- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.061
merhaba arkadaşlar, dün göstermiştim evde yaptığım hamilelik testini..
bugün yaptırdım kanda gebelik testini ve sonuç: beta hcg = 86..
Alllah'ın izniyle hamileyim, dualarınızı eksik etmeyin :)
Rabbim sağlık sıhhatle hepimize nasip etsin inşallah..
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin lütfen ..tebrik ederim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişiniii
oohh ohh bugün 2 hamişimiz olduu kızlarr :)
tebrikler tatlııım :)
tebrikler canımmm hayrlı olsun sağlıklı bi gebelik geçirrsn inş.:))bebişinde sağlıkla doğsun inşallahhhh:)))
Canım ben o akıntı sayesinde hamile kaldım tam 1 Şubat'ta geldi o akıntı o haftayı iyi değerlendirdim ve çok şükür hamileyim inşallah sağlıkçıları kucağıma alabilirim.. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum canım ama daha çok küçük değerin 46.63 çıktı zaten bakalım p. Tesi tekrar yaptıracam o zaman kaç çıkacak.. Rabbim isteyen herkese nasip eder..kızlar ya bişi sorcam yumurtlama gününde illa o akıntı gelir mi??? bnm yumurtlama günlerm ama hala o kıvamdaki akıntıyı göremedm ben???
cm çok sıcak olmadıkça sorun olmaz...offf sinirim bozuk((((((((((
Canım ben o akıntı sayesinde hamile kaldım tam 1 Şubat'ta geldi o akıntı o haftayı iyi değerlendirdim ve çok şükür hamileyim inşallah sağlıkçıları kucağıma alabilirim.. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum canım ama daha çok küçük değerin 46.63 çıktı zaten bakalım p. Tesi tekrar yaptıracam o zaman kaç çıkacak.. Rabbim isteyen herkese nasip eder..
internette ovulasyon tarihi hesaplayicisi var. son uc adet tarihini giriyorsun muhtemel ovulasyon tarihin ve beklenen adet tarihi kendiliginden cikiyor8 şubat görünüyodu demişsin ya onu nasıl hesaplıyosun cnm ?
amiinnn cnmm inşallahh:))) yani o akıntı illa gelr diosun tamm ozamn canm bnde gelmedi die stres olmuştum:)) saol cnm ya rahatladm sayende:))
yarın öğrenrsn kaç haftalık olduğunu cnm bzede haber etmei unutmahe bu arada her hamişin hamile kalma hikayelerini dinliorz sennkide alalım lütfen kullandığın bi kür yada uyguladğn bişiler oldumu cnm?? aydnlat biziiii
merhaba arkadaşlar, dün göstermiştim evde yaptığım hamilelik testini..
bugün yaptırdım kanda gebelik testini ve sonuç: beta hcg = 86.
Alllah'ın izniyle hamileyim, dualarınızı eksik etmeyin :)
Rabbim sağlık sıhhatle hepimize nasip etsin inşallah..
Kızlar hamileyim sonucumu aldın 46.63 çıktı.. Çok mutluyum ...
kızlar ya bişi sorcam yumurtlama gününde illa o akıntı gelir mi??? bnm yumurtlama günlerm ama hala o kıvamdaki akıntıyı göremedm ben???
kızlaaaaaaarrrrrr günaydın hepinizeeee
sabah 7:55 itibariyle yaptığım test sonucum. bi el atıverin sizce ne yapmam lazııımmmmm:18:
kızlar bu arada fotolar silik çıkmış olabilir bilgisayarın bulututu yok malesef. telefonumunda kablosunu bulamadım bende fotoğraf makinesiyle çektim aslında fotoğraf mainesinde gayet netler ama pc ye aktarınca bulanık oldu:26:
Eki Görüntüle 634375
Eki Görüntüle 634388
64:canım evet geliyor o akıntı..içini ferah tut geç yumurtluyor olabilirsin..bende her dakka çamaşırıma baklıyordum aferdesin sapık gibi gözüm oradaydı
ama eninde sonunda görüyorsun :)
şuan bnde sapığa bağladm ztnewt cnm büük ihtimal geç yumurtluorm kendmi iice tavuk gbi hissetmeye başladmm yakında gıdaaklıcam
Kızlar hamileyim sonucumu aldın 46.63 çıktı.. Çok mutluyum ...
Kızlar merhaba benim beta hcg sonucum 687,16 çıktı acaba tam kaç haftalık bilgisi olan var mı? hesaplayıcıdan 5 hafta 1 günlük çıkıyor ama doğru mu emin değilim. Doktordan da alel acele çıktım o da söylemedi zatensadece çok küçük dedi. Zaten küçük benim meleğim.. Annesinin biriciği o... :)
ayyy ağlıycammm şimdi.öyle duygusal şeyler dimeyinnnnn yaffff(
Canım sizi üzecek bişe dediysem özür dilerim ben de alıngandım bu konuda zatenyani birinin bebeği olunca içim garip olurdu
yok canım,sevincinnn hiç bitmesin.ben de çok seviniyorum sizler adına ama içimde de hep bir burukluk oluyor.yalan değil(
Hayirli olsun canimKızlar merhaba benim beta hcg sonucum 687,16 çıktı acaba tam kaç haftalık bilgisi olan var mı? hesaplayıcıdan 5 hafta 1 günlük çıkıyor ama doğru mu emin değilim. Doktordan da alel acele çıktım o da söylemedi zatensadece çok küçük dedi. Zaten küçük benim meleğim.. Annesinin biriciği o... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?