HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

oooooo buğün maaşallaahhh pek bereketliymişşşş hayrlı olsun cnmm allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsinn:)))) tabyy bizlerede inşallahhhhh

tebrik ederim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişiniii
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin lütfen ..
oohh ohh bugün 2 hamişimiz olduu kızlarr :)
tebrikler tatlııım :)

tebrikler canımmm hayrlı olsun sağlıklı bi gebelik geçirrsn inş.:)) bebişinde sağlıkla doğsun inşallahhhh:)))

kızlar ya bişi sorcam yumurtlama gününde illa o akıntı gelir mi??? bnm yumurtlama günlerm ama hala o kıvamdaki akıntıyı göremedm ben???
Canım ben o akıntı sayesinde hamile kaldım tam 1 Şubat'ta geldi o akıntı o haftayı iyi değerlendirdim ve çok şükür hamileyim inşallah sağlıkçıları kucağıma alabilirim.. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum canım ama daha çok küçük değerin 46.63 çıktı zaten bakalım p. Tesi tekrar yaptıracam o zaman kaç çıkacak.. Rabbim isteyen herkese nasip eder..

cm çok sıcak olmadıkça sorun olmaz...offf sinirim bozuk ((((((((((

Canım mrb öncelikle sakin ol ve stres yapma emin ol stres artırır bişe yoktur onda ufak tefektir diye düşünüyorum eğer Allah korusun düşük olsaydı zaten duramazdın ki evde korkma ve dua et ben de dua edicem senin için canım

amiinnn cnmm inşallahh:))) yani o akıntı illa gelr diosun tamm ozamn canm bnde gelmedi die stres olmuştum:)) saol cnm ya rahatladm sayende:))
yarın öğrenrsn kaç haftalık olduğunu cnm bzede haber etmei unutma he bu arada her hamişin hamile kalma hikayelerini dinliorz sennkide alalım lütfen kullandığın bi kür yada uyguladğn bişiler oldumu cnm?? aydnlat biziiii

Valla canım hiç bir kür kullanmadım bu ay.. Geçen ay soğan suyunu on beş gün içmiştim.. Ama doktorum glukofen adında bi ilaç verdi hem kilo vermene yardımcı olur hemde hamile kalmanı kolaylaştırı demişti.. İlk kullandığım ayda da hamile kaldım çok şükür canım...

64: ayyy canıım çok tebrik ederim,hayor uğurlu olsun..darısı bize olsun inş..çok sevindim canım inanki Allah kucağınada almayı nasip etsin

Kızlar hamileyim sonucumu aldın 46.63 çıktı.. Çok mutluyum ...

canım tebrik ederim
sağlıkla kucağına al inş..

kızlar ya bişi sorcam yumurtlama gününde illa o akıntı gelir mi??? bnm yumurtlama günlerm ama hala o kıvamdaki akıntıyı göremedm ben???

canım evet geliyor o akıntı..içini ferah tut geç yumurtluyor olabilirsin..bende her dakka çamaşırıma baklıyordum aferdesin sapık gibi gözüm oradaydı
ama eninde sonunda görüyorsun :)

tatlım tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.ben de isteremmmmmm.........

64:canım evet geliyor o akıntı..içini ferah tut geç yumurtluyor olabilirsin..bende her dakka çamaşırıma baklıyordum aferdesin sapık gibi gözüm oradaydı
ama eninde sonunda görüyorsun :)

şuan bnde sapığa bağladm ztnewt cnm büük ihtimal geç yumurtluorm kendmi iice tavuk gbi hissetmeye başladmm yakında gıdaaklıcam

Kızlar merhaba benim beta hcg sonucum 687,16 çıktı acaba tam kaç haftalık bilgisi olan var mı? hesaplayıcıdan 5 hafta 1 günlük çıkıyor ama doğru mu emin değilim. Doktordan da alel acele çıktım o da söylemedi zaten sadece çok küçük dedi. Zaten küçük benim meleğim.. Annesinin biriciği o... :)

ayyy ağlıycammm şimdi.öyle duygusal şeyler dimeyinnnnn yaffff (

Hayirli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…