HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şimdi size bir soru kızlar ben şayet pazartesi günü ovu testinde çift çizgiyi gördüğümde yumurtadıysamki sanırım öyle çünkü kasık ağrım daha bugun hafifledi ben yumurtlamamdan yaklaşık 14 gün sonramı adet olurum yoksa duphaston kullanmaya başladım ya duphaston biitincemi adet olurum bu duphaston adet olasım varsada ilaç bitene kadar geciktirirmiki herhangi bi fikri olan varmı bu arada adetim düzensiz haberiniz ola

canlarım benim bir şey soracağım . hani:ik mik ten sonra silkenin deniyor ya bunu ne zaman yapıyorsunuz hemen mi sonra mı

bende yapıyorum ama hala çift çizgiyi göremedim

bende taa 19.günde gördüm canım sabret

BAT ne zaman inşallah olmuştur yaaa

BAT ne zaman inşallah olmuştur yaaa [/QUOTE]

benim bat sorunlu canım yukarda soru yazdım ama görmedin herald ecanım bat malesef çok problemli oyüzden bilmiyorum

sen yinede değerlendir canım nolur nolmaz

BAT ne zaman inşallah olmuştur yaaa

benim bat sorunlu canım yukarda soru yazdım ama görmedin herald ecanım bat malesef çok problemli oyüzden bilmiyorum[/QUOTE]

yeni gördüm canım.. o düzensiz adet zor tabii.. peki her ay arasında ne kadar oynuyo ??

bende henüz birşey yok canım 3 gün test yapmıştım negatifdi erken mi yaptım bilmem bakalım c.tesiye kadar gelmezse kan veririrm senin durum nedir

benim son iki ay periyodum 26 gün canım ve geç yumurtladım sanırım 15.16 ve 17.günde çift gördüm senin kaç gün canım

Cnm ben 28 gunde bir adet oluyorum,genelde gunu saati sasmadan gelirdi.sadece 1 gun gecikmisti bir kere oda,ovulasyon testi kullanmadim o yzden kacinci gun yumurtladim bilmiyorum,eger yarinda olmazsam haftasonu kan veririm

Cnm ben 28 gunde bir adet oluyorum,genelde gunu saati sasmadan gelirdi.sadece 1 gun gecikmisti bir kere oda,ovulasyon testi kullanmadim o yzden kacinci gun yumurtladim bilmiyorum,eger yarinda olmazsam haftasonu kan veririm

hayırlısı olsun hakkımızda canım h.sonuna kadar gelmezse test yaparız

Her ay anne olmayı umutla bekledim ve en sonunda yumurta yetmezliğine (hatta hiç yumurtam olmamasına) rağmen kendiliğimden hamile kaldım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar. Erken menapoz riskinde olduğumu öğrendiğim günden itibaren bu siteden çok şey öğrendim en başta da yalnız olmadığımı...
Bu mutluluğu sizlere anlatıp buradaki arkadaşlarıma umut olabilmeyi bir borç bilirim. Ayrıntılar ve hamilelik anıları "denizimizvebiz.wordpress.com" blog sayfamda...

Canım blogundan okudum çok güzel bir duygu nasıl mutlu olunmaz ki... allahım hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…