HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

haklısın koşuşturmadan insan en önemli şeyi ihmal edebiliyo ama en kısa zamanda bi kontol ettir derim :)
benim annem kızılaya gitmişti 32 yaşında dr filme bakıp hiçbişey yok 6 ay sonra tekrar gel dedi sevindik ettik üstünede düşüp başka doktora göstermedik meğer kadın kansermiş ve doktor anlamamış 6 ayda o kadar ilerlemiştiki kemoterapide ışında en iyi doktorlarda kurtaramadı.erken teşhis cidden hayat kurtarır yani..

aman yarabbim:))) maşallah ya n güzel bi gün kaçıncı sevnci yaşıorz ben sayamadmmm çok sevndm tatlım hayrlı olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşşşş... rabbm bzlerede nasip etsin yarın kan testinide yaptrda halaya başlayalımmmmmm cnnmmmmmm

işte bunun adına '' azimm'' denioo :))) harikasıınn yaaa çok çok çok sevndm..bebişin sana bi tutunsun bi daa 9 ay bırakmasın inş..... bu ikon sana da çok yakışacakkkk

ya akıyo dışarı o benim sinirimi bozuyo onu nasıl önledin canıım?çok soru sordum ama kusura bakmaa

Canim benimde akiyordu disari ama ikinci denemede kesfettim kusunu temizleme, birak agaclandirma erozyonu onlermisali baya etkisi oluyor hemen disari cikmamasinda.. Sonra esinde ilk 5 10 dk geri cekilmesin, popunun altinda bir iki saat yattin zaten sonra kalkinca meni akiyor , sposlar coktan yola cikmis oluyorlar.. Ayica iliskide kadin orgazm oldugunda bir hormonun seviyesi yukseldiginden sposlarin tuplere gecmesine yardimci oluyormus.. Ilk isimizin gorev olmamasi lazim :))))

oldum tatlım bnm geldi kırmızılar umutları marta erteledik hayırlı inş martta gelio derim inş...
sende umarım bu ay olmassınsubat annesi olursun cnmmmm

tamam canımmm öyle yapalım bakalıımm :)
kadınların orgazm olması kadar zor bişey yok bence en azından benim için öyle :)

slm canlar nasılsınız bakalım bu aksam keyifler yerindedir umarımm..
hamişlerimiz varmıs cok tebrik ediyorum onlarıda inş saglıklı bi sekilde alırlar bebişlerini kucaklarınıa

işte bunun adına '' azimm'' denioo :))) harikasıınn yaaa çok çok çok sevndm..bebişin sana bi tutunsun bi daa 9 ay bırakmasın inş..... bu ikon sana da çok yakışacakkkk

Amin canim cok sagol.. Hepimize yakisicak Allahin izniyle hamislik keske braz daha sabirli olabilsek, Rabbim istedigi herseyi veriyor..
Sagolun sizlerde bana cok destek oldunuz, arkadasim annem ablem ardesim oldunuz burda, sohbetleriniz mutlu haberleriniz beni rahatlatti darisi tez vakitte ins. hepinizin basina... :13::13::13::13::13::13::13:

Cannim meslektasimiyiz ogretmen misin

vaaaaaayyyy beee gün geçmiyor ki yenii bişiler daha öğrenmeyelimmmm ama bnde o kdar enerji yok onu nasl halletsem aceppp

oldum tatlım bnm geldi kırmızılar umutları marta erteledik hayırlı inş martta gelio derim inş...
sende umarım bu ay olmassınsubat annesi olursun cnmmmm

Yaa bende listede farkettim simdi bi baktim yoksun anladim o zaman(olsun martta tam gaz devam hiz kesmek yok martta guzel habeelerini alicaz insallah:))bende bekliyorum daha bakalim bugun oglen test yaptim cok silik bi cizgi cikti ama cok kahve ve cay falan icmistim cokda tuvalete gitmistim oncesinde su gibiydi yani idrar silik cikmasinda etken midir bi fikrin varmi kuzumm??yarin sabah ilk idrarla yapicam simdi daha belirgin cikarsa pztesi kana giderim sigara iciyorum da sanirim kesin olmadan birakamicam o nedenle ne kadar erken ogrensem kar galiba:))

Been sana demistim hamilesin diye. tebrik ederim. her gunu ust ustemi birliktelik oldu. hergun candayanir mi :) ben bide 1.siniflari okutuyorum... bana artik iskence geliyor.

cnm bi diemiyorumn ama artk idrar testleride yüksek oranda dogru cıkarıyor 2.cizgi silikte olsa belli olması ii bişi gbi olmasa hiç çıkmıyo ama sen ynede dedigin gbi sbh ilk idrarınla yap inş yne 2.cizgiyi görürsün tatlımm

aaammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn tatlımmmburda olmaktan bnde çok mutluyum cnmm karşılıklı duygulaaarrr

Been sana demistim hamilesin diye. tebrik ederim. her gunu ust ustemi birliktelik oldu. hergun candayanir mi :) ben bide 1.siniflari okutuyorum... bana artik iskence geliyor.

Napalim 2 -3 hafta dayandik ev isi yemek hak getire ama , dedim adamada bak kilo almaya basladik spor yapalim azcik, ee napicaz bu kis gunu dedim, goturdum.. 4 kilo vermisim bu ay, ins bebisimle geri alicam fazlasiyla :))))

Kizlar cok kolay aslinda, benim yontemim once uste siz olun istedigiz gibi yonetin , siz tatmin olduktan sonra pozisyon degistirinki sposlar hemen akmasin disari ..

yok valla olmuyo bende ne alt ne üst sağ sol olmuyo yaniii bikaç kere oldu bu zamana kadar ben orgazm oluncada istemiyorum bidaha bırak diyorum yapamıyorum yani değişikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…