HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ahha aynen ne kadar eksilirlerse o kadar iyi tövbe yarebbimm insana neler söyletiyolarrr:)
hayır anlamadığım kız aileleri neden böyle değil cidden bunu merak ediyorum ben

valla canım öyle olan kız aileleride var ama azınlık tabi erkek aileleri genelde böyle olduğu için ya hayır evladın o senin ve o evlat karısıyla mutlu sanada bi kötülüğü yok e daha ne istiyosun ki sen hep istemedinmi evladımın mürüvvetini görüyüm diye hatta demezlermi hep evladımın mürüvvetini görüyüm öyle ölüyüm diye bu kadar çok istiyosun sonrada ayırmaya çalışıyosun mutluluğunu çekemiyosun oğlun ayrılsa başkasıyla evlenmicekmi sanki ve o başkası gelince napcaksın tamam kıskanmalarını anlıyorum ama huzur bozacak dereceye nasıl niçin getiriyolar aklım almıyo ayy beni konuşturma valla ben tahammül edemiyorum böylelerine ağzıma geleni sayasım geliyor benim kayınvalidede her kayınvalide gibi ama neyseki alttan alttan yapıo ve benim kocam umursamaz takmaz hiçbişeyi vede uzağız çok şükür

ya işte ahhh ahh bi konuşsak söylesek içimizdeki herşeyi kuş gibi oluruz valla olmuyo ama denmiyo hiçbişeyyy :|
bizimkileri bi gör varya eşimle gittiğimizde neleeer neler yaparlar sevdiği yemekler tatlılar.gelin diye sıkıştırmazlar çalışıyosunuz biz o yüzden gelemeyiz siz istediğinizde gelin diyolar hep.
hergün beni arar sorar selam söyle der kapatırlar bu yani haftada iki haftada ben giderim.ama eşimin annesi bayram sabahı bizi çağırıp kahvaltı bile hazırlamamıştı ve benim ilk bayramımdı onlarla şok olmuştum şok ben böyle görmedim çünkü.hemen ben poğaça yaptım omlet falan yaptım onları yedik.ne biliyim çok değişikler.kültürel fark bu olsa gerek :)

kız aynı şoku bende yaşadım biliyomusun ilk bayramımda normalde bizim evimizde bayram kahvaltıları ve pazar kahvaltıları özeldir itinayla hazırlanır ve babam bile muhakkak namazdan gelirken bişeyler alır gelir simiti poğaçaydı bide bizde bayram sabahı namazdan çıkılır çıkılmaz kahvaltıya büyüklere gidilir bende kocamı zar şer ikna ettim gidelim ayıp olur diye onlarda çağırdı zaten anam bir gittim ki kocam boşver geç gidelim dedi diye saat 10gibi gitmemize rağmen daha yatıyolar ne kahvaltı var ne bişey artık bi peynir zeytin koydu çay yaptıda yedik içtik karnımızı bari doyurduk ve benim kayınvalidem acaip narifetli ve pratiktir ve kocamda börek delisidir beni geç oğlu için bile hiç bişey yapmamıştı anneme söylediğimde yuh demişti.
benim annemlerde öyle bize ayda yıda bir binbir davetle gelirler ondada hemen giderler siz yorgunsunuz diye biz gittiğimizde özellikle eşim neyi seviyosa onu yaparlar

aaaaa kimleri görüyorummmmmmm

yavru özledim seni kız mal gibi ağzım açık yazdıklarınıza göz gezdiriyorum ...Yarın taşınıyorum Allah'ın izniyle kuşum totomdan terler aktı ev toplıcam diye akşamları 3-5 saatte ev topluyoruz Kaynana elini sürmüyo benim kide aman anasına laf dedirtmez ben toplarım anne tamam diyo ya sabahta belim kıçım başım bende dedim kes söylenme anana de yapsın sen çalışıyosun ( ay ne fenayım ) ama geliyolar bana yogun geliyoruz 9 da eve 12 lere 1lere kadar ertesi gün iş nese yarın son gün

kesin kaynananda ay çok yoruldum diyodur sanki o iş yapmış gibi:))) Allah kolaylık versin canım sık dişini verme canını az kalmış kuzu

Denizim o eve ilk taş bebek sen gircen sonrada senin bebişin gircek ilk ay biliyosun

kesin kaynananda ay çok yoruldum diyodur sanki o iş yapmış gibi:))) Allah kolaylık versin canım sık dişini verme canını az kalmış kuzu

canım Allah var iyi kadındır !!! Ama kadın triplere girdi bir haller elini birşeye sürmüyo akşamları koştur koştur yapıyoruz bende eşime diyorum işte söyle bari mutfağı toplasın diyo boşver yarın yaparız biz koşturuyoruz battaniyeyi almış uzanıyo ya o karışıklığın içinde hayatta oturan bir tip değildi triplere girdi

iyi yine seninki marifetli benimkinde oda yok.evinde kadın var yemek yer tabak masada kalır ertesi gün fatma toplar nasıl olsa diye.ne yemek bilir ne bişey yapmaya yapmaya unuttum diyo e üşengeçlikde var baya çalışıyomuş ondanmış herkes çalışıyo valla kimseninde evinde yardımcısı yok dedim bende :)
ben evimde zaten öğrenmiştim herşeyi bilerek evlendim elimde lezzetlidir keki böreği benden istiyo olduu dedim fatma yapsın ben kendi evime yaparım yapıp sizemi taşıcam catring muamelesi yapmaya başladı bana artık hiçbişey yapmıyorum onlar için

