- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.101
Rabbim sabır versin canım yaa... Aahhh aahhh işte okuldan evden fırsat bulup da keşke adamakıllı check up yaptırsak sürekli olarak ama nerdeeeeee
Evet o kontrolü yaparım ayda bir ama ne bileyim o kadar arttı ki o kadar radyasyon ve hormonla içiçeyiz ki insan her an korkuyla yaşıyor..
Valla benim doktor oyle iki gunde bir diye sartlandirma kendini stres yapma dedi.. Hep iceri hep iceri calisin dedi valla :))))
Naber kizlar valla anca girebildim bgn, varmi guzel hamis haberlerimiz?
Bende test yaptim yine bu sabah resmi atiyorum size, ikinci koyu olan bugunden yapinca testi esi persembe gunu yaptigima koydum yanina cektim hemen. Sizce sonuc nedir.. Esimede soyledim test yaptigi gosterdim, ona kalsa hamileyim cok sevindi :)))) Pazartesi Allah kismet ederse kan testine gidicem :))
Eki Görüntüle 634809
Bu arada eve 1 saat once geldik benim adam bahcede kaldi, 3 arkadasiyla birlikte ole ayak ustu muhabbet ediyorlar, benimki soguk disarsi diye 1 shot rum ikram ediyim dedi baktim simdi geldi eve litrelik sise bitmis bir saatte bana agliyor hayatimin en guzel haberini verdin beni cok mutlu ettin diye, Allah tan soylememis kimseye millet sorunca neyi utluyoruz ne bu sevinc diye demis karimi cok seviyorum.. Dedim disarsi soguk gelin iceri , birazdan gelirler.. Siki sikida tembihledim bak sarhos olup daha cok sakin soyleme diye, daha kan testi yok doktor yok , stres yapmayalim dedim. Ins. bakalim hayirlisiyla atlaticaz bu geceyi ..
Amin canim ins, hersey yolundadir.. Allahim sizlerede tez vakitte nasip eder bende pazartesi kan testine gidip sonrada doktor randevusu alicam.. Benim 3.denemeydi ama ilk ay oyle iliskiden sonra falan yatmadim hic.. Bu ayda hergun araliksiz calistik batimdan 5 gun oncesine kadar hatta bazen hem sabah hem aksam oldu calisma..
ya akıyo dışarı o benim sinirimi bozuyo onu nasıl önledin canıım?çok soru sordum ama kusura bakmaa
Merabaa kizlar:))sayfalar cok atlamis okuyamadim hepsini iyisinizdir insallah hepiniz bata 2 gun kaldi benimde cok stresliyim yaa(bugun test yapsam silik milik cikarmi acaba dollenme olduysa 10 gun gecti ustunden bilgisi olan var mi??haticecim senin de 18 di varmi degisiklikler sende de???
Canim benimde akiyordu disari ama ikinci denemede kesfettim kusunu temizleme, birak agaclandirma erozyonu onlermisali baya etkisi oluyor hemen disari cikmamasinda.. Sonra esinde ilk 5 10 dk geri cekilmesin, popunun altinda bir iki saat yattin zaten sonra kalkinca meni akiyor , sposlar coktan yola cikmis oluyorlar.. Ayica iliskide kadin orgazm oldugunda bir hormonun seviyesi yukseldiginden sposlarin tuplere gecmesine yardimci oluyormus.. Ilk isimizin gorev olmamasi lazim :))))
işte bunun adına '' azimm'' denioo :))) harikasıınn yaaa çok çok çok sevndm..bebişin sana bi tutunsun bi daa 9 ay bırakmasın inş.....bu ikon sana da çok yakışacakkkk
Cannim meslektasimiyiz ogretmen misinRabbim sabır versin canım yaa... Aahhh aahhh işte okuldan evden fırsat bulup da keşke adamakıllı check up yaptırsak sürekli olarak ama nerdeeeeee
Evet o kontrolü yaparım ayda bir ama ne bileyim o kadar arttı ki o kadar radyasyon ve hormonla içiçeyiz ki insan her an korkuyla yaşıyor..
Canim benimde akiyordu disari ama ikinci denemede kesfettim kusunu temizleme, birak agaclandirma erozyonu onlermisali baya etkisi oluyor hemen disari cikmamasinda.. Sonra esinde ilk 5 10 dk geri cekilmesin, popunun altinda bir iki saat yattin zaten sonra kalkinca meni akiyor , sposlar coktan yola cikmis oluyorlar.. Ayica iliskide kadin orgazm oldugunda bir hormonun seviyesi yukseldiginden sposlarin tuplere gecmesine yardimci oluyormus.. Ilk isimizin gorev olmamasi lazim :))))
tamam canımmm öyle yapalım bakalıımm :)
kadınların orgazm olması kadar zor bişey yok bence en azından benim için öyle :)
oldum tatlım bnm geldi kırmızılar umutları marta erteledik hayırlı inş marttagelio derim inş...
sende umarım bu ay olmassınsubat annesi olursun cnmmmm
Amin canim cok sagol.. Hepimize yakisicak Allahin izniyle hamislik keske braz daha sabirli olabilsek, Rabbim istedigi herseyi veriyor..
Sagolun sizlerde bana cok destek oldunuz, arkadasim annem ablem ardesim oldunuz burda, sohbetleriniz mutlu haberleriniz beni rahatlatti darisi tez vakitte ins. hepinizin basina... :13::13::13::13::13::13::13:
kesinlikle çok zaman alıooo
tamam canımmm öyle yapalım bakalıımm :)
kadınların orgazm olması kadar zor bişey yok bence en azından benim için öyle :)
Yaa bende listede farkettim simdi bi baktim yoksun anladim o zaman(olsun martta tam gaz devam hiz kesmek yok martta guzel habeelerini alicaz insallah:))bende bekliyorum daha bakalim bugun oglen test yaptim cok silik bi cizgi cikti ama cok kahve ve cay falan icmistim cokda tuvalete gitmistim oncesinde su gibiydi yani idrar silik cikmasinda etken midir bi fikrin varmi kuzumm??yarin sabah ilk idrarla yapicam simdi daha belirgin cikarsa pztesi kana giderim sigara iciyorum da sanirim kesin olmadan birakamicam o nedenle ne kadar erken ogrensem kar galiba:))
Amin canim cok sagol.. Hepimize yakisicak Allahin izniyle hamislik keske braz daha sabirli olabilsek, Rabbim istedigi herseyi veriyor..
Sagolun sizlerde bana cok destek oldunuz, arkadasim annem ablem ardesim oldunuz burda, sohbetleriniz mutlu haberleriniz beni rahatlatti darisi tez vakitte ins. hepinizin basina... :13::13::13::13::13::13::13:
Been sana demistim hamilesin diye. tebrik ederim. her gunu ust ustemi birliktelik oldu. hergun candayanir mi :) ben bide 1.siniflari okutuyorum... bana artik iskence geliyor.
Kizlar cok kolay aslinda, benim yontemim once uste siz olun istedigiz gibi yonetin , siz tatmin olduktan sonra pozisyon degistirinki sposlar hemen akmasin disari ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?