- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.721
evet canım aynen öyle oluyo malesseeff 1 güncükkkk
bendede bisey yok cnm bende 3 gun once yaptigimda negatifti
bende yapıyorum ama hala çift çizgiyi göremedim
valla canım bendede sadece bir gün çift çizgi çıktı pazar tek pazartesi çift salı tek çıktı ama kızlar yazmıs bikaç gün yumurtlamaya yaklaşınca bir iki gün çift çıkıyo diye bende test bozuktu yada bende sorun var diye düşündüm yapmadım test mest bidaha habire mik mik
ee bugünüde değerlendirsem değişen bişey olmaz mııı ??
ee bugünüde değerlendirsem değişen bişey olmaz mııı ??
Olmaz olur mu canim sen bugunu de degerlendir mutlaka yumurtlamanin 1 gun oncesi ve sonrasi cok onemli calismaya devam:)))
sen yinede değerlendir canım nolur nolmaz
BAT ne zaman inşallah olmuştur yaaa
bende henüz birşey yok canım 3 gün test yapmıştım negatifdi erken mi yaptım bilmem bakalım c.tesiye kadar gelmezse kan veririrm senin durum nedir
benim son iki ay periyodum 26 gün canım ve geç yumurtladım sanırım 15.16 ve 17.günde çift gördüm senin kaç gün canım
benim bat sorunlu canım yukarda soru yazdım ama görmedin herald ecanım bat malesef çok problemli oyüzden bilmiyorum
Cnm ben 28 gunde bir adet oluyorum,genelde gunu saati sasmadan gelirdi.sadece 1 gun gecikmisti bir kere oda,ovulasyon testi kullanmadim o yzden kacinci gun yumurtladim bilmiyorum,eger yarinda olmazsam haftasonu kan veririm
hayırlısı olsun hakkımızda canım h.sonuna kadar gelmezse test yaparız
canlarım benim bir şey soracağım . hani:ik mik ten sonra silkenin deniyor ya bunu ne zaman yapıyorsunuz hemen mi sonra mı
soruma kimse neden cvp vermiyor :26:
Her ay anne olmayı umutla bekledim ve en sonunda yumurta yetmezliğine (hatta hiç yumurtam olmamasına) rağmen kendiliğimden hamile kaldım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar. Erken menapoz riskinde olduğumu öğrendiğim günden itibaren bu siteden çok şey öğrendim en başta da yalnız olmadığımı...
Bu mutluluğu sizlere anlatıp buradaki arkadaşlarıma umut olabilmeyi bir borç bilirim. Ayrıntılar ve hamilelik anıları "denizimizvebiz.wordpress.com" blog sayfamda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?