bende senii özledimmm deniziimmm
kız taşınıyosunuz ya trip atıyodur ayyyyy çakma şansımız olsa bitane burunlarının ortasına
taşında kurtul ya valla ooh diceksin 1 haftaya yerleşipp :)

bende senii özledimmm deniziimmm
kız taşınıyosunuz ya trip atıyodur ayyyyy çakma şansımız olsa bitane burunlarının ortasına
taşında kurtul ya valla ooh diceksin 1 haftaya yerleşipp :)

ahahahhahaha deliiiiii ben öğle görümceme olurum arada herşeye bir lafı var çünkü ama ben benimkine kıyamıyorum işte arada kalıyo aynen ya inş. bir haftaya yerleşiriz kuzum yau oohhh keyfini çıkarıosun sen kebap

aybaşısı tutmuştur derler bizde onunda ondan olmuştur:))) birilerinin gazına felan gelmiştir belki

Denizim o eve ilk taş bebek sen gircen sonrada senin bebişin gircek ilk ay biliyosun

yaaaa yeliziiiiim heycanlandırma beniiiiiiiiiiiiiiiii dün çocuğu zor kandırdım korunmaya korkuyorum ev işi yaparken bişi olur diye oda diyo ya zaten 1 haftaya büyük işimiz biter senin yumurtaların gelmesi anca oda öğrendi bu işleri yumyum tarihlerini bakalım hayırlsıı önce sen yeliiizzzzz arkandan gelicem kuşum

heee ne keyif bilemezsin neler oldu bilmiyosun tabiiiçaprazımda oturuyolar ya okula gitmek için çıkıyorum babası beni görmüş eşimi arıyo haberin varmı diye senin dedm ben gelmişni geçmişini nasıl kafam attı varya eşmde demiş var heberim kız her çıktığında aramasana demiş neyse sonra biz bunla bayaa kavga ettik hergün annesine gitmek istiyodu çünkü ayrılcak aşamaya geldik lan hergün oraya gitceksen git yaşa orda neden evlendin neyse çok kötüydüm ben işte uzun uzun yazdım buna okudu biraz anladı galiba düzeldi şimdi.2 gün öncede eşim ailesiyle birbirine girdi görüşmüyo şimdi dün işede gitmemişti annesi geldi yalvardı bidaha evinize girmem yemin ettim sadece iş bundan sonra dedi öyle yani bizde hergün bi action bi action sorma

valla aynen benim evimde büyük bide anam ağlıyo temizlik yapcam bilmemne diye bide ben temizlik yaptıkca ne çok temizlik ne çok ütü yapıyosun sürekli işin var diyolar sanki onlar gibi akşama kadar yatıyorum ya ben benim kayınvalidem çok vurdumduymaz nikahtan çıktım el öpmeye gittim anam ev bir karış toz içindeydi üstelik dip bucakta değil bilgisayar masası şimdi taşınıyo ben yapamam temizlik kadın çağırcam dio eee ben ana evladı değilmiyim banada çağırsana ama yook marifetli olsa ne yazar işine gelince herşeyi yarım saat içinde yapar börek bile açar ama işine gelmezse direk geçiştirir bir ramazan boyunca misafir ağırladı hepte börek açtı pes dedim biz gidince ama kabak (kabağı ağzıma koymam ben) Allah günah yazmasın tamam nimet ama bide oğluna börek çörek yapsana

bizim kocalarda hata körler hala işte bi haltı gördükleri yok anlatıncada bizden kötüsü yok ne diyim ALLAH hepimize bolll boll sabır versinnnn erkek annelerinede bi gram vicdan,merhamet..

ye şekerim ye can boğazdan gelirrr yee

kilo almaya çalışıyorum zaten ama son 3 gündür aşırı iştahım açıldı hayır olsun en son şubatta yaşamıştım böyle bi açlık

bu arada siz anlattıkça kendi kayınvalidemi alnından öpesim geldi

bizim kocalarda hata körler hala işte bi haltı gördükleri yok anlatıncada bizden kötüsü yok ne diyim ALLAH hepimize bolll boll sabır versinnnn erkek annelerinede bi gram vicdan,merhamet..

eşimin erkek kardeşi olsa biz seninle eltiyiz dicem okadar yani aynı yaa anlatınca anaam ben kötü niyetliyim herseyi kötüye çekiyorum annesi öyle dememiştir öyle düşünmemiştir dikkat etmemiştir ben çok ince düşünüp alınganlık yapıyomuşum bende ciddiye almıyorum artık nederlerse he deyip geçiyorum hatta gittiğimde muhatap olmamaya çalışıyorum tableti alıp oyun oynuyorum yada görümcemle muhabbet ediyorum Allah'tan o iyi kızdır

aaaaaa Skandal!!! ne fenalar be başında kocan var ne saçmalık...yazmak iyidir gizoşum insan kendini iyi hisseder ama anlayana! Bende öğle çözüm bulmaya çalışırdım eskiden...Desene sizde işe yaramış Evin barkın ayrı ne gerek var DİPdibe olmaya senin ki tek çocuklarımı bunların ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…