptım bu sefer T'deki çizgi C'dekinden koyuydu.. ben 19. gün yumurtluyomuşum meğer. tabi kocişimle küs olduğumuz için söleyemedim. barıştıktan sona söledim ee nolcak geliyomu bebişimiz dedi bende yaparsak gelir ki dedim hadi o zaman dedi mikmik olduuu
önceden biraz yatar sonra kalkardım ama dün hiç kalkmadım.. bakalım akşam bida yapıcam ne olmuş anlıycammm
bebek'im iyi olmana çok sevindim canım.. Rabbim herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın senii
ya babamın kullandığı simkart benim üzerime kayıtlı. o hattı ben hediye almıştım kendisine. 2 aydır sürekli iş bankasından mesaj geliyor bilmem kaç numaralı kartınızın son özeme tarihi geçmiş şu kadar borcunuz bulunuyor diye.
ben 2011 de kredi kartımı iptal ettirmiştim ve hiç borcum yoktu ayrıca babamın numarasını vermemiştim. e babamın zaten o bankadan kredi kartı yok. aklıma takıldı dün yine mesaj gelmiş babama mesajı bana ilet dedim dün aldım mesajı gittim bankaya. müşteri temsilcisi bizim numaraya kayıtlı 3 farklı isim olduğunu söyledi dilekçe yazmanız lazım yarın gelin dedi. bu sabah gittim başka bi müşteri temsilcisi vardı dilekçe yazmak hiçbi işe yaramaz o isimleri bulup numarayla bağlantılarını sorgulamak lazım onlarda büyük ihtimal reddederler şimdilik problem olmaz ama ileride o kişiler borçlarını ödemezlerse babana soruşturma açılır dedi.
allahtan müşteri temsilcisi arkadaşımdıda bütün isimleri tek tek aradı en geç bu akşam 5 e kadar en yakın şubeye gidip numaranızı güncelletin dedi. tabi içlerinde inanmayanlarıda var.
bende babamı aradım simkartını kırıp atacak o hattıda kapattıracak sonra yeni hat alacak kendine.
hayır bişey değil benim üstüme hat. ilerde beni bulurlarsa kocama bişey izah edemem onun haberi olmadan halletmeye çalıştık ama akşam kendisine söylemeyi düşünüyorum belki onunda yapabileceği bişey olur.
gerim gerim gerildim valla stresten :18:
ayy hadı bakalım ınsallah tutar canım
tam gunu yakalamıs oldun :)
ay durdur yere ıs sıkıntı
hemde sacma salak
bosa kurek durumu nsıl sınır oluıyorum buda kesın o musterıyı tanımlayan mısterı temsılcısının hatası
ınsallah bı an onca cozersın cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?